Prepaid Mastercard kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikSofort-banking / Klarna

Koop je Prepaid Mastercard gift card eenvoudig online

Wil je snel een Prepaid Mastercard kopen? Deze virtuele Mastercard gift card betaal je gemakkelijk met een van onze 64 veilige betaalmethoden, waaronder PayPal en iDEAL. Ontvang je code 24/7 gelijk op je scherm en per e-mail, geheel zonder aanvraagprocedure! Met deze prepaid betaalkaart bescherm je jouw financiële gegevens en hou je jouw uitgaven onder controle. Gebruik je prepaid card overal daar waar deze kaarten geaccepteerd worden!

Wat is Prepaid Mastercard?

Heb je geen creditcard, maar wil je toch online betalen? Dan is Prepaid Mastercard de oplossing! Geen lange bankprocedures, het delen van privégegevens of onverwachte uitgaven meer. Profiteer van je debetkaart en gebruik je prepaid saldo voor al je online aankopen; overal waar Mastercard-betaalpassen of Discover®-kaarten worden geaccepteerd. Via MyPrepaidCenter verzilver je gemakkelijk je Prepaid Mastercard gift card, voucher of code, om je virtuele prepaid card op te waarderen.

Prepaid Mastercard FAQ’s

Verzilver de digitale Mastercard giftcard binnen 6 maanden na de aankoopdatum. Eenmaal verzilverd ontvang je jouw Mastercard met kaartgegevens, die 6 maanden geldig is. Je ziet in een oogopslag het nummer van je kaart, de CVC-code en de vervaldatum.

Nee, deze Mastercard giftcard kun je niet opwaarderen. Zolang er saldo op staat, kun je er zo vaak mee afrekenen als je wilt.

 1. Ga naar MyPrepaidCenter.com/redeem.

 2. Voer de code in die je van ons hebt ontvangen en klik "Redeem Code".

 3. Ga verder met het aanmaken van je profiel om de 16-cijferige code, vervaldatum en beveiligingsinformatie te ontvangen.

Ga naar de website van MyPrepaidCenter en log in met je prepaid betaalkaart-gegevens om je resterende saldo te bekijken. Je kunt de kaart zo vaak gebruiken tot je saldo op is.

Ja! Gebruik deze kaart online waar Mastercard geaccepteerd wordt, met omwisselkosten van 2%. Eventuele uitzonderingen zijn eenvoudig terug te vinden op de lijst met verboden landen. Als je probeert te betalen bij een Amerikaanse webshop, zou je kaart moeten werken als de handelaar Discover® Cards accepteert.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze Mastercard. Wel vragen sommige webshops een kleine transitievergoeding of wisselkoerskosten van ca. 2% (als er sprake is van een andere valuta). Ook kan een webshop een pre-autorisatieverzoek in rekening brengen. Zorg dus dat het saldo op je Prepaid Mastercard de aankoopkosten plus eventuele transactie-, wissel- of autorisatiekosten dekt.

De kaart zou moeten worden geaccepteerd op elke website die Mastercard of Discover®-kaarten accepteert. Echter, de giftcard mag voor Amerikaanse gebruikers niet worden gebruikt voor terugkerende factuurbetalingen, lidmaatschappen, abonnementen, hotel- of autoverhuur reserveringen of het opnemen van contant geld bij geldautomaten. Afhankelijk van de winkel kunnen gesplitste betalingen worden geweigerd. Houd er rekening mee dat je kaart niet kan worden gebruikt op Europese websites die een 3D Secure beveiligingsprotocol hebben om online aankopen te voltooien, omdat de kaartgegevens niet compatibel zijn met dit proces.

Er zijn meerdere mogelijkheden waarom je betaling met een Mastercard giftcard geweigerd kan worden:

 • Je kunt het niet gebruiken voor terugkerende rekeningen en er geen abonnementen of lidmaatschappen mee afsluiten.

 • De winkel accepteert geen Mastercard of Discover®-kaarten

 • Sommige webshops staan geen gedeeltelijke betalingen (“split tender”) met een prepaid kaart toe.

 • Het saldo op de kaart is te laag om het totaalbedrag plus eventuele transactie- of wisselkoerskosten te dekken.

 • Je hebt “debit” geselecteerd in plaats van “credit”.

 • Deze kaart is niet geldig in één van de verboden landen.

 • Het factuuradres dat je op de website van de webshop hebt ingevoerd, is niet hetzelfde als het adres dat je hebt ingevuld bij het aanmaken van de virtuele kaart in je account.

Bezoek de MyPrepaidCenter Contact Us-pagina voor hulp bij je product.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikSofort-banking / Klarna

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)SMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEAL
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact