Hulp & Support

Belangrijkste onderwerpen

Terugbetalingen zijn alleen mogelijk als er een technisch probleem is opgetreden tijdens je bestelproces. Zodra een geldige code door ons is verzonden en je deze hebt ontvangen, is het niet meer mogelijk je digitale product te retourneren, te ruilen of restitutie aan te vragen. Meer informatie vind je in ons klachtenbeleid en algemene voorwaarden.

We vragen onze klanten zichzelf te verifiëren om fraude en diefstal te helpen voorkomen. Het verificatieproces dat we gebruiken draagt bij aan betere beveiligingsmaatregelen zoals KYC (Know Your Customer) en AML (Anti Money Laundering). Deze processen zijn integrale maatregelen om te voorkomen dat al onze klanten het slachtoffer worden van oplichting. Ontdek meer over selfie verificatie, ook wel biometrische verificatie in ons artikel.

Let op: Bestel onze producten alleen voor jezelf of iemand die je persoonlijk kent. Gebruik het nooit als betaling aan een derde partij. Gebruik bij transacties op internet altijd een traceerbare betaalmethode.

De Dundle App is onze mobiele app die je gratis kunt downloaden in de Google Play Store voor Android en in de App Store voor iOS. De app maakt het kopen en opslaan van, en toegang tot, je prepaidcodes eenvoudiger en veiliger dan ooit! Momenteel beschikbaar in 28 landen:

Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Ierland, Zwitserland, Luxemburg, Spanje, Portugal, Bulgarije, Tsjechië, Kroatië, Hongarije, Litouwen, Letland, Roemenië, Slowakije, Verenigde Staten, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Mexico, Brazilië, Verenigde Arabische Emiraten, India en Malta.

Je ontvangt je betaling binnen 1-3 werkdagen, afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gebruikt. Je vindt meer informatie over de wachttijden per betaalmethode bij de FAQ's over restitutie.

Geen zorgen! Na het plaatsen van een bestelling op onze website sturen we je een verificatielink naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Als jouw e-mailadres niet klopt vanwege een typefout, kun je niet op tijd verifeieren en wordt je bestelling automatisch geannuleerd. Je krijgt dan ook je geld terug. Terugbetalingen kunnen 1 tot 30 dagen duren, afhankelijk van de betalingsmethode die je hebt gebruikt. Check ook de veelgestelde vragen over terugbetalingen voor meer informatie over het proces. Je kunt de status van je bestelling controleren door je bestelgeschiedenis op te vragen voor het e-mailadres dat je hebt opgegeven (ook als dit onjuist is).

Opmerking: Als je een telefonische betaalmethode hebt gebruikt voor je bestelling, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice op support@dundle.com. Deze betalingen kunnen namelijk niet automatisch worden teruggestort.

Waar kunnen we je mee helpen?

Vind de antwoorden van veelgestelde vragen over je bestelling, code, betaling en meer.

Vraag je bestelgeschiedenis op

Download de dundle app om direct je bestelgeschiedenis te zien! Wil je toch je bestelgeschiedenis opvragen? Voer dan je e-mailadres in die je gebruikt voor aankopen op dundle. Zo check je gemakkelijk je besteloverzicht en verlies je nooit je codes uit het oog.

(Verplicht)

Niet gevonden wat je zocht?

We doen ons uiterste best de meest recente informatie te verstrekken. Ieder product is anders en sommige voorwaarden veranderen snel. Stuur ons een e-mail naar support@dundle.com, onder vermelding van het e-mailadres waarmee je bij ons producten hebt besteld. Stuur eventueel screenshots mee waar mogelijk. Dit helpt ons het probleem sneller te verhelpen. We doen ons best om binnen 2 dagen een reactie te sturen.

Customer Service Employee
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact