Xbox Game Pass

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPayPalpayconiqPhone Payment (Call)SMS Payment (Fortumo)Skrill

Xbox Game Pass online kopen 

Geef jezelf onbeperkt binge-gaming cadeau en koop je Xbox Game Pass direct online. Krijg toegang tot een enorme bibliotheek van Xbox 360 en Xbox One-games met maandelijks nieuwe titels. Maar dat is nog maar het begin, want met de Xbox Game Pass Ultimate krijg je er ook nog alle voordelen van Live Gold bij! Je ontvangt de digitale code direct per email. Dus wees er snel bij en bereid je maar voor om je de komende maanden in je Game Pass Ultimate stoel te vestigen! 

Xbox Code direct per e-mail ontvangen

Wil je de Xbox One Game Pass of Game Pass Ultimate eens uitproberen? Kies dan de gewenste duur van je van je lidmaatschap en betaal met een van onze vele betaalmethoden om je code direct per email te ontvangen. Daarna hoef je alleen nog de meegeleverde inwisselinstructies te volgen om aan je gaming avontuur te beginnen.  

Mocht je nog vragen hebben over het inwisselen van je code, staat onze klantenservice je graag via chat of e-mail ter beschikking.

Wat is een Xbox Game Pass?

Microsoft heeft met de Game Pass en flat rate voor games geïntroduceerd. Oftewel: Net als Netflix je series laat binge watchen, kun je met de Game Pass een onbeperkte hoeveelheid games spelen. Je krijgt namelijk toegang tot een bibliotheek van honderden Xbox 360 en Xbox One games. Het aanbod wordt maandelijks bijgewerkt wat ervoor zorgt dat je je niet snel zult vervelen!  

Welke games krijg je met de Game Pass?

Zowel voor de Xbox One als ook voor de Xbox 360 krijg je fantastische games tot je beschikking, waaronder Halo 5: Guardians, Payday 2 of LEGO Batman. Aan dit korte lijstje kun je al zien dat het aanbod gevarieerd is. Er zit voor alle leeftijden iets bij. Ideaal, want zo kan de hele familie optimaal gebruik maken van dit Xbox One abonnement! Online vind je ook een actuele lijst van Game Pass spelletjes.

Wat is een Game Pass Ultimate?

Microsoft biedt naast het Game Pass abonnement ook een Live Gold abonnement aan dat vooral op online multiplayers gericht is. Daarmee kun je dus in teamverband live spelen, streamen en met elkaar communiceren. Dat maakt de keuze tussen beide abonnementen natuurlijk moeilijk. Maar gelukkig hoeft dat niet meer! Want met de Xbox Game Pass Ultimate combineer je de voordelen uit beide abonnementen in één en dat ook nog voor een hele scherpe prijs. Meer gamen voor minder - dat bevalt ons wel!

Hét cadeau met succesgarantie voor elke Xbox eigenaar

Eén Xbox-abonnement is goed, twee nog beter: met de Game Pass Ultimate maakt je gegarandeerd elke Xbox-fan blij. Al helemaal als je er ook nog een schepje Xbox tegoed bovenop doet! Dat komt namelijk altijd van pas bij de aanschaf van games of extra in-game content. En voor jou is het makkelijk, want je kiest gewoon een leuk cadeaupapier voor je cadeaukaart uit. Die kun je dan meteen downloaden en uitprinten. Een beter last minute cadeau bestaat bijna niet!  

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPayPalpayconiqPhone Payment (Call)SMS Payment (Fortumo)Skrill

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPayPalpayconiqPhone Payment (Call)
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter