VALORANT Points kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

VALORANT Points kopen bij dundle

Hey, Agent! Heb je het al gehoord? Haal je VALORANT Points (VP) online met prepaid tegoed en breng de game naar een ander level! Vul je account aan met Valorant VP

wanneer je maar wilt en upgrade je character met nieuwe skins, verbeterde armor en meer. Reken af met een van onze veilige betaalmethoden zoals iDEAL en PayPal. Ontvang je code binnen no-time op je scherm en in je e-mail en waardeer je saldo op om met nieuwe cosmetics opnieuw de strijd aan te gaan!

Wat is een VALORANT Points prepaid card?

Dit is een digitale code om VALORANT Points (VP) te kopen met prepaid tegoed. Gebruik je tegoed om skins te halen, armor, Radianite Points en meer, zonder je bankrekening eraan te verbinden. Geniet van deze free-to-play 5v5 first-person hero shooter en haal het maximale uit de game, zonder teveel uit te geven. Officieel is deze kaart een League of Legends (LoL) RP kaart, die in europa kunt inwisselen voor VALORANT Points. Alsook voor de games LoL, Teamfight Tactics en Legends of Runeterra. De kaart wordt ook wel VALORANT voucher of cadeaukaart genoemd.

Opmerking: Deze prepaidkaart is officieel een League of Legends (LoL) RP-kaart die je kunt gebruiken voor LoL, die je in Europa kunt inwisselen voor VALORANT Points of valuta in Teamfight Tactics of Legends of Runeterra.

FAQ’s over VALORANT Points

Op een Windows PC, het enige platform waarop de game gespeeld kan worden.

De kaart voor VP is onbeperkt geldig.

De kaart is regiogevonden en alleen beschikbaar voor Europese servers.

Met een VALORANT Riot Points giftcard spendeer je punten aan toffe wapen-upgrades in de Night.Market of shop in de VALORANT store. Geef je character een nieuw fris uiterlijk met andere skins of betere armor. Check de Price Tiers om te zien welke cosmetics er voor je wapens beschikbaar zijn.

  1. Log in op je VALORANT game client.

  2. Klik op het VALORANT-icoon in de rechterhoek van het Store-tabje.

  3. Selecteer “Prepaid Cards & Codes.”

  4. Voer de Riot Pin zonder spaties in.

  5. Klik “Submit.” Je punten zijn meteen bruikbaar.

Omdat VALORANT een andere game is met zijn eigen ecosysteem, wijkt de waarde van VP af van de Riot Points in League of Legends. Voorbeeld: als je voor 20 euro een cadeaubon koopt, dan krijg je 1.900 VP, tegenover 2.800 RP.

Is je kind, broer of zus, of goede vriend/vriendin een diehard Agent? En binnenkort bijvoorbeeld jarig? Geef dan een VALORANT bon cadeau, zodat jouw Agent zeker weten als de beste door kan spelen! Kies een waarde, voeg een van onze designs toe, schrijf er een leuk bericht bij en reken af. Print ‘m om het cadeau te geven of mail ‘m door!

Ga naar de VALORANT Support page bij vragen of problemen met je product.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 1 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact