Razer Gold kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySMS Payment (Onebip)iDEALPayPalCherry Credits

Koop je Razer Gold PIN online en spendeer aan duizenden games

Koop je Razer Gold PIN hier snel en eenvoudig online, met een keuze uit meer dan 70 veilige betaalmethoden, zoals PayPal! Gamers gebruiken dit graag als universele gaming-munt. Binnen enkele minuten waardeer je je saldo op om meer dan 42.000 games, speeltijd of in-game content in games en webshops te kopen. De code ontvang je direct op je scherm en in je e-mail om in te wisselen op je Razer Gold-account. En vergeet niet: door je Gold uit te geven, verdien je Silver voor exclusieve beloningen! En op Dundle spaar je meteen Coins voor gratis cadeaubonnen.

Wat zijn de voordelen van een Razer Gold Card?

Een Razer Gold giftcard is een eenvoudige, veilige en snelle manier om je Razer Gold-account, voorheen Wallet, op te waarderen. Het is niet nodig een creditcard of andere automatische betaalmethode aan de Razer Gold Store te koppelen. Je weet nu precies wat je uitgeeft en beveiligt je online betalingen met je prepaid tegoed. Gebruik je tegoed vervolgens als betaalmethode op de Razer Gold-website of in een van de online partner shops om games, content en game passes te kopen, je tegoed te besteden in de Nintendo eShop, Apple Store, op Steam of voor prepaid abonnementen op Netflix, Spotify en zelfs Xbox Live Gold.

Koop Razer Gold eenvoudig met PayPal

Inderdaad, je koopt je Razer Gold PIN eenvoudig online met PayPal op Dundle (BE). Kies bij het afrekenen gewoonweg voor PayPal als je gewenste betaalmethode en je bent klaar om alle content te kopen die je wilt! Liever met een andere betaalmethode betalen? Geen probleem, we hebben genoeg betaalmethoden om uit te kiezen!

FAQ’s over Razer Gold

De Razer Gold PIN vervalt niet. Ook na het inwisselen op je Razer Gold-account is je tegoed onbeperkt geldig, al worden er na 12 maanden van inactiviteit kosten in rekening gebracht.


Ja, een Razer Gold giftcard is regiogebonden. Zorg er dus voor dat je een cadeaukaart koopt voor dezelfde regio en valuta als het account.

Je Razer Gold Wallet-saldo wordt omgezet in Razer Gold PIN-tegoed, waarmee het Wallet-syseem in Europa wordt uitgefaseerd. Als je Razer Gold in een andere regio gebruikt, blijft het Razer Gold Wallet-systeem hetzelfde.

Met Razer Gold koop je met gemak games uit de uitgebreide catalogus van meer dan 42.000 titels. Daarnaast heb je de keuze om in-game content aan te schaffen of zelfs speeltijd voor bepaalde online multiplayer games. Je kunt je Gold uitgeven in diens Razer Store of in diverse webshops. Ook ontvang je vaak extra bonussen als je spellen of content koopt met een Razer Gold PIN.

  1. Ga naar de Razer Gold-website en log in met je Razer ID-account.

  2. Klik op “Reload Now” en selecteer “Razer Gold PIN” als betaalmethode.

  3. Voer de PIN-code in en klik “Next”.

  4. Doorloop de 2-staps verificatie.

  5. En voilà, je kunt nu je Razer Gold spenderen en Silver sparen!

Voor Europese klanten: controleer je PIN-saldo onder Razer Gold's "Where to buy"-sectie onder "PIN Balance Enquiry".

Razer is een populair merk voor gamers als het gaat om hardware, software en andere services. Het bedrijf staat daarnaast vooral bekend om diens gaming-munt: Razer Gold. Miljoenen gamers gebruiken dit geliefde virtuele betalingssysteem op de website van Razer en diens partners. Sinds de lancering in 2017 is het wereldwijd de grootste game valuta geworden en wordt het geaccepteerd voor meer dan 42.000 games, in-game content en meer. Gebruikers hebben toegang tot exclusieve of in-game content voor hun favoriete multiplayer-games, mobiele games of online entertainmentservices, tegen scherpe prijzen. Gebruik je Razer Gold PIN om je account op te waarderen en geef het uit voor onder andere PUBG Mobile, Roblox, Minecraft, Genshin Impact en diensten als Netflix en Xbox LIVE.


Geld verdienen, door geld uit te geven. Klinkt goed, toch? Razer helpt je een handje. Je verdient immers Razer Silver als je Razer Gold uitgeeft. Dit zilver is vergelijkbaar met bonuspunten die je kunt inwisselen voor verschillende beloningen. Denk aan kortingen op hardware, vouchers, games en in-game content.

Razer Gaming is een begrip voor iedereen die van gamen houdt en is dus perfect om te geven. Kies het bedrag van de Razer Gold PIN, een gratis kaart ontwerp, schrijf er een gouden bericht op en print om het cadeau nog persoonlijker te maken. Met tegoed voor deze geliefde gaming gigant kun je een fervente gamer ontzettend gelukkig maken!

Ga naar de Support-pagina als je hulp nodig hebt, of lees de Razer General Terms of Use voor meer informatie.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySMS Payment (Onebip)iDEALPayPalCherry Credits

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySMS Payment (Onebip)iDEAL
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact