ecoPayz ecoVoucher kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)SkrillApple PayiDEALNeteller

Koop je ecoPayz ecoVoucher online

Ben je op zoek naar een veilige betaalmethode voor online entertainment of instant gaming sites? Met een ecoVoucher van ecoPayz betaal je direct online en veilig. Kies een van onze 71 betaalmethoden, je hebt geen creditcard nodig! Je code wordt 24/7 per e-mail geleverd en is meteen te gebruiken - overal waar ecoVoucher als online betaalmiddel geaccepteerd wordt. Makkelijk en snel!

Wat is een ecoVoucher?

ecoVoucher van ecoPayz is de ideale betaalmethode voor iedereen die veiliger online wil betalen. Het voordeel van deze prepaid voucher is dat je geen persoonlijke gegevens hoeft te linken of vrij te geven bij het afrekenen op bijvoorbeeld webshops en entertainment websites. Bovendien voorkom je grote uitgaven doordat je alleen beschikt over het beschikbare prepaid saldo. De 18-cijferige code is te gebruiken om je ecoPayz-account op te waarderen of om direct mee te betalen op een website die deze betaalmethode aanbiedt.

FAQ’s over ecoVoucher

Een ecoVoucher is na de datum van afgifte 12 maanden geldig.

Ja, dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is het bedrag van de ecoVoucher te storten op je account. Je saldo wordt opgeladen en EUR rechtstreeks omgezet naar jouw valuta.

Let op: ecoPayz brengt een vergoeding van 2,99% in rekening voor de storting.

Gebruik je voucher om je ecoPayz online portemonnee op te waarderen. Daarna kun je online betalen met je toereikende saldo. Als alternatief kun je de voucher direct invoeren op elke website die deze betaalmethode accepteert, om met het prepaid saldo te betalen.

Raadpleeg de pagina fees & limits, of de terms & conditions, voor de meest recente informatie over extra kosten met betrekking tot het gebruik van een ecoVoucher. Houd er rekening mee dat er een vergoeding van 2,99% in rekening wordt gebracht als je met de voucher je account opwaardeert. Verkooppunten die ecoPayz en ecoVoucher accepteren, vragen mogelijk om extra transactiekosten of kosten voor het omzetten van valuta. Raadpleeg de algemene voorwaarden van de desbetreffende verkoper voor meer informatie.

Je hebt in landen die de Euro als valuta hanteren geen account nodig om met een ecoVoucher te betalen. Woon je in een niet-EUR land, wordt geadviseerd een ecoPayz-account aan te maken en de voucher te storten om het saldo automatisch om te zetten. Daarna betaal je gemakkelijk met je tegoed op elke website die deze betaalmethode accepteert, ongeacht de valuta. Hiermee voorkom je de meeste problemen die mogelijk optreden bij het betalen met de voucher.

De ecoVoucher code is eenmalig te gebruiken en je zult het volledige saldo moeten opmaken bij het betalen op een verkoopwebsite. Resterend tegoed is niet te bewaren voor een volgende transactie.

Nee, je kunt één voucher per transactie gebruiken.

Ga naar de ecoVoucher supportpagina als je vragen of problemen hebt.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)SkrillApple PayiDEALNeteller
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.8 / 5 56 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)SkrillApple Pay
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Contact