MiFinity eVoucher kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

MiFinity eVoucher kopen: waardeer in no-time je account op

Koop een MiFinity eVoucher online om gemakkelijk en snel te betalen bij tal van gaming websites en online shops. Binnen no-time waardeer je veilig je digitale portemonnee op met prepaid tegoed. Reken jouw MiFinity eVoucher af met paysafecard, iDeal of een van de andere 64 betaalmethoden die wij aanbieden. Ontvang de code onmiddellijk op je scherm en in je mail. Bescherm je bankgegevens en houd met deze betaalkaart je financiën onder controle.

Wat is een MiFinity eVoucher?

MiFinity eVouchers zijn de perfecte oplossing om je account op te waarderen of om geld op te storten, zonder je bank, credit- of debetkaart te koppelen. De voucher is veilig en zeer goed beveiligd zonder het risico te lopen je kaart- of bankgegevens te verstrekken. De betaalkaarten hebben een vaste waarde, dus je bepaalt helemaal zelf het bedrag dat je voor jezelf of voor familie en vrienden koopt. En het aanmaken van een MiFinity eWallet-account is volledig gratis! Jouw MiFinity eVoucher kopen is dus zó geregeld!

FAQ’s over MiFinity eVoucher

Vergelijkbaar met andere eVoucher-producten op Dundle, ontvang je bij aankoop van je MiFinity card een 20-cijferige pincode. Open je account, selecteer “Deposit” en scroll naar het eVoucher-logo. Selecteer dit en voer het exacte bedrag en valuta in waarvoor je de betaalkaart hebt gekocht. Je hebt ook de mogelijkheid om de kaart om te zetten in een van de 11 eigen lokale valuta's binnen de eWallet die je tot je beschikking hebt. Of selecteer een soortgelijke valuta voor de gekochte digitale kaart. Je wordt naar een scherm geleid waar je de 20-cijferige pincode invoert en binnen enkele seconden wordt je account aangevuld met het bedrag minus je kosten. Je kunt nu je saldo uitgeven bij alle shops en gaming websites die deze betaalkaart accepteren!

Ja, de MiFinity eVoucher moet in een keer volledig worden gebruikt. Selecteer dus altijd het volledige bedrag van de opwaardeerkaart en de juiste valuta.

Vanaf de datum van aankoop is de MiFinity cadeaukaart 12 maanden geldig.

De MiFinity betaalkaart kan in alle landen worden gekocht, behalve in de Verenigde Staten en enkele andere landen zonder service.

Net als andere vouchers op Dundle, kan de MiFinity kaart momenteel worden gekocht in: AUD, EUR, USD. In de toekomst voegen we meer valuta toe. Gelukkig kun je wel al je voucher in een andere valuta gebruiken! Lees daarvoor de Algemene Voorwaarden voor meer informatie.

Ja, je kunt het resterende saldo op je voucher bewaren voor latere aankopen.

Zeker! MiFinity kopen als cadeau is perfect voor familie en vrienden die graag veilig online geld spenderen. Je hebt immers keuze uit duizenden websites, online shops en gaming websites. De pincode kan eenmalig worden gebruikt, dus bewaar deze goed!

Zodra je je eVoucher op je MiFinity-account hebt ingewisseld, heb je toegang tot duizenden online verkopers. Hier is een selectie van merken die deze innovatieve betaalmethode accepteren.

Bekijk de MiFinity website en maak hier vandaag nog een account aan.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.9 / 5 7 reviews
Roy Terschegget 30 november
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
ik vinddt deze kaart goed te gebruilen is
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact