Skype cadeaukaart kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXPayPalSofort-banking / KlarnaSkrilliDEAL

Skype cadeaukaart online kopen

Wereldwijd goedkoop bellen met Skype? Je kunt eenvoudig en tegen vaste lage kosten naar mobiele en vaste telefoons bellen met Skype. Dat is niet alleen goedkoop, maar ook nog super makkelijk en veilig. Koop je Skype voucher online en waardeer direct je Skype credit op met voldoende prepaid tegoed. Onze Skype prepaid cards zijn 24/7 verkrijgbaar. Je ontvangt de opwaardeercode direct per e-mail. Zo kun je binnen enkele minuten wereldwijd bellen met je Skype tegoed. Skype opwaarderen is dus zo geregeld!

Ontvang je Skype opwaardeercode direct per e-mail

Kies de waarde van je Skype prepaid kaart en reken af met een van onze veilige betaalmiddelen. Direct na het afrekenen ontvang je van ons een e-mail je aankoopbevestiging en je opwaardeercode. Voor het gemak verschijnt je inwisselcode ook direct op het scherm. Zo kun je nog sneller door naar je Skype account om je saldo op te waarderen volgens de redeem instructies die je samen met de code hebt ontvangen.

Heb je de redeem instructies opgevolgd, maar lukt het toch niet om de Skype voucher in te wisselen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

Waarom Skype tegoed opwaarderen?

Van Skype naar Skype bel je gratis. Maar daarnaast kun je met je Skype account naar vaste en mobiele telefoons in het binnen- en buitenland bellen. Daarvoor moet je echter wel je Skype saldo opwaarderen. De Skype tarieven zijn voordelig en je houdt tijdens het bellen makkelijk het overzicht over het verbruik van je tegoed. Met Skype kun je vanaf elk apparaat bellen: zowel vanaf een computer, als ook via de mobiele app. Je kan dus wereldwijd met Skype bellen en hoeft niet bang te zijn, dat je voor onaangename verrassingen komt te staan door hoge kosten achteraf.

Bovendien kun je bij ons de code van een Skype kaart direct online kopen. Zo zit je nooit zonder tegoed en schaf je altijd makkelijk nieuw Skype krediet aan, wanneer het nodig is. Je kunt dus wereld Skype beltegoed kopen om je Skype account met een digitale Skype kaart op te waarderen.

Geef Skype tegoed cadeau

Wereldwijd bellen via Skype is heel geliefd bij mensen die veel en vaak in het buitenland onderweg zijn. Ook familie die in het buitenland woont, wordt blij van Skype tegoed. De Skype cadeaukaart geef je net zo makkelijk cadeau. Ideaal voor iemand die in het buitenland woont, graag reist of veel naar buitenlandse nummers wil bellen. Geef iemand het cadeautje om wereldwijd vanaf elk apparaat te kunnen bellen. Op onze website vind je voor elke gelegenheid passend cadeaupapier. Print de Skype cadeaukaart vervolgens uit, of verstuur de Skype voucher per e-mail. Zo heb je binnen enkele minuten een nuttig en zinvol cadeau geregeld!

Hoe lang is mijn Skype tegoed houdbaar?

Je Skype tegoed is in principe onbeperkt houdbaar. Zorg er wel voor dat je het regelmatig gebruikt, anders kan het bevroren worden. Je kunt het daarna wel weer activeren door in te loggen met je Skype account.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXPayPalSofort-banking / KlarnaSkrilliDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.5 / 5 2 reviews
klant 18 september
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
handig en snel geregeld.
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)Apple PayVISA / Mastercard / AMEXPayPalSofort-banking / Klarna
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact