V-Bucks kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySkrilliDEALSofort-banking / Klarna

Koop V-Bucks met een Fortnite kaart online

Makkelijk Fortnite V-Bucks kopen? Met deze cadeaukaart koop je Fortnite tegoed voor haast elk gaming platform, zoals pc en Switch. De perfecte oplossing voor iedereen die zorgeloos meer game tegoed wil kopen voor deze populaire game! Selecteer een van onze 66 veilige betaalmethoden, reken af en de code van je kaart verschijnt meteen op je scherm en in je e-mail. Je wisselt ‘m gemakkelijk in op je Epic Games-account. Zo waardeer je jouw saldo binnen enkele seconden op en shop je veilig nieuwe skins, Battle Passes of natuurlijk de tofste dans emotes!

Wat is een Fortnite V-Bucks kaart?

Een V-Bucks kaart, ook wel Fortnite kaart of V-Bucks code, is de snelste en simpelste manier om meer V-Bucks te krijgen zonder een creditcard aan je Epic Games-account te koppelen. Hoor je dat ouders? Je kinderen hoeven hier niet langer om te vragen; je maakt hun dag goed met een virtuele V-Bucks code! Eenvoudig in te wisselen en het geeft spelers direct toegang tot nieuwe skins, wapens, tools, materialen, Season Passes en meer. Gebruik dit in-game tegoed om stijlvol het gevecht aan te gaan in een van de meest populaire videogames! Onderscheid je van de meer dan 350 miljoen spelers.

FAQ's over Fortnite V-Bucks

Deze Fortnite cadeaukaart verloopt niet.

Deze V-Bucks kun je wereldwijd op alle platforms gebruiken: PC/Mac, PlayStation, Nintendo Switch, Xbox, iOS- en Android-tablets en -smartphones. Je wisselt de code in op je Epic Games-account en kiest daarbij het platform waarop je de in-game valuta wilt gebruiken. De gekochte content is ook beschikbaar op ieder gekoppeld platform.

Als je Fortnite speelt, heb je automatisch een Epic Games-account waarmee je op deze verzilver pagina gemakkelijk de Fortnite in-game valuta op je account zet. Tijdens het inwisselen kies je het apparaat waarop je de V-Bucks wilt gebruiken.

Tijdens het verzilveren van je V-Bucks giftcard, kies je het platform waarop je de punten wil spenderen (Nintendo Switch, smartphone etc.). Zorg ervoor dat je dit platform hebt gelinkt aan je Epic Games-account. Na het verzilveren zijn de V-Bucks gelinkt aan dat apparaat. Alle content die je gekocht hebt, is daarna wel beschikbaar op alle platformen waar je Fortnite aan hebt gelinkt. Het maakt dus niet uit op welke spelcomputer je deze content hebt gekocht.

Dat hangt af hoeveel Fortnite je kind speelt. Met 1.000 V-Bucks (adviesprijs 9,99 euro) koop je een Battle Pass voor een seizoen dat ongeveer tien weken duurt. Dus voor dat bedrag is je kind meer dan twee maanden zoet. Daarnaast variëren de prijzen van skins en andere cosmetics: een dansje kost 200 en bepaalde skins wel 1.500 V-Bucks. Een goede methode is om je kind om te leren gaan met geld. Krijgt hij/zij elke maand iets te besteden, maar ligt er een skin op de loer die erg duur is? Dan zal je kind hier mogelijk voor moeten sparen.

Een Battle Pass kost 950 V-Bucks (1.000 V-Bucks adviesprijs is 9,99 euro). Om deze pass volledig te benutten, zul je best wat moeten spelen en challenges moeten halen.

V-Bucks zijn de in-game valuta van Fortnite. De game zelf is gratis, maar met wat extra tegoed maak je de game net iets meer naar je smaak. Zo koop je bijvoorbeeld nieuwe outfits, skins, en emotes (dansjes!) om jouw unieke personage te creëren. Ook kun je Battle Passes en nieuwe uitdagingen in de Item Shop aanschaffen.

Met 350 miljoen spelers wereldwijd breekt Fortnite sinds 2017 het ene record na het andere. In de Battle Royale-modus spring je met 99 tegenstanders boven een eiland uit de lucht. Zodra je op de grond landt, heb je maar één taak: zorg dat je binnen het oog van de storm als laatste overblijft. Makkie, toch? Je hebt immers een arsenaal aan wapens tot je beschikking, alsook je bouwmateriaal en de razendpopulaire Fortnite-dansjes. Daarnaast is er nog een coöperatieve verhaalmodus genaamd Save the World en een Creative mode waarin je zelf de regels bepaalt.

Wil je een Fortnite fan heel blij maken? Dan is deze cadeaubon de beste keuze. Voeg een gratis cadeaupapier design toe, doe er een leuk berichtje bij en download je gepersonaliseerde cadeaukaart om te printen. Inwisselen en verder spelen, maar dan weer in stijl!

Hulp nodig? Ga naar Epic Games Player Support voor ondersteuning.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySkrilliDEALSofort-banking / Klarna

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySkrill
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact