4 minuten leestijd
GAMING
29 MEI 2024

Zo kun je PUBG UC kopen met je Google Play saldo

Zoals elke die-hard PUBG Mobile speler weet, is het hebben UC (Unknown Cash) essentieel voor premium items, het upgraden van je pas en het krijgen van die felbegeerde skins, die je dat winnende voordeel geven. Maar als je geen bankrekening wilt koppelen dan kan het lastig zijn om aan UC te komen. Maar dat los je makkelijk op met een omweggetje, want je kunt UC makkelijk kopen met je Google Play saldo! Zoals altijd leggen wij je uit hoe dit werkt.

Kan ik PUBG UC kopen met een Google Play gift card?

Ja, dat kan en het is een fluitje van een cent:

1. Waardeer je Google Play saldo op

 • Koop een Google Play cadeaubon bij een vertrouwde bron zoals dundle.
 • Wissel de cadeaubon in door de Google Play Store-app te openen, op je profielpictogram te tikken en "Betalingen & abonnementen" en vervolgens "Cadeaucode inwisselen" te kiezen.
 • Voer de code van je cadeaubon in en tik op "Inwisselen".

Opmerking: je kunt je Google Play-account ook rechtstreeks vanuit de Google Play Store zelf opwaarderen.

2. Open PUBG Mobile

 • Open de PUBG Mobile app op je apparaat
 • Log in met je Google Play Store account.

3. Ga naar het UC-aankoopscherm

 • Tik op het UC-pictogram boven aan het hoofdscherm.
 • Kies de hoeveelheid UC die je wilt kopen.

4. Kies Google Play saldo als betaalmethode

 • Kies Google Play saldo wanneer je wordt gevraagd een betaalmethode te selecteren.
 • Bevestig je aankoop en voltooi de aankoop.

Gefeliciteerd, je hebt nu je UC en bent klaar om winnen!

Troubleshooting: problemen met het krijgen van UC met Google Play saldo

Het zou niet moeten gebeuren, maar het kan af en toe gebeuren dat spelers problemen ervaren wanneer ze UC proberen te kopen met hun Google Play saldo. Hier zijn 4 veelvoorkomende redenen en hoe je ze oplost:

1. Problemen met accountkoppeling: zorg ervoor dat je bent aangemeld met je Google Play Store-account. Je PUBG Mobile-account moet gekoppeld zijn aan een Google Play-account. Om je account te koppelen, ga je naar het menu Instellingen in PUBG Mobile, selecteer je "Account", vervolgens "Account koppelen" en volg je de instructies.

2. De regio van de cadeaubon komt niet overeen: het land van het betalingsprofiel op je Google Play-account moet hetzelfde zijn met het land waar de cadeaubon is gekocht. Als je een cadeaukaart in een ander land hebt gekocht, werkt deze mogelijk niet.

3. Onvoldoende saldo: zorg ervoor dat je genoeg saldo hebt in je Google Play account om de aankoop van UC te doen. Als je saldo laag is, kun je meer geld toevoegen door een Google Play Gift Card te kopen bij een officiële reseller zoals dundle en deze in te wisselen

4. Regionale beperkingen: sommige regio's kunnen de aankoop van UC blokkeren vanwege lokale regels. Als je je in een regio bevindt waar beperkingen gelden, zoals India of Pakistan, kun je geen UC kopen. Overweeg het gebruik van een VPN om je locatie te wijzigen of controleer op ander regionaal beleid dat van invloed kan zijn op je aankoop.

Tip van dundle: Als je Google Play saldo om een van de bovenstaande redenen niet bruikbaar is, maak je dan geen zorgen. Je kunt nog steeds online een PUBG Gift Card kopen zonder creditcard of Google Play saldo.

lachende jonge knappe man die een zwart t-shirt draagt met een koptelefoon en op een telefoon speelt, geïsoleerd op een blauwe achtergrond

Voordelen van het gebruik van Google Play Balance

 • Veilig: houd je creditcard erbuiten, zo geef je niet te veel uit en bescherm je je financiële gegevens
 • Flexibel: gebruik je saldo niet alleen voor UC, maar ook voor andere hobby's zoals muziek, e-books, films en apps.
 • Geen vervaldatum: jouw Google Play tegoed vervalt nooit, dus gebruikt het wanneer je wilt.

Ontdek eindeloze mogelijkheden met Google Play gift cards

Het gebruik van een Google Play Gift Card is een eenvoudige en veilige manier om UC voor PUBG Mobile te kopen. Het houdt niet alleen je creditcard gegevens veilig, maar geeft je ook flexibiliteit om verschillende aankopen te doen in de Google Play Store. Goed om te weten is dat je op dundle geen servicekosten betaalt voor Google Play Gift Cards in een aantal geselecteerde landen, waardoor het een nog betere optie is. Wil je nog meer tips om meer UC te krijgen? Check dan ook hoe je goedkoop UC kunt kopen.

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier