Nintendo Switch Online kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactVISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)Apple PayiDEALPayPalSkrill

Koop Nintendo Switch Online met deze cadeaukaart

Nintendo Switch Online-abonnement nodig? Koop hier een cadeaukaart met een lidmaatschap voor 3 of 12 maanden. Reken gemakkelijk, veilig en snel af met iDeal, PayPal of een van de andere 66 betaalmethoden. Je hoeft dus geen creditcard aan je console te koppelen. Je ontvangt de code binnen enkele seconden op je scherm en per e-mail. Of je nou van Animal Crossing of Mario Kart houdt, met Switch Online speel je je favoriete spellen met je vrienden online!

Wat is Nintendo Switch Online?

Nintendo brengt al tientallen jaren spelcomputers en handhelds uit, samen met gerenommeerde games als Super Mario, Zelda, Metroid en Pokémon. De Nintendo Switch is een hybride console, waarmee je zowel in het ‘dock’ op je tv kan spelen of als handheld kunt gebruiken. Switch Online is de online service met meerdere voordelen. Met dit abonnement heb je toegang tot de online multiplayer om samen met je vrienden te gamen. Ook krijg je een gratis bibliotheek vol met klassieke NES- en Super NES-games, kun je je spelgegevens online opslaan in de cloud, met elkaar voicechatten in de mobiele app en krijg je exclusieve kortingen op games en content.

FAQ’s over Nintendo Switch Online

De code voor Switch Online is onbeperkt geldig. Hoe lang je abonnement loopt, hangt af van welke giftcard je hebt gekocht: 3 of 12 maanden.

Ja, wat betekent dat als je in Europa woont, alleen een Nintendo-abonnement voor de EUR-regio werkt.

 • Online multiplayer modus: Ontdek het plezier van samen online met anderen spelen op je Nintendo Switch.

 • Game bibliotheek: Gratis toegang tot klassieke NES- en Super NES-games.

 • Cloud opslag: Bewaar je spelgegevens veilig online.  

 • Mobiele app: Chat gezellig tijdens het gamen met andere spelers. 

 • Speciale aanbiedingen: Ontvang korting, exclusieve games en meer!

 1. Selecteer in het HOME-menu van je Switch de Nintendo eShop.

 2. Kies het account waarop je het lidmaatschap wilt activeren.

 3. Selecteer "Code gebruiken" aan de linkerkant van het scherm. 

 4. Voer de code in en kies “Oké”.

 5. Scroll naar beneden om de contractuele informatie te bekijken en vink "Akkoord" aan om het lidmaatschap te activeren.

Kijk voor andere opties om in te wisselen op de Nintendo service- & infopagina.

Nee, dit Nintendo Switch tegoed bevat een abonnement en zodra je deze inwisselt, wordt je account aangevuld met het aantal maanden lidmaatschap dat de card bevat.

Wij bieden bij Dundle 3 maanden en 12 maanden Nintendo Online aan.

Met een Familie-abonnement voor de Switch kunnen maximaal 8 mensen gebruik maken van dit lidmaatschap. Iedereen heeft toegang tot alle voordelen van de service. Dit abbo kost €34,99 per jaar en kan aangeschaft worden met onze Nintendo eShop kaart.

Dat kan zeker! Wissel meerdere Nintendo Switch cadeaukaart in om de tijdsduur van de online service te verlengen, tot maximaal 3 jaar.

Een lopend Nintendo Switch-abonnement is voor de vervaldatum niet te annuleren. Heb je met een cadeaukaart een lidmaatschap afgesloten en verder geen betaalmethode aan je account gekoppeld, dan stopt dit na de vervaldatum automatisch.

Alle games die een online multiplayer bevatten, kun je met dit abonnement spelen. Dus als je tegen je vrienden wilt racen Mario Kart 8 Deluxe, vechten in Super Smash Bros. Ultimate, elkaar met verf te lijf gaan in Splatoon 2 of dorpjes wilt bijhouden in Animal Crossing: New Horizons, het kan allemaal! Ook heb je toegang tot vele klassieke NES- en SNES-games.

Het Switch Online-lidmaatschap is een geweldig cadeau voor gamers van alle leeftijden. Levenslange Nintendo fans pikken misschien een traantje weg bij het spelen van klassieke NES- en Super NES-games die met dit abonnement gratis te spelen zijn. Voor hen is een Nintendo Switch tegoed giftcard een goede aanvulling op het cadeau. Daarmee kunnen ze extra content in de eShop downloaden. Jonge generatie spelers gebruiken Switch Online om samen met vrienden online Minecraft of Super Smash Bros. te spelen. Voor wie je cadeau ook is, met een van onze gratis designs ontwerp je jouw eigen cadeaukaart om te printen. Download de PDF en print je tegoed als fysieke cadeaubonnen!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactVISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)Apple PayiDEALPayPalSkrill

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactVISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)Apple PayiDEAL
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact