Free Fire Diamonds kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXPayPalSofort-banking / KlarnaSkrilliDEAL

Online Free Fire Diamonds kopen voor Battle Royale!

Meer Free Fire Diamonds nodig? Koop de in-game valuta voor het populaire Free Fire, een Battle Royale-game van Garena, super makkelijk met een voucher! Of je nu op mobiel of tablet speelt, je kunt FF Diamonds altijd gebruiken voor je favoriete items in de game. Betaal met iDEAL, PayPal of een van onze 64 andere veilige betaalmethoden, dus je hebt geen creditcard nodig. Natuurlijk ontvang je de digitale code binnen enkele seconden per e-mail. Waardeer je Free Fire Diamonds snel op en ga het gevecht weer aan!

Wat is een Free Fire voucher?

Garena Free Fire is een van de meest populaire Battle Royale-games op smartphones en tablets met iOS of Android. Het spel werd uitgebracht in 2017 en twee jaar later brak het alle records als meest gedownloade game op mobiele apparaten wereldwijd. Miljoenen mensen wereldwijd spelen Garena FF, want het spel is gratis en stelt lage smartphone-eisen. Het kan daarom ook op oudere toestellen worden gespeeld. Met Door Free Fire diamons te kopen haal je gemakkelijk de tofste items in de store, zoals personages, wapen upgrades, game outfits (skins) en vele andere items. Of je kunt meedoen met Luck Royale en Diamond Spin om unieke spullen te verkrijgen.

FAQ’s over Free Fire Diamonds

De Garena Free Fire Diamonds code is onbeperkt geldig.

Nee, een Free Fire voucher voor diamanten is niet regiogebonden.

Met Diamonds voor Free Fire kun je personages, wapenskins, huisdieren, outfits, crates en andere items kopen in de online store. Ook kun je de valuta uitgeven om deel te nemen aan Luck Royale en Diamond Spin om verschillende unieke personage-outfits, wapenskins, wapenupgrades en andere cosmetica te verkrijgen.

 1. Open de Garena Shop.

 2. Selecteer “Free Fire”.

 3. Log in op je account (via Player-ID, social media, Google- of Apple-account).

 4. Selecteer “Garena PPC”.

 5. Ga naar "Garena Prepaid Card Password" en voer de code in.

 6. Bevestig en de Diamonds zijn direct toegevoegd aan je account.

Om je Free Fire Diamond code in te kunnen wisselen voor Diamonds heb je een Garena-account nodig, of je kunt een van je social media-, Google- of Apple-accounts koppelen.

Via de Free Fire-app op je telefoon bekijk je gemakkelijk je huidige tegoed.

Net als bij PUBG, Apex Legends of Fortnite, begint het spel met je personage dat met een parachute uit een vliegtuig springt en op een eiland landt met niets anders dan twee vuisten. Zoek naar wapens en andere hulpmiddelen om je een voordeel te geven in de strijd. Wees snel, want 49 andere spelers hebben hetzelfde doel als jij: de ronde van 10 minuten levend doorkomen. Dit is het Battle Royale-concept.

De doelgroep van Garena Free Fire is voornamelijk tieners die graag een handvol Diamonds ontvangen voor deze Battle Royale, dus maak er vooral een cadeau van! Kies bij het bestellen uit een van onze gratis kaart-designs. Schrijf er een persoonlijk bericht bij en print of mail om het cadeau te schenken. Ideaal voor een feestdag, verjaardag of als beloning.

Ga naar de supportpagina van Garena FF en kies een van de opties.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXPayPalSofort-banking / KlarnaSkrilliDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXPayPalSofort-banking / Klarna
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact