PUBG UC kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Apple PayPayPaliDEALSkrill

Koop PUBG UC online en waardeer je account op

Wil je meer Unknown Cash (UC) om de gameplay in PUBG Mobile interessanter te maken? Koop deze cadeaubon en ontvang een UC-code direct op je scherm en via e-mail. Wissel de code in en ontvang meteen PUBG UC. Super makkelijk, met keuze uit 71 betaalmethoden, waaronder PayPal en iDEAL. Zonder het huis uit te gaan of juist onderweg opwaarderen! Dus zet je parachute maar klaar, want met voldoende saldo win jij gegarandeerd in stijl! En je spaart automatisch Dundle Coins om in te ruilen voor cadeaubonnen: win-win.

Wat is PUBG UC?

PUBG UC staat voor PUBG Unknown Cash. Het is de virtuele munteenheid die wordt gebruikt in de mobile versie van het razendpopulaire spel PlayerUnknown's Battlegrounds. Je kunt het in de shop uitgeven aan nieuwe wapen skins, parachutes, kleding en meer om je personage mee op te leuken. Ook wel PUBG Mobile UC, PUBGM UC of gewoon UC genoemd, verbetert het de gameplay en de mogelijkheden om je personage aan te passen. Functies zoals de Royale Pass, Lucky Spin en Elite Pass zijn ook beschikbaar in ruil voor UC-krediet.

FAQ’s over PUBG Mobile

Unknown Cash vervalt niet. Dus als je PUBGM UC koopt, gebruik het wanneer je maar wilt!

Je PUBG UC code is wereldwijd in te wisselen en eenmaal ingewisseld via PUBG Redemption Center, wordt deze automatisch aan je Character-ID gekoppeld en is je in-game valuta bruikbaar in de app.

Je koopt met deze Unknown Cash de tofste content voor PUBG Mobile op iOS- en Android-toestellen, zoals schatten, outfits, Champions, Battle Passes, wapenskins en meer!

  1. Bezoek de PUBG Mobile Redeem Code-pagina.

  2. Log in met je Character-ID.

  3. Vul de code in en bevestig door op “Redeem” te klikken. Klaar!

Koop je een code voor PUBG Mobile UC, dan moet je deze in een keer inwisselen. De UC zelf kun je zo vaak besteden als je wilt, zolang je genoeg saldo hebt.

PUBG Mobile is de mobiele versie van het razendpopulaire spel PlayerUnknown's Battlegrounds. In deze Battle Royale-game neem je het op tegen 99 andere deelnemers. Ontwikkeld door Lightspeed & Quantum Studios van het enorme Tencent, laat dit spel je verkennen, scharrelen, sluipen en vechten om te overleven op een krimpende kaart vol met concurrentie. Speel in je eentje of met vrienden en neem het op tegen andere spelers die allemaal dezelfde missie hebben: overleven. En het beste deel? Deze app is gratis te downloaden voor iOS- en Android-toestellen. Zorg ervoor dat je je UC-balans in PUBGM aanvult en mis niets van de actie!

Mobile Lite is simpelweg een kleinere versie van de PUBG Mobile App. Het is ontwikkeld voor gebruik op oudere apparaten of apparaten met een lagere configuratie. De gameplay is vergelijkbaar, maar in Lite neem je het op tegen 60 spelers in plaats van 100 per wedstrijd. De maps verschillen ook om tegemoet te komen aan lagere grafische vereisten. Het zijn afzonderlijke games, dus accounts en content op elk platform overlappen elkaar niet en zijn niet overdraagbaar.

Simpelweg met deze UC gift card! Selecteer je bedrag, kies een leuk kaart design en schrijf er een tof berichtje bij. Klaar om als PDF te printen of te mailen naar de PUBGM-fan. Je schiet hiermee altijd raak!

Ga naar de PUBG Mobile Help-pagina als je problemen ervaart met de game.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Apple PayPayPaliDEALSkrill

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Apple PayPayPal
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Contact