BITSA prepaid creditcard opwaarderen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXKlarnaApple PayiDEALPayPal

Koop een voucher om je BITSA prepaid creditcard op te waarderen

Wil je snel, makkelijk en veilig je BITSA prepaid creditcard opwaarderen? Dat kan eenvoudig met een digitale BITSA voucher! Kies de waarde van je voucher en selecteer een van onze 73 veilige betaalmethoden om je prepaid tegoed af te rekenen. Je ontvangt de code direct per e-mail. Wissel hem vervolgens in de app in, om je BITSA card van meer tegoed te voorzien. Gebruik ‘m meteen overal waar Visa card geaccepteerd wordt.

Wat is BITSA?

De BITSA card is een prepaid Visa card, die je in een handomdraai en zonder bankrekening als virtuele of fysieke kaart gratis kunt aanvragen. Deze opwaardeer creditcard kun je ook nog in een mum van tijd gebruiken! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is ervoor zorgen dat je genoeg prepaid tegoed hebt. Je kunt ermee betalen, geld overmaken, pinnen of gebruiken voor blockchain tokens.

FAQ’s over BITSA

BITSA vouchers vervallen 3 maanden na de aankoopdatum. Zorg ervoor dat je jouw voucher binnen deze periode inwisselt. Let wel, om een BITSA Visa card te kunnen gebruiken, moet je uiteraard eerst over een virtuele of fysieke kaart beschikken. Het snelste ontvang je de virtuele creditcard. Dat is een super makkelijke opwaardeer creditcard, die je gratis op de BITSA-website of via de BITSA-app kunt aanvragen. Het zal slechts enkele minuten duren voordat je jouw virtuele prepaid creditcard kunt gebruiken.

De BITSA code is inwisselbaar binnen Europa. Je saldo is wel wereldwijd te gebruiken.

Een BITSA prepaid creditcard vraag je gratis aan op de BITSA-website of via de Google Play- of App Store-app. Het snelste ontvang je de virtuele creditcard. Dat is een super makkelijke opwaardeer creditcard. Het zal slechts enkele minuten duren voordat je jouw virtuele prepaid creditcard kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ook een fysieke kaart aanvragen.

BITSA biedt zowel virtuele als fysieke prepaid creditcards aan. Beiden zijn eenvoudig gratis aan te vragen en bieden alle voordelen van een prepaid Visa kaart. Je kunt je BITSA card onbeperkt opwaarderen met BITSA vouchers of zelfs met cryptovaluta zoals Bitcoin en Ethereum. Geheel zonder bankrekening houd je met de app je uitgaven en prepaid tegoed eenvoudig bij. Deze top up kaart is te vergelijken met een Visa Mastercard en de vouchers met de opwaardeerbonnen van een PCS Mastercard.

Daarnaast zullen vooral reisliefhebbers het leuk vinden dat ook fysieke BITSA cards bestaan die ook via de BITSA-app makkelijk te beheren zijn. Dit product biedt optimaal beheer van de prepaid creditcards. BITSA prepaid creditcards kun je wereldwijd gebruiken om online en overal daar te betalen, waar Visa geaccepteerd wordt. Fysieke kaarten bieden ook de mogelijkheid tot geldopname. Blokkeren en deblokkeren om veiligheidsredenen is binnen enkele seconden geregeld. Met BITSA geniet je zelfs van de vrijheid om contactloos te betalen en/of bankoverschrijvingen te maken.

BITSA is overal te gebruiken waar Visa wordt geaccepteerd. Gebruik de code om je kaart op te waarderen en gebruik je saldo om online te shoppen, in winkels te betalen, geld over te maken via SEPA-overboeking of tussen kaarten, geld op te nemen en voor verschillende betaalmethoden. Ook is de kaart te integreren met Google Pay en Apple Pay.

 1. Open de Google Pay- of Apple Wallet-app.

 2. Laad je BITSA-data in.

 3. Je kunt nu aankopen doen en betalen via je smartphone, zowel online als in winkels.

Via de app:

 1. Download en open de Google Play- of App Store-app, selecteer je virtuele creditcard.

 2. Klik op “Top Up” en kies “Voucher”.

 3. Voer de code in.

 4. Accepteer de voorwaarden en eventuele extra kosten.

Via de website:

 1. Ga naar de BITSA-website en log in op je account.

 2. Selecteer je virtuele creditcard.

 3. Klik op “Top Up” en selecteer daarna “Voucher”.

 4. Voer de code in.

 5. Accepteer de voorwaarden en additionele kosten.

 1. Ga naar de BITSA-website en log in, of open de app.

 2. Selecteer je virtuele creditcard.

 3. Je beschikbare saldo wordt hier weergegeven.

Ken je iemand die BITSA gebruikt, geef dan eens een voucher cadeau. Selecteer de waarde, kies een van onze diverse designs, schrijf er een bericht bij en reken af. Nu kun je de cadeaukaart downloaden en digitaal doorsturen, of nog leuker, printen om het cadeau nog persoonlijker te maken! Iets erbij geven of op zoek naar een alternatief, kies dan paysafecard of Neosurf.

Ergens hulp bij nodig, schakel dan hier BITSA support in.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXKlarnaApple PayiDEALPayPal
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.7 / 5 17 reviews
Ian Riebeek 9 augustus
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Gemakkelijk en snel
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXKlarnaApple Pay
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Contact