3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
4 AUG. 2023

Wanneer is de volgende Steam Sale 2023?

Maak je klaar voor de Steam Autumn Sale! Dat is de volgende grote seizoensuitverkoop die op Steam komt. Deze start op 21 november en eindigt op 28 november. Gelukkig hebben we nog wat Steam Sales voordat het zover is. Wat dacht je van het Strategy Festival? Het Steam Scream Fest Of SHMUP Festival. Nog genoeg om van te genieten dus!

Aankomende Steam Sales

De data voor de Steam Sales van dit jaar zijn bevestigd, dus sla onderstaande datums op zodat je altijd op tijd bent voor de uitverkoop.

  • Visual Novel Festival: 7 augustus - 14 augustus
  • Strategy Festival: 28 augustus - 4 september
  • SHMUP Festival: 25 september - 2 oktober
  • Next Festival: 9 oktober - 16 oktober
  • Steam Scream Fest: 25 oktober - 1 november
  • Autumn Sale: 21 november - 28 november
  • Winter Sale: 21 december - 4 januari 2024

Wat is een Steam Sale?

Steam is opgericht in 2003 en groeide al snel uit tot het grootste pc-gamingplatform ter wereld. De Steam-bibliotheek kent meer dan 30.000 games om uit te kiezen en heeft ruim 120 miljoen spelers wereldwijd. Met zoveel games beschikbaar zijn Steam Sales, of Steam-uitverkopen, dé perfecte kans om een spel te scoren voor een fractie van de prijs. De najaarsuitverkoop is een bekende favoriet onder Steam-gebruikers en gezien de groei van de Steam najaarsuitverkoop tot nu toe, verwachten we een aantal grote uitverkopen. Perfect voor gezellige game-avonden dus!

Access Games-informatie over Steam met verschillende afbeeldingen zoals FIFA 23, Apex Legends en Spider-Man Miles Morales

Welke games zijn in de sale op Steam?

Steam houdt de inhoud van zijn sale altijd lang geheim, dus helaas weten we nooit zeker welke games beschikbaar zullen zijn in de uitverkoop. Toch hebben we wat nuttige informatie! Tijdens de seizoensuitverkopen komen alle uitgebrachte games in aanmerking om deel te nemen tijdens zo’n sale.

En hoewel de Steam Summer Sale 2023 nog maar net achter ons ligt, kunnen we vast en zeker kortingen verwachten van vele grote games tijdens de Winter Sale. Bij de aankoop van Elden Ring kon je rekenen op 30% korting en Hogwarts Legacy kreeg een opmerkelijke 20% korting.

De Steam Winter Sale is ook onderweg!

De herfstuitverkoop is nog niet eens begonnen, maar als je net als wij bent, heb jij je zinnen ook al gezet op de Steam Winter Sale met een aantal gigantische gametitels die in 2023 worden uitgebracht. Maak je dus klaar voor de Steam Winter Sale van 21 december tot en met 4 januari 2024. Nog even als opfrisser:

  • Autumn Sale: 21 november - 28 november
  • Winter Sale: 21 december - 4 januari 2024

Als je benieuwd bent, ga dan vooral naar de Steam Sales History-pagina. Of je nu oudere sales checkt of vooruit kijkt op aankomende discounts of evenementen met de coole Steam Sale-countdown: je bent altijd op de hoogte van Steam-events!

Steam met het logo op de voorgrond en talloze afbeeldingen van games op de achtergrond

Shop slim met een Steam kaart

Je favoriete producten kopen tijdens een uitverkoop is een heel goede manier om geld te besparen. Er zitten immers flink wat goede deals tussen tijdens Black Friday, Cyber Monday of de Steam Seasonal Sales. Wel is het belangrijk om alsnog je uitgaven in de hand te houden, want een mens moet bijvoorbeeld ook eten. Hoe vaak stop jij niet iets extra’s in je virtuele winkelwagen? Precies! Daarom is een Steam kaart een goede keus. Met Steam tegoed dat je inwisselt op je Steam Wallet, heb je een maximum budget om uit te geven. Plus, je hoeft je bankgegevens niet te delen met Steam. Ben je je aan het klaarstomen voor de volgende Steam Sale? Dan is een Steam cadeaukaart als betaalmethode helemaal niet verkeerd.

Goed voorbereid het najaar in met Steam Deals!

Nu ben je up-to-date over de Steam herfst Sale en ben je klaar om meer games te krijgen voor minder geld! Kom voor de herfst terug voor alle informatie omtrent de Steam Autumn Sale, hier bij Dundle Magazine. Voor nu kun je even stoom afblazen.

Vertaald door: Daniël de Zwart

Ryan Kinlough
Geschreven door Ryan Kinlough