3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
12 DEC. 2023

Wanneer is de volgende Steam Sale 2023?

Maak je klaar voor de Steam Spring Sale! Dat is de volgende grote seizoensuitverkoop die er voor Steam aankomt. Van 14 tot en met 21 maart scoor jij de beste deals op games en meer! Gelukkig is dat niet het enige, want er komen nog meer mooie Steam Sales aan zoals het Capitalism and Economy Fest and Pirates vs. Ninjas Fest. Genoeg om van te genieten dus!

Aankomende Steam Sales

De data voor de Steam Sales van dit jaar zijn bevestigd, dus sla onderstaande datums op zodat je altijd op tijd bent voor de uitverkoop.

  • Dinos vs. Robots Festival: 26 februari tot 4 maart
  • Voorjaarsuitverkoop: 14 tot 21 maart (grote seizoensuitverkoop)
  • Deckbuilders Festival: 25 maart tot 1 april

Wat is een Steam Sale?

Steam is opgericht in 2003 en groeide al snel uit tot het grootste pc-gamingplatform ter wereld. De Steam-bibliotheek kent meer dan 30.000 games om uit te kiezen en heeft ruim 120 miljoen spelers wereldwijd. Met zoveel games beschikbaar zijn Steam Sales, of Steam-uitverkopen, dé perfecte kans om een spel te scoren voor een fractie van de prijs. De voorjaarsuitverkoop is een bekende favoriet onder Steam-gebruikers en gezien de groei van de Steam Spring Sale tot nu toe, verwachten we een aantal grote uitverkopen. Perfect voor gezellige game-avonden dus!

Access Games-informatie over Steam met verschillende afbeeldingen zoals FIFA 23, Apex Legends en Spider-Man Miles Morales

Welke games zijn in de sale op Steam?

Steam houdt de inhoud van zijn sale altijd lang geheim, dus helaas weten we nooit zeker welke games beschikbaar zullen zijn in de uitverkoop. Toch hebben we wat nuttige informatie! Tijdens de seizoensuitverkopen komen alle uitgebrachte games in aanmerking om deel te nemen tijdens zo’n sale.

Zo kon je Cyberpunk 2077 tijdens de afgelopen herfstuitverkoop scoren met een enorme 50% korting, Hogwarts Legacy had een magische 40% korting en Red Dead Redemption 2 een spectaculaire korting van 75%! Zullen Baldur's Gate 3, Cities Skylines 2 of de nieuwe Call of Duty deze keer ook grote kortingen krijgen?

De Steam Spring Sale bloeit langzaam weer op!

Het duur nog even, maar als je net als wij bent, heb jij je zinnen ook al gezet op de Steam Spring Sale met een aantal gigantische gametitels die in 2024 worden uitgebracht. Maak je dus klaar voor de Steam Spring Sale van 14 tot en met 21 maart 2024. Nog even als opfrisser:

  • Voorjaarsuitverkoop: 14 tot en met 21 maart

Als je benieuwd bent, ga dan vooral naar de Steam Sales History-pagina. Of je nu oudere sales checkt of vooruit kijkt op aankomende discounts of evenementen met de coole Steam Sale-countdown: je bent altijd op de hoogte van Steam-events!

Steam met het logo op de voorgrond en talloze afbeeldingen van games op de achtergrond

Shop slim met een Steam kaart

Je favoriete producten kopen tijdens een uitverkoop is een heel goede manier om geld te besparen. En als je niet teveel wilt uitgeven, dan is een Steam kaart een goede keus. Met Steam tegoed dat je inwisselt op je Steam Wallet, heb je een maximum budget om uit te geven. Plus, je hoeft je bankgegevens niet te delen met Steam. Ben je je aan het klaarstomen voor de volgende Steam Sale? Dan is een Steam cadeaukaart als betaalmethode helemaal niet verkeerd.

De Steam deals dwarrelen naar beneden

Nu ben je up-to-date over alle Steam Sales en ben je klaar om meer games te krijgen voor minder geld! Wij houden je op de hoogte met de laatste informatie over alle Steam sales, maar voor nu kun je even stoom afblazen en lezen waar je een Steam giftcard koopt en waar je jouw Steam kaart nog meer voor gebruikt!

Laatste update: 08-01-2024 door Mandy Meeuwsen

Ryan Kinlough
Geschreven door Ryan Kinlough