Fortnite V-Bucks kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

mistercash
onebip
paypal
fortumo
daopay
payconiq
payvision.creditcard
ideal

Koop V-Bucks online met een Fortnite gift card

Makkelijk V-Bucks kopen? Met deze gift card maakt het niet uit, op welk platform of device je Fortnite speelt. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die Fortnite bucks wil (laten) kopen, zonder een creditcard aan het spel te koppelen. Je ontvangt de code van deze V-Bucks kaart direct per e-mail en hij is eenvoudig te verzilveren op een Epic Games account. Zo heb je binnen enkele seconden een goed gevuld saldo waarmee je nieuwe outfits, wapens en zelfs Battle Passes kunt kopen. Wel de lusten, niet de lasten - want met prepaid credit op je account hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte of terugkerende kosten!

Ontvang je V-Bucks card binnen enkele seconden in je mailbox

Waarom zou je naar de winkel gaan als jij je V-Bucks saldo gemakkelijk vanuit thuis binnen een paar klikken op kunt waarderen? Ook handig: Dundle (BE) biedt je de keuze uit 74 betaalmethoden. Kies het aantal V-Bucks dat je wilt kopen en reken af met je favoriete betaalmethode. Je ziet de code direct op het beeldscherm verschijnen. Om het helemaal makkelijk te maken ontvang je hem ook meteen per e-mail. Na het verzilveren geniet je direct van je nieuwe tegoed. Super makkelijk dus!   

Wat zijn de voordelen van deze Fortnite cadeaukaart?

Wanneer je volledig opgaat in een game, is het nogal lastig om bij te houden wat je uitgeeft aan in-game aankopen. Laat staan dat je beseft dat er echt geld bij te pas komt. Menige ouder zal dit herkenbaar vinden. Maar niet getreurd, want met deze Fortnite cadeaukaart zorg je ervoor dat het budget niet meer overschreden kan worden. Er is nog een groot voordeel: Deze gift code laat zich voor elk game platform en elke speelcomputer verzilveren - het maakt dus niet uit, of je de game op een Switch, PlayStation of ergens anders wilt spelen. Hoe fijn is het om de vrijheid te hebben de V-Bucks overal te kunnen verzilveren? Tenslotte is het verzilveren ook nog erg makkelijk: Op deze algemene verzilver pagina zorg je in een handomdraai voor meer V-Bucks op jouw Fortnite account. Voordelen genoeg dus! 

Zo verzilver je de V-bucks code

Als je Fortnite speelt, heb je automatisch een Epic Games account. Het enige dat je daarna hoeft te doen is je account met het platform of apparaat verbinden, waarop je de V-Bucks wilt gebruiken. Daarop verzilver je dan de code om binnen enkele minuten je Fortnite tegoed ter beschikking te hebben. De content die je vervolgens daarmee koopt, is vanaf dan op elk platform en apparaat beschikbaar, waarop je de game wilt spelen.

Hoe lang is deze code geldig?

Goed nieuws: Deze Fortnite cadeaubon verloopt niet.

Wat is Fortnite?

Met 350 miljoen spelers wereldwijd heeft Fortnite sinds de game 2017 door Epic Games uitgebracht werd al heel wat records verbroken. Je wordt met 99 medespelers op een eiland gedropped en jouw taak is om tot het einde te overleven door je tegenstanders te verslaan. Daarnaast is er een versie genaamd Save the World en een creatieve modus waarin jij zelf de regels kunt maken. Wat ook heel erg gaaf is, is dat je met spelers online af kunt spreken. Het is dan niet alleen een game maar ook een sociaal platform. Kijk filmpjes met je vrienden of ga naar concerten van artiesten die het platform gebruiken voor optredens. Geen wonder dat de bekendheid van Fortnite alsmaar groter wordt. Op het gebied van entertainment zijn de mogelijkheid in deze game haast oneindig!  

Wat zijn V-Bucks?

V-Bucks zijn de in-game valuta van Fortnite. De game zelf is gratis maar door wat extra tegoed aan te schaffen verbeterd je spelervaring! Gebruik je tegoed  in de Fornite Item Shop voor nieuwe outfits, skins, emotes en nog veel meer. Koop er Battle Passes mee en krijg nieuwe uitdagingen, of andere interessante aanpassingsmogelijkheden in de game. Kortom, je geeft een nieuwe boost aan je speelplezier!

Hoe geef je V-Bucks cadeau?

Wil je een Fortnite fan blij te maken? Voeg een gratis template toe aan je gift code en download je gepersonaliseerde cadeaukaart om cadeau te geven. Mag het nog iets meer zijn? Fans van Fortnite spelen ook dikwijls PUBG en Minecraft, dus met wat extra PUBG Mobile UC of extra Minecoins doe je hen zeker een plezier!

Dundle in België

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

mistercash
onebip
paypal
fortumo
daopay
payconiq
payvision.creditcard
ideal