2 minuten leestijd
GAMING
29 MEI 2024

Hoe geef ik UC aan een andere speler in PUBG Mobile?

Misschien is er iemand jarig of misschien ben je gewoon een gulle gever. Wat de reden ook is, het is nooit verkeerd om je vrienden extra PUBG Mobile UC cadeau te doen. Met de in-game valuta van PUBG kunnen spelers skins, costumes, crates en andere handige items in de game kopen - het perfecte cadeau voor elke gepassioneerde PUBG-speler! En een cadeautje hoeft niet duur te zijn: je koop UC al vanaf 60 UC (€ 0,91). Wij leggen je uit hoe het werkt!

Kan ik UC in PUBG geven?

Op dit moment niet, maar er zijn wel andere manieren. Zo kun je wel in-game items naar een andere speler te sturen. Je stuurt ze dus geen UC, maar doet het in de vorm van een cadeau. Wil je nog liever UC aan een andere speler geven? Dat doe je met een PUBG UC gift card! Zoek een betrouwbare reseller waar je zoveel UC kunt kopen als je nodig hebt. Op websites zoals dundle kun je zelfs tot 40500 UC en vele andere waarden kopen en dat voor de beste prijs!

![Een voorbeeld van een Jet Ski in de game PUBG die je cadeau wilt doen aan een andere speler](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/strapi.dundle.com/Item_geven_aan_andere_spelers_455f83f0f2.PNG

Hoe geef ik PUBG UC aan mijn vrienden?

Het belangrijkste is natuurlijk dat je vrienden en jij fanatieke PUBG-spelers zijn! Dan rest jou nog 1 ding: een cadeaubon kopen om aan je vriend(in) te geven.

  1. Ga naar je favoriete & betrouwbare reseller
  2. Zoek PUBG UC en kies het bedrag dat je wilt sturen
  3. Reken je code af zoals je wilt met je favo betaalmethode
  4. Voer je e-mailadres in om de code te ontvangen of stuur ‘m direct naar je vriend(in)!

Hoe zit het met het inwisselen van PUBG UC?

Je kunt de cadeaubon makkelijk inwisselen op de PUBG inwisselpagina (Engelstalig). Hier vul je de ID van je personage in en de code die je hebt gekregen, en dan is het tijd om urenlang plezier te beleven! Zorg ervoor dat je je cadeaubon koopt voor een vriend en niet voor een vreemde zodat je niet wordt opgelicht!

Laat het feestje beginnen en geef PUBG UC aan je vrienden!

Zo zie je maar weer: cadeautjes geven hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Met en gift card kom jij verder. Nu is jouw gamemaatje klaar om te genieten van al die extra's die je met UC kan kopen! En als jullie goede vrienden zijn, koopt je vriend misschien ook wat UC voor jou. Anders kun je jezelf altijd verwennen door UC te kopen op dundle voor de beste prijzen. Als je meer wilt weten over waar je UC goedkoop kunt kopen of over andere informatie, blijf dan op de hoogte van alles wat er gebeurt dankzij dundle Magazine!

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen