Transcash kaart kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Koop een Transcash ticket en waardeer je prepaid debit card op

Op zoek naar een snelle, gemakkelijke en veilige manier om je Transcash Prepaid Mastercard op te waarderen? Transcash opwaarderen doe je binnen een paar klikken met een Transcash ticket! Kies uit iDeal, PayPal of een van de andere 62 veilige betaalmethoden en ontvang je voucher na betaling direct per e-mail en op je scherm. Verzilver hem om je Transcash kaart daarna gelijk te gebruiken.

Belangrijk: Om een Transcash voucher te kunnen gebruiken, moet je in het bezit zijn van een Transcash prepaid card. Om een Transcash kaart te kopen, moet je minimaal 18 zijn, inwoner zijn van Frankrijk en een geldig Frans of EU paspoort of een verblijfsvergunning hebben.

Wat is Transcash?

Een Transcash ticket, kaart of voucher, bevat een code waarmee je het tegoed van een Transcash Mastercard snel opwaardeert. Voorwaarde om deze voucher te gebruiken is dus wel dat je al een dergelijke kaart in je bezit en geactiveerd hebt. Met deze prepaid debit card doe je gemakkelijk al je online aankopen waar Visa en Mastercard worden geaccepteerd. Wanneer het tegoed op je prepaidkaart op is, voeg je weer saldo toe met behulp van een voucher. Koop deze hier gemakkelijk online en voorkom dat je teveel uitgeeft!

FAQ's over Transcash

Een Transcash ticket is na aankoop 6 maanden geldig. We raden je echter aan om je code direct na ontvangst in te wisselen. Je kunt het bedrag dan gebruiken tot de vervaldatum van je Transcash Mastercard (aangegeven op de kaart).

Ja, je moet een prepaid Mastercard van Transcash in bezit hebben, om deze voucher in te wisselen. Transcash cards zijn alleen in Frankrijk en overzeese gebieden van Frankrijk te koop.

  1. Log in met je Transcash-account.

  2. Selecteer “Top up” of “Recharger”.

  3. Voer de Transcash ticket code in om je saldo op te waarderen.

Bekijk je saldo door in te loggen op je Transcash account of bel de Franse klantenservice via +33 (0) 1 53 88 22 76 (reguliere kosten). Ook is het mogelijk om je saldo te checken bij een betaalautomaat door ‘saldo opvragen’ te selecteren. Let op dat hier soms kosten voor in rekening worden gebracht.

Overal waar Visa en Mastercard worden geaccepteerd, online en offline, is de Transcash card te gebruiken. Voor online betalingen hoef je alleen maar naar de website te gaan waar je een product wilt kopen en te kiezen voor creditcard als betaalmethode.

Wanneer je jouw Transcash kaart oplaadt met een code, krijg je te maken met dagelijkse en maandelijkse limieten. Deze limieten hangen af van het soort kaart dat je hebt. Raadpleeg de Transcash Terms and Conditions voor meer informatie.

Nee, het zijn dezelfde producten om het saldo van een kaart op te waarderen.

Nee, je kunt niet direct met een voucher betalen. Je gebruikt deze code, coupon of ticket om je prepaidkaart mee op te waarderen. Zorg er altijd voor dat je je gegevens te allen tijde privé houdt.

Ga naar de Transcash FAQ-pagina voor hulp bij je product. Ook vind je onderaan de pagina een e-mailadres en telefoonnummer om contact op te nemen. Of bekijk de supportpagina over Transcash op Dundle.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.7 / 5 32 reviews
Johnny Wilfried Manssens 5 augustus
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Ik ben heel tevreden over jullie service, hartelyk dank . Mvg johnny
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact