V-Bucks kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Online V-Bucks kopen met een Fortnite kaart 

Makkelijk Fortnite V-Bucks kopen? Met een Fortnite kaart koop je Fortnite V-bucks voor bijna elk gaming platform, zoals pc en Switch. De perfecte oplossing voor iedereen die zorgeloos meer game tegoed wil kopen voor deze populaire game! Selecteer een van onze 62 veilige betaalmethoden, reken af en de code van je Fornite gift card verschijnt meteen op je scherm en in je e-mail. Je wisselt ‘m gemakkelijk in op je Epic Games-account. Zo waardeer je jouw saldo binnen enkele seconden op en shop je veilig nieuwe skins, Battle Passes of natuurlijk de tofste dans emotes!

Wat is een Fortnite V-Bucks kaart?

Een Fortnite V-Bucks kaart is de snelste en simpelste manier om meer V-Bucks te krijgen zonder een creditcard aan je Epic Games-account te koppelen. Heel handig, want zo maak jij als ouder de dag van je kinderen goed met een virtuele V-Bucks code! Snel en makkelijk in te wisselen en het geeft spelers direct toegang tot nieuwe skins, wapens, tools, materialen, Season Passes en meer. Gebruik dit in-game tegoed om stijlvol het gevecht aan te gaan in een van de meest populaire videogames en onderscheid je van de meer dan 350 miljoen spelers.

FAQ's over Fortnite V-Bucks

Deze Fortnite cadeaukaart verloopt niet.

Let op: check-out is in het Engels! Als je V-bucks inwisselt op Playsation of Xbox consoles moet je extra stappen nemen. die hebben we ook uitgelegd!

Jouw Fortnite V-bucks inwisselen:

 1. Ga naar de Fornite inwisselpagina

 2. Log-in met je Epic Games-account

 3. Vul in het lege veld de pincode in en klik op next

 4. Kies de console waarop je Fortnite speelt om je V-bucks in te wisselen

 5. Klik op confirm om te bevestigen!

 6. Jij kan gelijk jouw V-bucks uitgeven op je PC, Switch of telefoon!

Let op: Voor Playstation en Xbox consoles krijg je een tweede code

 1. Als je op confirm hebt geklikt, verschijnt er een 25-cijferige code.

 2. Deze code wissel je dan in via je Microsoft of Playstation store.

 3. Playstation: log-in op je  Playstation Store en wissel de voucher in

 4. Xbox: log-in op je microsoft account en wissel de code in

Als je Fortnite speelt, heb je automatisch een Epic Games-account waarmee je op deze verzilver pagina gemakkelijk de Fortnite in-game valuta op je account zet. Tijdens het inwisselen kies je het apparaat waarop je de V-Bucks wilt gebruiken.

Tijdens het verzilveren van je V-Bucks giftcard, kies je het platform waarop je de punten wil spenderen (Nintendo Switch, smartphone etc.). Zorg ervoor dat je dit platform hebt gelinkt aan je Epic Games-account. Na het verzilveren zijn de V-Bucks gelinkt aan dat apparaat. Alle content die je gekocht hebt, is daarna wel beschikbaar op alle platformen waar je Fortnite aan hebt gelinkt. Het maakt dus niet uit op welke spelcomputer je deze content hebt gekocht.

Met 1.000 V-Bucks (adviesprijs 9,99 euro) koop je een Battle Pass voor een seizoen dat ongeveer tien weken duurt. Dus voor dat bedrag is je kind meer dan twee maanden zoet. Daarnaast variëren de prijzen van skins en andere cosmetics: een dansje kost 200 en bepaalde skins wel 1.500 V-Bucks. Een goede methode is om je kind om te leren gaan met geld. Krijgt hij/zij elke maand iets te besteden, maar ligt er een skin op de loer die erg duur is? Dan zal je kind hier mogelijk voor moeten sparen.

Een Battle Pass kost 950 V-Bucks (1.000 V-Bucks adviesprijs is 9,99 euro). Om deze pass volledig te benutten, zul je best wat moeten spelen en challenges moeten halen.

V-Bucks zijn de in-game valuta van Fortnite. De game zelf is gratis, maar met wat extra tegoed maak je de game net iets meer naar je smaak. Zo koop je bijvoorbeeld nieuwe outfits, skins, en emotes (dansjes!) om jouw unieke personage te creëren. Ook kun je Battle Passes en nieuwe uitdagingen in de Item Shop aanschaffen.

Met 350 miljoen spelers wereldwijd breekt Fortnite sinds 2017 het ene record na het andere. In de Battle Royale-modus spring je met 99 tegenstanders boven een eiland uit de lucht. Zodra je op de grond landt, heb je maar één taak: zorg dat je binnen het oog van de storm als laatste overblijft. Makkie, toch? Je hebt immers een arsenaal aan wapens tot je beschikking, alsook je bouwmateriaal en de razendpopulaire Fortnite-dansjes. Daarnaast is er nog een coöperatieve verhaalmodus genaamd Save the World en een Creative mode waarin je zelf de regels bepaalt.

Wil je een Fortnite fan heel blij maken? Dan is deze cadeaubon de beste keuze. Voeg een gratis cadeaupapier design toe, doe er een leuk berichtje bij en download je gepersonaliseerde cadeaukaart om te printen. Inwisselen en verder spelen, maar dan weer in stijl!

Hulp nodig? Ga naar Epic Games Player Support voor ondersteuning.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact