4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
27 FEB. 2024

Wanneer is de volgende Steam Sale 2024?

Maak je klaar voor de Steam Summer Sale. Dat is de volgende grote seizoensuitverkoop die er voor Steam aankomt. Van 27 juni tot en met 11 juli scoor jij de beste deals op games en meer! Gelukkig is dat niet het enige, want er komen nog meer mooie Steam aanbiedingen aan zoals het FPS Fest en het Farming Fest. Nog genoeg om van te genieten dus!

Wanneer is de volgende Steam Sale 2024?

De data voor de Steam Sales van dit jaar zijn bevestigd, dus sla onderstaande datums op zodat je altijd op tijd bent voor de uitverkoop.

Wat is een Steam Sale?

Met meer dan De Steam-bibliotheek kent meer dan 30.000 games in de Steam bibliotheek heb jij genoeg Steam deals om uit te kiezen! De Steam sales die elk jaar, en bijna elke maand, plaatsvinden is dat de perfecte plek om jouw favoriete game met hoge korting te scoren. De Steam Summer Sale is een bekende favoriet onder Steam-gebruikers en gezien de groei van de deze voorjaarsuitverkoop tot nu toe, verwachten we een aantal grote uitverkopen. Perfect voor een gezellig avondje gamen. Of je nu samen bent óf alleen!

Access Games-informatie over Steam met verschillende afbeeldingen zoals FIFA 23, Apex Legends en Spider-Man Miles Morales

Welke games zijn in de sale op Steam?

Steam houdt de aanbiedingen van de sale altijd lang geheim, dus helaas weten we nooit zeker welke games er in de uitverkoop zijn. Gelukkig weten we wel dat tijdens de Steam Spring Sale alle uitgebrachte games kans maken op een mooie korting!

Zo kon je Cyberpunk 2077 tijdens de afgelopen herfstuitverkoop scoren met een enorme 50% korting, Hogwarts Legacy had een magische 40% korting en Red Dead Redemption 2 een spectaculaire korting van 75%! Zullen Baldur's Gate 3, Cities Skylines 2 of de Call of Duty deze keer ook grote kortingen tijdens de aanbiedingen van Steam?

Welke games zijn in de sale op Steam?

Steam houdt de aanbiedingen van de sale altijd lang geheim, dus helaas weten we nooit zeker welke games er in de uitverkoop zijn. Gelukkig weten we wel dat tijdens de Steam Summer Sale, net als tijdens andere grote uitverkopen, alle uitgebrachte games kans maken op een mooie korting!

Laat het zonnetje schijnen met de Steam Summer sale

Voor je het weet mag de korte broek weer aan en klopt de Steam Summer Sale op de deur met een aantal gigantische gametitels die in 2024 worden uitgebracht. Maak je dus klaar voor de Steam Summer Sale van 27 juni tot en met 11 juli. Nog even als opfrisser:

- Zomeruitverkoop: 27 juni tot en met 11 juli

Als je benieuwd bent, ga dan vooral naar de Steam Sales History-pagina. Of je nu oudere sales checkt of vooruit kijkt op aankomende Steam deals of evenementen met de coole Steam Sale-countdown: je bent altijd op de hoogte van Steam-events!

Steam met het logo op de voorgrond en talloze afbeeldingen van games op de achtergrond

Shop jouw Steam deals met een giftcard!

Je favoriete producten kopen tijdens een uitverkoop is een heel goede manier om geld te besparen. En als je niet teveel wilt uitgeven, dan is een Steam giftcard een goede keus. Met Steam tegoed dat je inwisselt op je Steam Wallet, heb je een maximum budget om uit te geven. Plus, je hoeft je bankgegevens niet te delen met Steam. Ben je je aan het klaarstomen voor de volgende Steam deals? Dan is een cadeaukaart als betaalmethode helemaal niet verkeerd.

Volle kracht vooruit naar de volgende Steam deals

Nu ben je up-to-date over alle Steam Sales en ben je klaar om meer games te krijgen voor minder geld! Wij houden je op de hoogte met de laatste informatie over alle Steam sales, maar voor nu kun je even stoom afblazen en lezen waar je een Steam giftcard koopt en waar je jouw Steam kaart nog meer voor gebruikt!

Laatste update: 27-02-2024 door Mandy Meeuwsen

Ryan Kinlough
Geschreven door Ryan Kinlough