5 minuten leestijd
GAMING
9 JUL. 2024

Dit zijn de 5 leukste én gratis mobiele games!

Wat leven we toch in een prachtige wereld waarin we op elk moment kunnen ontsnappen naar een digitale fantasiewereld. En dat dankzij het gemak van je mobiele telefoon. Heel handig, maar niet altijd even makkelijk. Want hoe kies je uit het enorme aanbod aan mobiele games welke je wilt proberen? Geen zorgen! Om het makkelijker te maken voor jou, hebben we 5 leuke mobiele games voor je op een rijtje gezet waarmee je je eindeloos vermaakt. Beter nog, deze games zijn helemaal gratis!

1. Dice Dreams: dobbel je een weg naar digitaal rijkdom!

De figuurtjes van Dice Dreams staan lamngs elkaar en dobbelstenen vliegen in de rondte

Dice Dreams mag het spits afbijten in ons lijstje. In dit verslavende spel draait alles om het gooien van dobbelstenen. Dat is namelijk het wapen dat je mag inzetten om koninkrijken weer te herstellen in volle glorie! Als jouw worp gunstig is, verzamel je geld, materialen of andere items. Als dat niet genoeg is, kun jij ook het koninkrijk van andere spelers plunderen! Daarnaast kun je ook samen spelen in teams of meedoen aan evenementen en tournamenten. Deze game is perfect voor jou als jij het fijn vindt om strategie als geluk in je game te combineren. Met een kleurrijk karakter die jou door elk level vergezelt, staat Dice Dreams garant voor urenlang speelplezier!

Tip: Optimaliseer het gebruik van schilden om je koninkrijk te beschermen tegen aanvallen. Probeer altijd minstens één schild actief te hebben, vooral als je veel munten hebt verzameld of je gebouwen onlangs hebt geüpgraded.

2. Droom nog even verder met Domino Dreams

Domino dreams afbeelding met diguur aan de rechterkant

Net zoals Dice Dreams, vergezelt de oranje mascotte jou op je weg naar. In tegenstelling tot het dobbelen, gaat het in Domino Dreams meer om puzzelen! Hier moet je de stenen aan elkaar matchen om zo telkens levels verder te komen of andere doelen te bereiken. De graphics zijn lekker kleurrijk en de levels houden je bezig waardoor je blijft spelen. Coins zijn de currency in dit spel en gebruikt je om nieuwe niveaus te ontgrendelen, extra beurten te krijgen als je vast zit of je koopt er power-ups mee. Het matchen van de stenen is lekker ontspannend, maar kan een echte breinbreker worden naarmate je vordert in de game! Als jij wel van een puzzeltje houdt, is dit jouw game!

Tip: Dit spel zal je geduld op de proef stellen als je geen munten meer hebt om uit te geven. Maar je kunt het spel opnieuw starten als je niet wilt betalen om sneller vooruit te komen

3. Genshin Impact: ga op ontdekkingsreis!

Het prachtige landschap van Genshin Impact

Genshin Impact neemt je mee op een episch avontuur door het magische rijk Teyvat. Ontdek weelderige landschappen, los intrigerende puzzels op en battle tegen meedogenloze vijanden in deze open wereld RPG. Genshin Impact is een next-level gaming experience waarin jij helemaal opgaat dankzij de boeiende verhalenlijn, veel verschillende karakters en de prachtige visuals! Perfect voor de liefhebbers van Zelda’s Breath of the Wild.

Je gems opsparen is zeker niet onmogelijk, maar kost wel tijd. Als je geen tijd hebt of niet wil wachten, dan is het kopen van een Genshin Impact gift card via dundle de beste optie! Dit is de snelste manier om meer Primogems te krijgen en je gameplay te verbeteren met wishes, betere Battle Passes of Original Resin.

4. Animals & Coins Adventure: op avontuur met schattige dieren

Een beer die wegrent met het logo op de achtergrond

In Animals & Coins Adventure ga je op een magisch avontuur met schattige dieren als jouw partner. Dit spel draait om verkenning en het verzamelen van mogelijk munten. Zoveel mogelijk. Je reist door werelden met dichte bossen, hoge bergen en zonnige stranden, terwijl je allerlei obstakels overwint en puzzels oplost. Elk dier heeft zijn eigen unieke vaardigheden die je kunt gebruiken om verder te komen in het spel. Met de munten die je verzamelt koop je upgrades, speel je nieuwe dieren vrij en worden munten gebruikt om je spelervaring te verbeteren. Power-ups helpen je om nog moeilijkere uitdagingen aan te gaan en verder te komen in je avontuur.

Tip: Maak slim gebruik van de unieke vaardigheden van elk dier om obstakels te overwinnen, zodat je zo snel mogelijk de meeste munten verzamelt. Hierdoor kun je sneller vooruitgang boeken en nieuwe levels ontdekken.

5. Monopoly Go

Een Monopoly speelbord met de besnorde man rechts en een hond met monopoly geld in de bek links

Verander jij ook in een vastgoed tycoon zodra jij Monopoly geld in je zakken hebt? Goed nieuws, want vanaf nu kun jij dit spel gewoon met je meenemen in Monopoly Go. Dit is het gratis mobiele spel dat helemaal hot en happening is. Perfect als je fan bent van het beroemde bord-, strategie- en competitiespel. Het is makkelijk, leuk, nostalgisch en gewoonweg boeiend. Je moet eigendommen kopen, verhandelen en bouwen om een vastgoedmagnaat te worden. En dat alles in een levendige sfeer met dynamische graphics en sociale interactie. Je kunt zelfs met je vrienden spelen en tegenstanders van over de hele wereld uitdagen.

Tip: Sluit je aan bij een team om samen met andere spelers missies te voltooien en teambeloningen te verdienen. Dat is niet alleen een stuk gezelliger, maar helpt je ook om sneller vooruit te komen.

Blijf spelen dankzij dundle

Helemaal zin om op te gaan in de wereld van Genshin Impact? Of ga je toch liever aan de slag met het opbouwen van een vastgoed imperium? Welke game je ook kiest, er zit er zeker eentje bij voor jou! Maak je klaar, speel, level up en game door met een van deze verslavende spellen. Jouw mobiele game avontuur start hier. Happy gaming!

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen