Mint Prepaid Card

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEALNetellerKlarna

Koop je MINT Prepaid Card online

Met een MINT Prepaid Card kun je veilig internetten en online betalen voor diensten en services zonder je privé- of creditcardgegevens te onthullen. MINT is een wereldwijd geaccepteerde online betaalmethode die je met een prepaid creditcard kun vergelijken. Een MINT prepaid creditcard garandeert je veiligheid te bij het online betalen voor o.a. online games en entertainment sites zoals ExpressVPN, Game321, TenSquareGames, Tencent, MMOGA, NetCase Games, Oasis Games, League of Angels, Dead Frontier of iRacing - om er maar een paar te noemen! Koop je MINT Prepaid Card direct online en je ontvangt je MINT Card code 24/7 direct per e-mail geleverd! Wissel je MINT Prepaid Card direct en bescherm je privacy tijdens al je online betalingen.

Ontvang de MINT Code direct per e-mail

Hoe kun je veilig en anoniem online betalen met een MINT Prepaid Card? Begin met het selecteren van het bedrag dat je op je MINT Prepaid Card wilt hebben. Kies dan een van onze vele veilige betaalmethoden om je MINT Prepaid Card af te rekenen. Direct na je transactie verschijnt de MINT prepaid voucher code op je scherm. Tegelijkertijd ontvang je de MINT prepaid creditcard code ook per e-mail, klaar om te worden ingewisseld bij de dienst van je keuze. Op die manier zit je nergens aan vast en heb je ook geen creditcard meer nodig!

Heb je vragen of hulp nodig bij het inwisselen van je MINT Prepaid Card? Onze klantenservice helpt je graag op weg. Neem contact op via de chat op de homepage of stuur hen een e-mail om antwoord op je vraag te krijgen.

Kies het juiste cadeaupapier voor je MINT Card

Wil je een MINT Prepaid Card aan iemand cadeau geven? Tof idee, want net als met Ticketpremium, Neosurf of een paysafecard biedt de MINT giftcard prepaid tegoed dat wereldwijd kan worden ingewisseld. Veilig internetten en online betalen voor games, streaming of VPN-diensten is zo heel gemakkelijk. Vergeet niet, je MINT giftcard nog leuker te maken door een van onze gratis cadeaupapieren uit te kiezen. Voor elke gelegenheid zitten er leuke ontwerpen bij. Voeg er nog een persoonlijke boodschap toe en download je gepersonaliseerde MINT cadeaukaart om deze uit te printen of digitaal te versturen. In slechts enkele minuten heb je zo een tof cadeautje geregeld!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEALNetellerKlarna
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.5 / 5 6 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEAL
  • Contact
  • Facebook Messenger
  • Twitter