ecoVoucher kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALPayPalSofort-banking / KlarnaNeosurf

Payz ecoVoucher kopen: snel en veilig

Online simpel en velig betalen doe je met ecoVoucher van Payz (voorheen ecoPayz). Je betaalt ermee op jouw favoriete game- en entertainmentsites. Jouw ecoVoucher kopen doe je bij dundle: je rekent snel af dankzij de keuze uit 64 betaalmethoden, zoals PayPal of Skrill. Je hebt geen creditcard nodig en jouw code wordt 24/7 per e-mail geleverd. Zodra jij ‘m in je inbox hebt, wissel je deze direct in. Als bonus verzamel je dundle Coins bij elke aankoop waarmee je spaart voor beloningen! Jouw eerste stappen naar veilig betalen zet je bij dundle.

Wat is een ecoVoucher?

De Payz ecoVoucher is dé betaalmethode voor iedereen die online veiliger wil betalen. Het voordeel van ecoVoucher kopen is dat je geen persoonlijke gegevens hoeft te linken of vrij te geven tijdens het afrekenen. Grote uitgaven zijn zo makkelijk te voorkomen omdat je alleen uitgeeft wat je hebt gekocht. Dat is het voordeel van prepaid saldo! De 18-cijferige code gebruik jij om je Payz-account op te waarderen of om direct mee te betalen op een website die ecoVoucher als betaaloptie heeft.

FAQ’s over ecoVoucher

12 maanden zodra je de Payz ecoVoucher code in je mailbox ontvangt. 

Nee, ecoVoucher kan niet buiten Europa worden gebruikt. Je kunt ecoVoucher ook niet gebruiken in de volgende Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk.

Gebruik je voucher om je Payz online portemonnee op te waarderen. Daarna kun je online betalen met je saldo. Ook kun je de code van je ecoVoucher direct invoeren op elke website die ecoVoucher als betaalmethode accepteert.

Je hebt in landen die de Euro als valuta hebben geen account nodig om met een ecoVoucher te betalen.

Raadpleeg de pagina Payz fees & limits, of de terms & conditions, voor de meest recente informatie over extra kosten met betrekking tot het gebruik van een ecoVoucher. Houd er rekening mee dat er een vergoeding van 2,99% in rekening wordt gebracht als je met de voucher je account opwaardeert. De verkoper kan extra transactiekosten in rekening brengen wanneer je de voucher gebruikt om te betalen op de website van een verkoper.

Jouw ecoVoucher code kun je maar 1 keer gebruiken. Je zult het volledige saldo moeten opmaken als je afrekent met ecoVoucher. Tegoed dat overblijft kun je niet gebruiken voor een volgende transactie.

Nee, je kunt één Payz EcoVoucher per transactie gebruiken.

Ga naar de ecoVoucher supportpagina als je vragen of problemen hebt.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALPayPalSofort-banking / KlarnaNeosurf
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.8 / 5 56 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALPayPal
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact