7 minuten leestijd
GAMING
24 NOV. 2023

Dit zijn de 5 leukste én gratis mobiele games!

Wat leven we toch in een prachtige wereld waarin we op elk moment kunnen ontsnappen naar een digitale fantasiewereld. En dat dankzij het gemak van je mobiele telefoon. Heel handig, maar niet altijd even makkelijk. Want hoe kies je uit het enorme aanbod aan mobiele games welke je wilt proberen?

Geen zorgen! Om het makkelijker te maken voor jou, hebben we 5 leuke mobiele games voor je op een rijtje gezet waarmee je je eindeloos vermaakt. Beter nog, deze games zijn helemaal gratis! Bereid je voor op vette duels, werken op het land, knokken en ontdekken met Clash of Clans, Clash Royale, Genshin Impact, Hay Day en Brawl Stars. Houd je vast, want het spelavontuur van je leven wacht op je. Wij leggen je uit hoe je het beste uit deze games kunt halen.

In-game afbeelding van Clash of Clans met een dorp waarboven draken vliegen.

1. Clash of Clans: bouw een rijk en versla vijanden

Clash of Clans mag het spits afbijten in ons lijstje. In dit zeer verslavende spel bouw jij je dorp op vanaf de grond. Jij traint je leger en trekt ten strijde tijdens de vetste clanoorlogen. Bundel je krachten met vrienden, plan je aanvallen zorgvuldig en verdedig je rijk tegen vijanden. Met de meeslepende gameplay en het sociale aspect is Clash of Clans een must voor liefhebbers van strategiespellen.

Hoe krijg je snel meer Clash of Clans Gems?

Er zijn verschillende manieren om meer Gems te krijgen in Clash of Clans zoals:

 • Het vinden van verborgen Gems door bomen en rotsen in je dorp te weg te halen. Deze groeien weer terug, dus je kunt dit blijven doen.

 • Prestaties te halen

 • De kist met Gems openen die af en toe in je dorp verschijnt

 • Meedoen aan evenementen waarbij Gems de beloning zijn

 • De juwelenmijn repareren in de Bouwerszaal

Vind jij het fijner om snel aan jouw Gems of Goudpas te komen? Koop dan jouw Clash of Clans Gems direct bij dundle en jouw rijk staat binnen no-time aan de top. Maak indruk op je vrienden en versla je competitie met meer Gems in je zak!

In-game afbeelding van Clash Royale gameplay waarin meerdere personages met elkaar duelleren op een baan omringd door lava.

2. Clash Royale: snelle gevechten en torenverdediging

Als je zin hebt in intense real-time gevechten, dan is Clash Royale het spel voor jou! In dit realtime strategiespel verzamel en upgrade je kaarten, bouw je je deck op en ga je razendsnelle duels aan met spelers van over de hele wereld. Knal vijandelijke torens neer, zet krachtige troepen in en wees je tegenstanders te slim af dankzij een tactische strategie. Ook zie je een aantal geliefde Clash of Clans-personages terug in dit spel. Waar het om

gaat? Vernietig meer torens dan je tegenstanders en win kronen!

Snel meer Clash Royale Gems krijgen

Op deze manier kom jij aan meer Gems in Clash Royale:

 • Je krijgt 100 Gems als startkapitaal wanneer je met de game begint

 • Verdien Gems tijdens speciale challenges of tournooien

 • Ga op zoek naar kisten met kronen

 • Soms worden er gratis Gems aangeboden in de winkel van het spel

 • Verdien ze op je weg door het trofeeënpad

 • Je kan sommige items in de game verkopen voor meer Gems

 • Ook kun je Gems verdienen voor meesterschapstaken te voltooien

Toch sneller aan Gems komen? Dan kun jij jouw Clash Royale Gems kopen via dundle! Jouw code wissel jij direct in en is de snelste manier om aan Gems of een Diamant- of Goudpas te komen!

Het prachtige landschap van Genshin Impact

3. Genshin Impact: ga op ontdekkingsreis!

Genshin Impact neemt je mee op een episch avontuur door het magische rijk Teyvat. Ontdek weelderige landschappen, los intrigerende puzzels op en battle tegen meedogenloze vijanden in deze open wereld RPG. Genshin Impact is een next-level gaming experience waarin jij helemaal opgaat dankzij de boeiende verhalenlijn, veel verschillende karakters en de prachtige visuals!

