Fortnite V-Bucks kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPayPalSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)VISA / MastercardiDEAL

Koop V-Bucks online met een Fortnite gift card

Makkelijk V-Bucks kopen? Met deze cadeaukaart koop je Fortnite tegoed voor bijna elk gaming platform. De perfecte oplossing voor iedereen die zorgeloos meer game tegoed wil kopen. De code ontvang je direct per e-mail en kun je direct verzilveren op je Epic Games account.Zo heb je binnen enkele seconden een goed gevuld saldo waarmee je nieuwe outfits, wapens en zelfs Battle Passes kunt kopen. Wel de lusten, niet de lasten - want met prepaid credit op je account hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte of terugkerende kosten!

Let op: Deze cadeaukaart is geldig voor PC/Mac, Xbox, Nintendo Switch, Android, iOS - voor de PlayStation werkt deze kaart alleen in de VS.  

Ontvang je V-Bucks card binnen enkele seconden in je mailbox

Kies het aantal V-Bucks dat je wilt kopen en selecteer dan een van onze 65 veilige betaalmethoden. Reken af en je ziet de code van je kaart meteen op het scherm verschijnen. Natuurlijk ontvang je de code ook meteen per e-mail, inclusieve de instructies voor het inwisselen. Makkelijk, snel en zo vanuit huis geregeld. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Voor welk platform / apparaat zijn deze V-Bucks geldig?

Met uitzondering van een PlayStation kun je deze V-Bucks op elk platform en apparaat verzilveren: PC, Nintendo Switch, Xbox en smart phones. Doordat je de code van deze Fortnite cadeaukaart inwisselt op je Epic-account kun je de V-Bucks behalve op de PlayStation overal gebruiken. Op dit moment kunnen alleen gebruikers in de Verenigde Staten deze V-Bucks Gift Card inwisselen op hun PlayStation. Voor alle andere platforms kan de kaart wereldwijd worden ingewisseld. De content die je met de V-Bucks op een bepaald platform koopt, is daarna wel op elk platform en apparaat beschikbaar.

Hoe verzilver je deze V-bucks code?

Als je Fortnite speelt, heb je automatisch een Epic Games account waarmee je op deze verzilver pagina in een handomdraai de Fortnite bucks op je account zet. Tijdens het inwisselen kies je het apparaat waarop je de V-Bucks wilt gebruiken.

Kan ik deze V-Bucks op mijn PlayStation inwisselen?

Helaas kun je deze kaart alleen in de VS op een PlayStation inwisselen. Voor andere regio's kun je het beste je PlayStation Store tegoed opwaarderen en daarmee je V-Bucks kopen.

Hoe lang is mijn V-Bucks code geldig?

Daar kunnen we kort over zijn met goed nieuws: deze Fortnite cadeaubon verloopt niet.

Wat is Fortnite?

Met 350 miljoen spelers wereldwijd breekt Fortnite sinds 2017 een record na de andere. Je wordt met 99 medespelers op een eiland gedropt en jouw taak is om tot het einde te overleven door je tegenstanders te verslaan. Zodra je op de grond landt, heb je maar één taak: Zorg dat je binnen het oog van de storm als laatste overblijft. Makkie, toch? Daarnaast is er nog een creatieve modus, Save the World waarin je zelf de regels bepaald. Epic Games vernieuwt het spel voortdurend. Zo kunnen spelers in het spel afspreken om samen films te kijken of een live concert te bezoeken. Artiesten weten de game dan ook te vinden als online platform on in op te treden. Een ding is zeker: Fortnite is nog lang niet klaar met innovaties op het gebied van entertainment en gaming! 

Wat zijn V-Bucks?

V-Bucks zijn de in-game valuta van Fortnite. De game zelf is gratis maar door wat extra tegoed aan te schaffen verbeterd je spelervaring! Gebruik je tegoed in de Fornite Item Shop voor nieuwe outfits, skins, emotes en nog veel meer. Koop er Battle Passes mee en krijg nieuwe uitdagingen, of andere interessante aanpassingsmogelijkheden in de game. Kortom, je geeft een nieuwe boost aan je speelplezier!

Geef iemand een V-Bucks kaart cadeau

Wil je een Fortnite fan blij te maken? Dan is deze cadeaukaart de beste keuze. Voeg een gratis design toe, zet er een berichtje bij en download je gepersonaliseerde cadeaukaart om uit te printen. Mag het nog iets meer zijn? Fans van Fortnite spelen vaak ook PUBG en Minecraft, dus met wat extra PUBG Mobile UC of Minecoins doe je hen zeker een plezier!

Wat zijn de voordelen van deze Fortnite cadeaukaart?

Wanneer je volledig opgaat in een game, is het nogal lastig om bij te houden wat je uitgeeft aan in-game aankopen. Laat staan dat je beseft dat er echt geld bij te pas komt. Voor menige ouder een herkenbaar probleem. Met deze Fortnite cadeaukaart zorg je ervoor dat het budget niet overschreden kan worden. En, je kunt deze cadeaukaart op elk platform of apparaat (behalve PlayStation) gebruiken.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPayPalSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)VISA / MastercardiDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPayPalSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter