Telefonisch betalen

Veel gebruikers geven de voorkeur aan betalen per telefoon, maar we weten dat er nog steeds vragen kunnen zijn over telefonisch betalen. Bekijk hieronder onze antwoorden over hoe je het beste gebruik kunt maken van deze handige betaalmethode.

De meeste telefoonaanbieders eisen dat je meerdere betalingen doet om het volledige bedrag af te rekenen. De mobiele provider doet dit omdat je meerdere sms'jes moet sturen of een bepaald aantal minuten moet bellen om je transactie te voltooien. De provider brengt kosten in rekening voor iedere oproep of sms (bijvoorbeeld aantal minuten per gesprek of het aantal sms-tekens). Prijzen kunnen per land of per telefoon-betaalmethode verschillen.

Controleer de status van je betaling op de betaalpagina. Blijf bellen of sms'en totdat je andere instructies krijgt. Als je de instructies niet meer volgt, is je betaling onvolledig. De duur van het betaalproces is afhankelijk van de omvang van je transactie. Het proces voor één bestelling duurt ongeveer 10-20 minuten.

Let op: als je bestelling minder is dan 10 euro, kun je meestal in één keer betalen.

De extra kosten worden bepaald door de provider van je telefoonbetaling, niet door Dundle. Aanbieders van betaalmethoden brengen verschillende tarieven in rekening voor sms- en telefoonbetalingen. Aangezien wij deze kosten niet innen, kunnen wij deze helaas niet wijzigen. Onze eigen servicekosten zijn meestal veel lager (variërend van 1-3 euro) en worden direct bij het afrekenen aan je getoond.

Waarschijnlijk heb je je bestedingslimiet bereikt bij de provider van je telefoonbetaalmethode. In de meeste gevallen is dit een wekelijks limiet (behalve Fortumo, die een maandelijks limiet heeft). Geen zorgen, want zodra het limiet opnieuw is ingesteld, kun je je bestelling afronden. Volg je transacties door je bestelgeschiedenis op te vragen, of via de volgende aanbieders:

Als de bovenstaande vragen je probleem niet hebben opgelost, neem dan rechtstreeks contact op met je betalingsprovider.

Niet gevonden wat je zocht?

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact