Gift Me Crypto kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Koop een Gift Me Crypto kaart en wissel in voor cryptocurrency

Ben je klaar om de wereld van cryptocurrency’s te ontdekken op een veilige manier? Koop een Gift Me Crypto card online om Bitcoin, Ethereum en andere populaire digitale valuta te kopen. Kies uit verschillende veilige betaalmethoden op dundle en reken ‘m snel af. Door crypto te kopen met een crypto card houd jij je persoonlijke gegevens veilig. Als officiële Gift Me Crypto verkoper ontvang je je code binnen enkele seconden digitaal in je e-mail. Het is eenvoudig, snel en veilig!

Wat is Gift Me Crypto?

Als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van cryptocurrency's dan is Gift Me Crypto het antwoord. Het gebruiksvriendelijke platform zorgt voor een naadloze ervaring voor iedereen die de wereld van cryptocurrency wil verkennen en maakt het proces van crypto kopen makkelijker, waardoor het toegankelijk en probleemloos wordt om de wereld van de digitale valuta in te stappen. Het is de perfecte manier om cryptocurrency's te kopen met een simpel vouchersysteem. 

Welke cryptocurrencies koop ik met een Gift Me Crypto kaart?

Met een Gift Me Crypto kaart koop je populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Litecoin, USD Coin, of Binance Coin, Solana of Matic. Je ontvangt ze rechtstreeks in je crypto wallet en kan vervolgens mee doen wat je wilt.

Gift Me Crypto card FAQ

Een Gift Me Crypto kaart is 180 dagen (6 maanden) geldig vanaf het moment dat deze in je mailbox zit. Zorg ervoor dat je hem binnen die tijd gebruikt om van alle voordelen te genieten!

Je wisselt jouw e-voucher in op de officiële Gift Me Crypto website (Engelstalig) om cryptocurrency’s naar keuze te kopen. Koop en verkoop crypto met gemak dankzij deze e-voucher!

Ja, je hebt een crypto wallet nodig om de code van je Gift Me Crypto kaart in te wisselen.

De verzilveringskosten voor vouchers bedragen 10%, naast een extra netwerkvergoeding die is afgestemd op de huidige marktomstandigheden. Deze vergoeding fluctueert op basis van verschillende factoren zoals het geselecteerde netwerk en cryptocurrency, evenals het huidige netwerkverkeer. Voordat de voucher wordt ingewisseld, kun je altijd het complete kostenoverzicht bekijken op de overzichtspagina. Raadpleeg voor meer informatie de Gift Me Crypto T&C-pagina.

 1. Ga naar https://giftmecrypto.io/en

 2. Klik op “Redeem Voucher” rechtsboven in

 3. Vul de voucher code in (32 cijfers).

 4. Vul je e-mailadres in.

 5. Kies de crypto die je nodig hebt

 6. Vul het adres van je wallet in en klik op “Redeem”.

Opmerking: Je hebt een crypto wallet nodig om een Gift Me Crypto Code in te wisselen. Als je die niet hebt, kun je die van P100 gebruiken.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact