4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
9 FEB. 2024

De beste prepaid alternatieven voor paysafecard

Gebruik jij regelmatig paysafecard, maar wil je weten welke alternatieven er zijn? Bijvoorbeeld omdat je eens iets anders wilt testen? Dat kan! Er zijn genoeg vergelijkbare prepaidkaarten waarmee jij geniet van de voordelen waar prepaid vouchers om bekend staan: totale anonimiteit, geen roodstand, geen gekoppelde bankrekening en een digitale portemonnee waar je tegoed stort en opneemt. Veilig online betalen was nog nooit zo makkelijk! Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende opties voor prepaid tegoed waaruit jij kunt kiezen!

Waarom zou je prepaid tegoed gebruiken voor iGaming?

Tekening van een man die op zijn mobiele telefoon speelt, met een enorm tablet en gigantische fiches en kaarten aan zijn zijde.

Als je graag online speelt op je favoriete iGaming-website of op meerdere sites tegelijk, dan weet je dat het belangrijk is om je identiteit en je bankgegevens te beschermen. Hiervoor is prepaid tegoed de oplossing. Dit tegoed kun je storten in een veilige digitale portemonnee waarmee je gemakkelijk je winsten kunt storten en opnemen.

Belangrijkste voordelen van prepaid tegoed:

 • Geen creditcard nodig voor iGaming
 • Volledig anoniem: jouw identiteit is niet gelinkt aan jouw prepaid kaart
 • Online veiligheid: je bankaccount is niet gelinkt aan je gameaccount
 • Veel online iGaming-sites accepteren prepaidkaarten
 • Gratis portemonnee voor je stortingen en opnames

Welke prepaidkaart is het beste voor iGaming?

De beste alternatieven zijn prepaidkaarten die online door veel websites geaccepteerd worden zoals:

De beste prepaidkaarten voor gamers

een foto van een PlayStation 5 console en controller

Lekker verder gamen, maar geen creditcard bij de hand? Dan kom je verder met gametegoed! Daarmee kan je veilig je game-accounts opwaarderen en je abonnementen verlengen. Koop nieuwe games, sluit een abonnement af, koop content en DLC, allemaal veilig met veilig gamingtegoed:

Voor de PC gamer:

Voor platform gamers:

En houd de pagina’s in de gaten, want je scoort regelmatig tegoed met korting!

Waarom zou je een prepaidkaart gebruiken tijdens het gamen?

De voordelen van het koppelen van een prepaidkaart in plaats van een creditcard of paysafecard aan je game-accounts zijn talrijk, maar laten we het eenvoudig houden.

 • Abonnementen afsluiten zonder automatische verlenging
 • Creditcard niet gekoppeld aan je gameaccount
 • Prepaidtegoed is lang geldig
 • Verschillende aankopen mogelijk met je prepaidtegoed

Perfecte prepaidkaarten voor online winkelen en daten

een man zit achter de computer met een creditcard in de hand.

Als je discretie wilt bij je online transacties of abonnementen of niet afhankelijk wilt zijn van een traditionele bank met alle kosten en risico's, dan is een prepaidbankkaart de perfecte oplossing. Deze kaarten vallen onder de categorie debetkaarten, waardoor je niet meer uitgeeft dan wat beschikbaar is. Zodra het saldo op de kaart op is, kun je niets meer uitgeven. Het enige wat je hoeft te doen is een nieuwe prepaidkaart aanschaffen of je huidige kaart opwaarderen als dat kan. Dat helpt je om financieel stabiel te blijven en online veilig.

Voor af en toe gebruik zijn niet oplaadbare vouchers een goede uitkomst zoals VISA prepaid card of Mastercard Gift Card . Dit zijn prepaid credit cards zonder identiteit.

Gebruik je prepaid kaarten vaker? Dan is het makkelijker om te kiezen uit oplaadbare opties zoals BITSA Deze waardeer je makkelijk op met en voucher!

De voordelen van prepaid tegoed voor online shoppen

Prepaidkaarten perfect voor zorgeloos online betalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over overschrijding van je budget of het delen van persoonlijke informatie die je liever privé houdt. Je hebt volledige controle over hoe je je geld uitgeeft. Hier zijn een paar belangrijke voordelen van prepaidkaarten voor online winkelen of daten:

 • Geen roodstand
 • Vertrouwelijkheid
 • Gegarandeerde veiligheid, zelfs op niet-veilige sites
 • Universele betaling

Prepaid kaarten voor cryptocurrency

een blauwe afbeelding met slot en ketting

Wil je beginnen met blockchain of ben je een doorgewinterde crypto-gebruiker? Jij houdt alles extra veilig door maar is het belangrijk voor je om je traditionele bankrekening gescheiden te houden van je cryptocurrencies? Geen zorgen! Er zijn specifieke prepaidkaarten om je cryptocurrencies te verwerven en tegelijkertijd discretie te garanderen. Met prepaidvouchers zoals Bitnovo kun je een gevarieerde en vertrouwelijke digitale portemonnee opbouwen met maximale privacy en veiligheid.

Waarom zou je cryptocurrency tegoed kopen?

Instappen in cryptocurrency of bijblijven is lastig, maar het gebruik van veilig prepaidtegoed in plaats van traditionele betaalmethoden kan je helpen de controle te houden. Houd je geld veilig en kies voor prepaid bij het aanvullen van je cryptowallets. Hier zijn de belangrijkste voordelen van prepaidkaarten voor cryptocurrencies:

 • Beveiliging
 • Vertrouwelijkheid
 • Veilige portemonnee
 • Verschillende cryptocurrencies beschikbaar

Pay smarter, play harder en koop prepaidcodes op dundle

Kies een prepaidkaart die het beste past bij jouw gebruik en behoeften. Het goede nieuws is dat alle genoemde prepaidkaarten beschikbaar zijn op dundle. Je kunt ze gemakkelijk bestellen met alleen je e-mailadres en ze worden allemaal direct verzonden. Wil je meer informatie? Lees dan ook wat een perpaid crecitcard is. Met dundle heb je altijd toegang tot alle informatie die je nodig hebt over prepaid betalen. Pay smarter, play harder!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier