Razer Gold kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactVISA / Mastercard / AMEXPayPalPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)payconiqSMS Payment (Fortumo)Neteller

Koop je Razer Gold tegoed in een mum van tijd online

Die-hard gamers zweren bij Razer Gold als een universele gaming-munten. Koop ze hier snel en eenvoudig online. En wel met meer dan 82+ betaalmiddelen! Binnen enkele minuten kun je jouw saldo weer opwaarderen om games, speeltijd of in-game content te kopen in meer dan 2.500 games en webshops. De opwaardeer code ontvang je natuurlijk direct per e-mail!

Waardeer je Razer store tegoed direct op met 82+ betaalmiddelen

Kies het bedrag waarmee je jouw account wilt opwaarderen en selecteer de voor jou meest voordelige betaalmethode. Je hebt er maar liefst 20 tot je beschikking! Zodra je transactie voltooid is,, ontvang je direct je Razer PIN code per e-mail. Voor het gemak zal je jouw code ook direct op het scherm zien verschijnen. Zo kun je jouw Razer account nog sneller opwaarderen om game content te shoppen!

Heb je hulp nodig bij het inwisselen van je code? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je zo snel mogelijk via chat of e-mail verder.

Universeel inzetbaar en geliefd bij gamers

Razer Gold combineert wat voormaals bekend stond als ZGold MOL Points en sinds kort ook Rixty Cards tot één groot gaming-betalingssysteem. Je koopt er veilig prepaid gaming tegoed mee, dat je in de Razer Store of in de games zelf kunt besteden. Veel (multiplayer) online games, virtuele werelden games en mobiele games accepteren de PIN's als betaalmiddel, zoals Warframe, Roblox, CrossFire en World of Tanks. Maar dit zijn slechts enkele voorbeelden van games waarin je met de gold pins kunt betalen. Ook in steeds meer webshops en online diensten kun je daarmee afrekenen. In veel spellen krijg je zelfs extra bonussen, zoals speciale skins en in-game items als je met Razer Gold betaalt.

Het regent silver, als je met goud betaalt

Geld verdienen, door geld uit te geven. Klinkt goed, toch? Razer laat deze droom uitkomen. Je verdient namelijk Razer Silver als je met Razer Gold betaald. Dat silver is vergelijkbaar met spaar- of bonuspunten en je kunt je silver inwisselen voor verschillende beloningen, zoals vouchers, games of andere spelinhoud.

Geef Razer Gold cadeau

Razer Gaming is een begrip voor iedereen die van gamen houdt. Razer is hét gaming merk voor gaming accessoires, zoals keyboards, headsets, PCs, laptops, Razer Games en meer. Daaromheen zit een grote fanbase. Met tegoed voor deze geliefde gaming gigant kun je dus, net zoals met Karma Koin of een Steam cadeaukaart een fervente gamer ontzettend gelukkig maken! Zeker, als je jouw digitale cadeaukaart een leuk layout geeft, door middel van een van onze gratis cadeaupapieren. Zo creëer je een leuke cadeaubon om uit te printen, inclusieve persoonlijke boodschap. En dat alles binnen een enkele minuten!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactVISA / Mastercard / AMEXPayPalPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)payconiqSMS Payment (Fortumo)Neteller

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactVISA / Mastercard / AMEXPayPalPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)payconiq
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter