Prepaid Mastercard giftcard kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEALPayPalNeteller

Koop je virtuele Prepaid Mastercard eenvoudig online

Wil je snel een Prepaid Mastercard kopen? Deze virtuele Mastercard giftcard ontvang je 24/7 meteen via e-mail. Je hebt hem binnen enkele seconden digitaal in huis om direct te gebruiken. Geheel zonder aanvraagprocedure! Met deze prepaid betaalkaart bescherm je jouw financiële gegevens en hou je jouw uitgaven onder controle. Gebruik je prepaid card overal daar waar deze kaarten geaccepteerd worden!

Ontvang je Mastercard giftcard code direct per e-mail

Selecteer de valuta waarin je tegoed nodig hebt. Kies de waarde van je betaalkaart en reken af met een van onze 78 betaalmethoden. Als je transactie voltooid is, ontvang je de digitale code rechtstreeks in je inbox. Verzilver de code op de website van MyPrepaidCenter om je Prepaid Mastercard online op te halen. Voeg de kaart meteen toe aan je digitale portemonnee om je transactiegeschiedenis terug te kunnen zien.

Verzilver de digitale code, die je van Dundle (BE) via e-mail ontvangt, binnen 6 maanden na de aankoopdatum. Eenmaal verzilverd ontvang je jouw Mastercard met kaartgegevens, die 6 maanden geldig is. Je ziet in een oogopslag het nummer van je kaart, de CVC-code en de vervaldatum.

Nee, deze Mastercard giftcard kun je niet opwaarderen. Zolang er saldo op staat, kun je er zo vaak mee afrekenen als je wilt.

Ga naar de website van MyPrepaidCenter en log in met de kaartgegevens om je resterende saldo te bekijken. Je kunt de kaart zo vaak gebruiken tot je saldo op is.

Ja! Gebruik deze kaart online waar Mastercard geaccepteerd wordt, met omwisselkosten van 2%. Eventuele uitzonderingen zijn eenvoudig terug te vinden op de lijst met verboden landen. Als je probeert te betalen bij een Amerikaanse webshop, zou je kaart moeten werken als de handelaar Discover® Cards accepteert.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze kaart. Wel vragen sommige webshops een kleine transitievergoeding of wisselkoerskosten van ca. 2% (als er sprake is van een andere valuta). Ook kan een webshop een pre-autorisatieverzoek in rekening brengen. Zorg dus dat het saldo op je kaart de aankoopkosten plus eventuele transactie-, wissel- of autorisatiekosten dekt.

De kaart zou moeten worden geaccepteerd op elke website die Mastercard of Discover®-kaarten accepteert. Echter, de giftcard mag voor Amerikaanse gebruikers niet worden gebruikt voor terugkerende factuurbetalingen, lidmaatschappen, abonnementen, hotel- of autoverhuur reserveringen of het opnemen van contant geld bij geldautomaten. Afhankelijk van de winkel kunnen gesplitste betalingen worden geweigerd.

Er zijn meerdere mogelijkheden waarom je betaling met een Mastercard giftcard geweigerd kan worden:

  • Je kunt het niet gebruiken voor terugkerende rekeningen en er geen abonnementen of lidmaatschappen mee afsluiten.

  • De winkel accepteert geen Mastercard of Discover®-kaarten

  • Sommige webshops staan geen gedeeltelijke betalingen (“split tender”) met een prepaid kaart toe.

  • Het saldo op de kaart is te laag om het totaalbedrag plus eventuele transactie- of wisselkoerskosten te dekken.

  • Je hebt “debit” geselecteerd in plaats van “credit”.

  • Deze kaart is niet geldig in één van de verboden landen.

  • Het factuuradres dat je op de website van de webshop hebt ingevoerd, is niet hetzelfde als het adres dat je hebt ingevuld bij het aanmaken van de virtuele kaart in je account.

Prepaid cards zijn de ideale oplossing voor iedereen die van online shoppen houdt. Ook is de digitale Mastercard cadeaukaart geweldig om jongeren te leren omgaan met geld. Of om je familie en vrienden in Nederland, alsook in het buitenland, een leuke verrassing te sturen. Staat de valuta die je zoekt er niet bij? Dan kun je ook voor andere prepaid betaalkaarten kiezen, zoals een Visa giftcard of een Mint Prepaid Card. Al onze prepaid betaalkaarten zijn zeer geschikt als online betaalmiddel voor iedereen zonder eigen bankrekening.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEALPayPalNeteller

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)payconiqiDEAL
  • Contact
  • Facebook Messenger
  • Twitter