3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
13 OKT. 2022

Shop eenvoudiger met de Dundle-app

Sneller en eenvoudiger shoppen? Download dan de Dundle-app, want die werkt nóg inventiever dan de website! Of je nu een vaste klant bent of helemaal nieuw bij Dundle, de verbeterde functies zijn voor iedereen. Vanaf nu kun je sneller afrekenen, je favorieten opnieuw bestellen met één klik, al je codes op één plek opslaan en heb je toegang tot je bestelgeschiedenis!

De Dundle-app beschikt over de populairste betaalkaarten en beltegoed. Het is zoveel meer dan alleen een handige mobiele versie van de Dundle-website. Lees verder voor de beste shop-ervaring in de app en welke voordelen hij biedt.

De beste shopervaring altijd bij de hand

Als je al gewend bent om online te winkelen met je smartphone, dan weet je dat het altijd beter is om de officiële app te gebruiken dan de mobiele versie van de website. Dit komt simpelweg omdat apps geoptimaliseerd zijn voor efficiënt, snel en intuïtief gebruik.

De mobiele app van Dundle voldoet dan ook aan al deze criteria voor een snelle en gemakkelijke shopervaring. Bovendien beschik je over alle informatie en productbeoordelingen die je nodig hebt om de keuze tot aankoop te maken zonder tijd te verspillen. En als je contact wilt opnemen met onze klantenservice, is dat heel eenvoudig: vul het contactformulier rechtstreeks in via de Dundle-app, of stuur ons een DM op Twitter.

En goed nieuws: de Dundle-app is beschikbaar voor Android en iOS!

Een smartphone met de Dundle-app open op de home page met tekst ernaast, een gele achtergrond en drie cirkels.

Geniet van nieuwe functies en voordelen

De mobiele applicatie is veel meer dan alleen gebruiksvriendelijker dan de website van Dundle. Het is speciaal ontworpen om je tijd te besparen inclusief extra functies.

Maak je eigen account aan (optioneel)

Ten eerste kun je je eigen account aanmaken op Dundle en zelfs inloggen met je Google e-mail. Dit is optioneel, want je kunt de app ook gewoon eenvoudig gebruiken en aankopen doen met alleen een e-mailadres. Een eigen Dundle-account bespaart je echter tijd doordat je sneller kunt bestellen! Hoe? Simpelweg met je opgeslagen voorkeuren en nieuwe functies! Je land van voorkeur, taal, valuta en betaalmethode worden automatisch opgeslagen.

Direct toegang tot je bestelstatus

Heb je je bestelling niet ontvangen en wil je de voortgang ervan weten? Het is nu mogelijk om je bestelstatus direct via de app te controleren. Je hoeft geen contact meer op te nemen met de klantenservice. De informatie is binnen handbereik.

Bestel je favorieten direct opnieuw

Je kunt nu gemakkelijk je favoriete producten met één klik opnieuw kopen, omdat je direct toegang hebt tot je bestelgeschiedenis en de knop "Opnieuw kopen".

Bewaar al je codes op één plaats

En de kers op de taart: je hebt al je codes gebundeld op één plek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de e-mails met je digitale producten kwijtraakt. Log gewoon overal in op je Dundle-account en krijg toegang tot je codes.

6 redenen om de Dundle-app te downloaden

Waarom je de Dundle-app zou moeten downloaden? Wij hebben de zes redenen inclusief de beste functies voor je op een rijtje gezet:

  1. De app is gratis.
  2. Log in op je persoonlijke account (optioneel).
  3. Bestel al je favorieten direct opnieuw.
  4. Bewaar al je codes veilig; altijd bij de hand.
  5. Toegang tot je bestelstatus en bestelgeschiedenis.
  6. Verdien Dundle Coins!

Deze redenen zijn dus de oplossing om veiliger, sneller en gemakkelijker online te winkelen, via de Dundle-app! De app is momenteel beschikbaar in meer dan 25 regio's, waaronder Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Canada en Australië. Dus woon je in een van de beschikbare landen, aarzel dan niet om de app rechtstreeks te downloaden via de Google Play Store of App Store. Stay tuned, meer landen en meer functies zullen binnenkort beschikbaar zijn! Heb je meer vragen? Bekijk dan de Dundle-app FAQ-pagina.

Daniël de Zwart
Geschreven door Daniël de Zwart