5 minuten leestijd
GAMING
28 NOV. 2022

De beste kerst cadeaubonnen voor gamers

Heb je weinig tijd en nadert Kerstmis snel? Wij hebben de beste last-minute kerstcadeaus voor gamers: game tegoed! Deze lijst met beste kerst cadeaubonnen voor 2022 valt bij gamers zeker in de smaak tijdens de feestdagen. Ze kunnen immers zelf kiezen welk spel ze willen, DLC, skins en nog veel meer soorten entertainment en media. Mogelijk gemaakt met jouw cadeau.

Je zult voor een gamer het favoriete familielid zijn als je deze kerstwensen vervult en onder de kerstboom legt. Zowel kinderen als volwassenen spelen graag videogames en een cadeaukaart voor gamers is een geweldige manier om hen iets te geven waar ze dol op zijn. Bereid je voor op een heleboel tips voor PlayStation, Xbox, Nintendo, PC en mobile games!

De PS5 rechtop staand, met het PlayStation logo zichtbaar en een wazige achtergrond.

Kerst cadeaubonnen voor PlayStation, Xbox en Nintendo

De drie grote consolemakers achter PlayStation, Xbox en Nintendo Switch bieden allemaal cadeaukaarten aan voor hun platformen. Lees verder voor alle informatie over de PSN kaart, Xbox tegoed en de Nintendo eShop kaart.

PlayStation tegoed 'For The Players'

PlayStation kaarten zijn een veelzijdig cadeau voor iedere gamer. De cadeaubon is te gebruiken voor downloadbare games, DLC, in-game content en meer op je PS5 of PS4. Daarnaast heb je dit tegoed nodig om een PlayStation Plus-abonnement (Essential, Extra of Premium) te kopen. Als je shopt voor een PlayStation-liefhebber, dan zijn deze PSN kaarten een geweldig cadeau, omdat de ontvanger de ultieme keuze heeft.

Zelfs als ze een aantal games van eerder dit jaar willen, zoals Elden Ring, Horizon Forbidden West, Stray of The Quarry, biedt deze cadeaukaart precies wat ze willen. Als ze erin slagen hun zogeheten ‘backlog’ weg te werken, kunnen ze dit tegoed gemakkelijk gebruiken om ook nieuwe games te pre-orderen of te kopen, zoals God of War Ragnarök en Hogwarts Legacy. Of als ze uitkijken naar de aanschaf van enkele PS VR2-games, voor de nieuwe PlayStation VR2. De keuze is reuze!

Xbox kaarten voor alles van Microsoft

Xbox tegoed kan worden gebruikt in de Microsoft Store online vanuit Windows of rechtstreeks vanaf de Xbox Series X/S of Xbox One. Degene die dit leuke kerstcadeau krijgt, ontvangt een digitale code die kan worden besteed aan (het pre-orderen van) hun geliefde games zoals Halo Infinite, Forza Motorsport, Call of Duty: Modern Warfare II of Gotham Knights. Ze zijn echter niet beperkt tot het kopen van games, ze kunnen er ook DLC, apps, apparaten, game-accessoires of de Xbox Game Pass mee kopen. Xbox kaarten zijn er in verschillende waarden. Dus als je wil dat een gamer genoeg keuze heeft, is de Xbox Game Pass je veiligelast-minute cadeau.

Tip: De Xbox Game Pass, een abonnement dat een grote lijst aan videogames biedt, is een erg gewaardeerde service voor gamers die een heleboel verschillende titels willen uitproberen.

De bovenkant van de Xbox Series X omringd met groen licht.

Nintendo kaart voor jou en "it’s a me… Marioooo"

En voor de Nintendo-liefhebbers die niet kunnen wachten om aan een van de nieuwe Pokémon games, Scarlet of Violet, te beginnen, zich een weg door Bayonetta 3 willen vechten, of dromen over The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, is er de Nintendo eShop kaart. Met deze Nintendo cadeaubon kun je gemakkelijk games kopen in de eShop, maar ook DLC, season passes en oude (S)NES-titels. Willen ze online spelen met hun vrienden? Ze kunnen met hetzelfde tegoed een Nintendo Switch Online-abonnement aanschaffen en profiteren van alle voordelen!

Upgrade de feestdagen met game tegoed voor pc

Geen console gamer in je familie of vriendenkring? Je kunt dit kerstseizoen ook altijd last-minute nog een cadeaukaart voor pc-gamers kopen. Steam, bijvoorbeeld, heeft een enorme bibliotheek aan games vaak in de uitverkoop zijn, vooral tijdens Kerstmis. Dus zorg voor kerstvreugde met Steam-tegoed zodat ze hun collectie kunnen aanvullen.

Gebruiken ze andere distributieplatformen of spelen ze specifieke games, dan zijn er veel meer keuzes. Liefhebbers van The Sims, FIFA en Battlefield zijn blij met een Origin kaart, terwijl World of Warcraft-, Call of Duty- of Overwatch-veteranen een Blizzard giftcard zullen waarderen.

Daarnaast is in-game tegoed ook een optie en zo hebben veel spellen hun eigen cadeaukaart. Als Apex Legends je bekend in de oren klinkt, ze nooit ophouden over VALORANT of eindeloos user-created content spelen in Roblox, zoek dan niet verder. Er is voor ieder wat wils!

Een personage van VALORANT dat in het midden staat met de rug naar de kijker, opzij kijkend naar de camera, met een rode achtergrond.

Beste cadeaubonnen voor on-the-go mobile gamers

Vergeet trouwens mobile games niet, een enorme markt met gemakkelijke on-the-go games tijdens het reizen, woon-werkverkeer of zelfs als je op het toilet zit. Ik bedoel, wie heeft er tegenwoordig geen mobiele telefoon? Dus als je echt worstelt voor een last-minute cadeau, kun je echt niet fout gaan met wat prepaid tegoed! Er is genoeg te vinden en wij geven een aantal kerstcadeau tips om het je wat makkelijker te maken. Met diverse cadeaukaarten voor smartphones beschikbaar, vind je hier de belangrijkste.

iPhone-bezitters zijn natuurlijk dol op een Apple Gift Card, terwijl mensen met Android hun account kunnen opwaarderen met Google Play tegoed. Heb je iets nodig voor specifieke games, dan kun je gaan voor het razendpopulaire Free Fire Diamonds, of de Battle Royale voor mobile, PUBG Mobile UC.

Geniet van Kerstmis met de beste kerstcadeaus

Het grote voordeel is dat alle cadeaubonnen van Dundle digitaal zijn en direct per e-mail worden geleverd. Dus zelfs als het kerstavond is en je zonder cadeau zit, schieten wij te hulp met last-minute cadeaukaarten! Kies uit een verscheidenheid aan feestelijke cadeaupapieren die je cadeau deze feestdagen een speciaal tintje geven. Maak het persoonlijk voor je geliefden en beleef samen een warme winter! Meer tips voor de feestdagen? Kijk ook eens bij de beste goedkope cadeaus en activiteiten als je dit jaar niet veel wil besteden, of liever de beste gezelschapsspellen speelt.

Daniël de Zwart
Geschreven door Daniël de Zwart