Hoe kom je snel aan meer Genshin Impact Primogems

Voor de meeste dingen die je voltooid in het spel, verdien je kleine hoeveelheden Primogems. Hier zijn een aantal andere manieren om meer te verdienen:

 • De favoriete meubelset van een personage voltooien

 • Genshin Impact TCG spelen

 • Meedoen aan limited-time evenementen

 • Dagelijkse opdrachten uitvoeren

 • Inchecken via de HoYoLAB dagelijkse check-in

 • Kisten openen

 • Genshin Impact codes inwisselen

Je gems opsparen is zeker niet onmogelijk, maar kost wel tijd. Als je geen tijd hebt of niet wil wachten, dan is het kopen van een Genshin Impact giftcard via dundle de beste optie! Dit is de snelste manier om meer Primogems te krijgen en je gameplay te verbeteren met wishes, betere Battle Passes of Original Resin.

Een Hay Day boerderij met verschillende stukken land met een schaap en een kip links- en rechtsonder in beeld.

4. Hay Day: zaai en oogst je een weg naar je droomboerderij

Fan van het boerenleven? Dan haal jij je hart op met Hay Day! Hier richt jij je op de groei van je digitale boerderij inclusief zorgen voor je gewas en schattige dieren. Onderhandel met je buren, maak orders af en breidt jouw boerenbestaan uit in dit ontspannende spel. Rol je mouwen op en geniet van het plattelandsleven.

Snel meer Hay Day diamanten krijgen

Nu is het zo dat dimanten geen must zijn voor het spelen van Hay Day, maar ze helpen zeker mee met het speelplezier! Hier zijn een aantal manieren om aan diamanten te komen:

 • Prestaties voltooien

 • Duik dagelijks de mijn in

 • Zoek Mysteriedozen en schatkisten

 • Seizoensgebonden Mystery Gifts in het visgebied

 • Nieuwe vissen vangen, vooral als je ze vangt met mysterienetten

 • Advertenties in het spel bekijken

 • Deelnemen aan bepaalde wereldwijde evenementen

 • Een derby drempel bereiken (na level 18)

 • Na het volgende ervaringsniveau (na level 37)

Goed, ook voor Hay Day geldt: geen zin om te wachten, dan kun je ook Hay Day diamanten kopen bij dundle! Binnen een aantal seconden ingewisseld en jij kan weer lekker aan de slag met je boerderij.

In game afbeelding van Brawl Stars, met drie personages in zicht op een veld, met de boodschap "Get the Ball!" op het scherm onder de timer.

5. Brawl Stars: kon naar overwinning met je team!

Last but not least staat ook Brawl Stars op ons lijstje. Dé ultieme multiplayer battle game waarmee jij op het puntje van je stoel blijft zitten. Vorm een team met je vrienden of ga er alleen op uit in snelle 3v3 battles en spannende game modes. Ontgrendel karakters, elk met unieke eigenschappen en beheers de kunst van het knokken. Tijd om je een weg naar de winst te banen!

Snel meer Brawl Stars gems krijgen

Ook hier geldt: je hebt geen gems nodig om Brawl Stars te spelen. Nu is het wel zo dat ze je helpen om sneller aan bepaalde items te komen zoals Brawlers, Brawler Skins, Token Doublers, Pin Packs, Sprays, Profile Icons, Coins, Power Points en een Brawl Pass. Zo vind je gems in het spel:

 • Maak het gratis traject af

 • Ga door naar het volgende niveau door quests en meer spellen te spelen

 • Krijg ze willekeurig dankzij een knokdoos

Brawl Stars heeft de minste opties om gems in game te verdienen, maar geen zorgen. Jouw Brawl Stars diamanten kopen doe je gewoon via dundle.

Blijf spelen dankzij dundle

Helemaal zin om op te gaan in de wereld van Genshin Impact? Of ga je toch liever aan de slag met jouw digitale boerderij? Dan weet jij hoe je sneller aan gratis credit komt. Wil je meer uit jouw ervaring halen, dan koop jij extra game tegoed voor jouw favoriete game gewoon via dundle. Of het nu gaat om diamanten, gems of extra passen: wij hebben het! Maak je klaar, level up en game door met een van deze verslavende spellen. Jouw mobiele game avontuur start hier. Happy gaming!

Vertaling: Many Meeuwsen

Amelia Whittle
Geschreven door Amelia Whittle