Prepaid Mastercard giftcard kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.

Dit product is momenteel niet beschikbaar voor deze regio.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / MastercardSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

Koop je virtuele Prepaid Mastercard eenvoudig online

Wie snel en prepaid kredietkaart kopen? Deze virtuele Mastercard giftcard ontvang je 24/7 meteen via e-mail. Je hebt binnen enkele seconden een online creditcard in huis om direct te gebruiken. Geheel zonder aanvraagprocedure! Met deze prepaid betaalkaart bescherm je jouw financiële gegevens en houd jouw uitgaven onder controle. Gebruik je virtuele creditcard overal daar, waar Prepaid Mastercards geaccepteerd worden! 

Ontvang je Mastercard giftcard code direct per e-mail

Selecteer de valuta waarin je prepaid tegoed nodig hebt. Kies de waarde van je betaalkaart en reken af met een van onze 68 betaalmiddelen. Als je transactie voltooid is, ontvang je de digitale code (digital token) rechtstreeks in je inbox. Verzilver de code op prepaiddigitalsolutions.com om je virtuele Mastercard op te halen. Voeg de kaart meteen toe aan je digitale portemonnee om je transactiegeschiedenis terug te kunnen zien. 

Heb je nog vragen over het inwisselen van je code? Stuur onze klanteservice een bericht via e-mail, live chat of Facebook messenger.

Waar kan ik met deze virtuele Mastercard betalen?

Je kunt deze virtuele creditcard van Prepaid Digital Solutions alleen online gebruiken,  overal daar, waar Prepaid Mastercard debit cards geaccepteerd worden.

Hoe lang is mijn Mastercard prepaid creditcard geldig?

Verzilver de digital token-code, die je van Dundle (BE) via e-mail ontvangt, binnen 3 maanden na de aankoopdatum. Zo haal je jouw virtuele prepaid Mastercard op en zie je wat het nummer van je creditcard, de cvc code en het vervaldatum zijn. De kaart is in Europa 12 maanden geldig. In de VS is deze kaart 6 maanden geldig.

Kan ik deze online creditcard opwaarderen?

Nee, deze Mastercard giftcard kun je niet opwaarderen. Maar tot de saldo op is, kun je er zo vaak mee afrekenen als je wilt. 

Wat is er aan de hand als deze Prepaid Mastercard geweigerd wordt?

Er zijn meerdere mogelijkheden, waarom je betaling met een Mastercard giftcard geweigerd kan worden:

  • Deze kaart is niet geldig in Afrika of Azië.

  • Je kunt er geen abonnementen of lidmaatschappen mee afsluiten. 

  • Sommige webshops staan niet gedeeltelijke betalingen (“split tender”) met een prepaid kaart toe.

  • Het saldo op de kaart is te laag om het totaalbedrag plus eventuele transactie- of wisselkoerskosten te dekken.

Wat zijn de verborgen kosten voor deze online creditcard?

Er zijn geen kosten verbonden aan deze kaart. Wel vragen sommige webshops een kleine transitievergoeding of wisselkoerskosten van ca. 2% (als er sprake is van een andere valuta). Ook kan een webshop een pre-autorisatieverzoek in rekening brengen. Zorg dus dat de saldo op je kaart de aankoopkosten plus eventuele transactie-, wissel- of authorisatiekosten dekt.

Hoe kan ik de saldo van digitale Mastercard checken?

Ga naar Prepaiddigitalsolutions.com en log in met de kaartgegevens om je resterende saldo te bekijken. Je kunt ook meerdere kaarten aan je digitale portemonnee toevoegen of kaarten samenvoegen, zodat je jouw resterende saldo makkelijker kan opmaken.

Kan ik de transactiegeschiedenis van mijn virtuele Mastercard bekijken?

Als je jouw kaart toevoegt aan de gratis online wallet, kun je daarin ook de transactiegeschiedenis van je kaart terugvinden.

Wat is een virtuele prepaid creditcard?

Een virtuele prepaid kredietkaart bestaat alleen digitaal en werkt als een cadeaukaart met vooraf betaald tegoed. Met het nummer van de kaart, de CVC-code en het vervaldatum (mm/jj) kun je eenvoudig online-aankopen doen. Omdat de kaart virtueel is, betaal je geen jaarlijkse kosten en is het aanvragen van de kaart net zo eenvoudig als het kopen van een cadeaukaart. Je kunt er meteen makkelijk en veilig online mee betalen.

Aan wie geef jij een Mastercard cadeau? 

Prepaid cards zijn het ideale cadeau voor iedereen die wel van online shoppen houdt, maar niet van jaarlijkse kosten voor een creditcard. Digitale Mastercard cadeaukaarten zijn geweldig om jongeren te leren omgaan met geld. Of om je familie en vrienden in Nederland, als ook in het buitenland een leuke verrassing te sturen. Bij Dundle (BE) kies je heel eenvoudig de juiste valuta voor je Mastercard giftcard. Staat de valuta die je zoekt er niet bij? Dan kun je ook voor andere prepaid betaalkaarten kiezen, zoals een Visa giftcard of een Mint Prepaid Card. Al onze prepaid betaalkaarten zijn zeer geschikt als online betaalmiddel voor iedereen zonder eigen bankrekening. Kies gratis een mooi design voor je digitale kaart en je hebt binnen enkele minuten een cadeaukaart om uit te printen in  huis!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / MastercardSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

Spaar voor gratis kaarten