Dundle App

Nieuw in de app? Geen zorgen! Lees de vragen hieronder om meer te leren over de functies van onze mobiele app, hoe deze te gebruiken en wat er gaat komen.

De Dundle App is onze mobiele app die je gratis kunt downloaden in de Google Play Store voor Android en in de App Store voor iOS. De app maakt het kopen en opslaan van, en toegang tot, je prepaidcodes eenvoudiger en veiliger dan ooit! Momenteel beschikbaar in 28 landen:

Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland, Luxemburg, Spanje, Portugal, Bulgarije, Tsjechië, Kroatië, Hongarije, Litouwen, Letland, Roemenië, Slowakije, Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Mexico, Brazilië, Verenigde Arabische Emiraten, India en Malta.

Download de app gratis via de App Store of Google Play Store, rechtstreeks op je iOS- of Android-apparaat.

Je zult de meeste producten van iedere categorie kunnen vinden, maar afhankelijk van je regio zijn sommige producten mogelijk nog niet beschikbaar voor aankoop in de app. In de tussentijd kun je ze nog steeds gemakkelijk op Dundle.com aanschaffen.

Wanneer je de app voor de eerste keer opent, kun je je e-mailadres invoeren of inloggen met Google. Je kunt deze stap overslaan, maar je kunt in de app bestellen met hetzelfde e-mailadres dat je op Dundle.com gebruikt en ook eerdere bestellingen bekijken. En vergeet de toegevoegde bonus van het verdienen van Dundle Coins niet!

Dat kan zeker! Tik op het "Instellingen" icoontje onder in je scherm en log uit met je huidige e-mail in de accountinstellingen. Om de voorkeurstaal, regio en valuta te wijzigen, pas je deze eenvoudig aan in het menu "Voorkeuren".

Tik op het "Instellingen" icoontje onder in je scherm. Onder "Informatie" vind je "Klantenservice" om contact op te nemen met ons support team via de website.

Ja, natuurlijk! Terwijl de volledige integratie van Dundle World in de app onderweg is, verdien je nu al Dundle Coins met je in-app aankopen. Zorg ervoor dat je bij het bestellen van producten zowel in de app als via de website hetzelfde e-mailadres gebruikt.

Voorlopig moeten Dundle Coins online worden ingewisseld via Dundle World, maar deze functionaliteit wordt binnenkort in de app uitgerold.

Momenteel wordt er één e-mailadres tegelijk geaccepteerd in de Dundle App. Dit maakt het opslaan van Dundle Coins, het ordenen van je favorieten en het bekijken van eerdere bestellingen gemakkelijker.

Dit kan zijn omdat je je e-mailadres nog niet aan de app hebt toegevoegd, of omdat je nog niet eerder bij ons hebt besteld met het e-mailadres dat je in de app hebt ingevoerd.

Niet gevonden wat je zocht?

iDEALTelefoon per minuutPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXSofort-banking / Klarna
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact