Uber & Uber Eats voucher kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

Betaal je Uber-rit of Uber Eats-bestelling met een voucher 

Je Uber-rit of Uber Eats-bestelling afrekenen met prepaid tegoed? Dat kan door onze Uber & Uber Eats voucher te kopen. Veilig en snel zonder je bankgegevens te delen, reken je met gemak af met een van onze 64 betaalmethoden, waaronder iDEAL en Apple Pay. Ontvang je code 24/7 op je scherm en per e-mail. Zodat je altijd, waar en wanneer je maar wilt, die Uber naar huis kunt pakken of nog even snel je favoriete maaltijd kunt bestellen. En je spaart meteen Dundle Coins om in te zetten voor gratis producten!

Wat is een Uber voucher?

De Uber voucher is te gebruiken voor Uber ‘taxi’ ritten of de bezorging van je eten. De service is wereldwijd beschikbaar en zo is ook de code wereldwijd in te wisselen. Verzilver je code simpelweg in de Uber-app voor iOS, Uber Eats-app voor iOS, de Uber-app voor Android of de Uber Eats-app voor Android. Zo is je tegoed klaar voor gebruik bij je volgende rit of bestelling. Eenmaal ingewisseld is je saldo onbeperkt geldig. Je hebt de rit of het bestellen van eten nu altijd (letterlijk) bij de hand.

Wat is het verschil tussen een Uber voucher en een Uber cadeaubon?

In tegenstelling tot de Uber (& Eats) cadeaubon, kan de Uber voucher wereldwijd worden ingewisseld. Ook vind je je prepaid tegoed onder het kopje “Vouchers” in plaats van onder “Uber Cash” in je digitale portemonnee. Met de cadeaubon wordt het saldo automatisch toegepast bij je bestelling, terwijl je het tegoed van een voucher inzet wanneer jij wilt. Zo heb je volledige controle over je uitgaven.

FAQ’s over Uber

Je code voor Uber of Uber Eats is na aankoop 12 maanden geldig. Eenmaal ingewisseld op je account is je tegoed onbeperkt geldig voor zowel ritten als bestellingen voor eten. Lees de Algemene Voorwaarden van Uber voor meer informatie.

Nee, de code voor Uber (Eats) is wereldwijd in te wisselen en te gebruiken, ongeacht voor welke valuta je het hebt gekocht. Je tegoed verschijnt automatisch in de valuta van het account waarop je de code hebt verzilverd.

 1. Zorg dat je de meest recente Uber- of Uber Eats-app hebt en log in.

 2. Tik op “Account” aan de onderkant van je scherm en selecteer “Wallet”.

 3. Bij “Vouchers”, selecteer “+ Add voucher code”.

Voer je code in en bevestig. Je tegoed is meteen bijgeschreven!

 1. Heel simpel! Open de app en ga naar “Account”.

 2. Tik op “Wallet” en selecteer “Vouchers”.

 3. Nu zie je je beschikbare Uber voucher saldo.

Nee, zolang de kosten van je Uber-rit of Eats-bestelling lager zijn dan het bedrag op je voucher, kun je het resterende bedrag gebruiken voor toekomstige aankopen. Zijn de kosten hoger dan het beschikbare voucher tegoed, dan zul je een extra betaalmethode moeten toevoegen om de rest af te rekenen. Of het wordt van je Uber Cash-saldo afgeschreven.

Zeker, deze voucher is in beide apps in te wisselen en te gebruiken voor zowel ritten als voor bestellingen van je favoriete eten! Heb je eenmaal een Uber voucher ingewisseld, dan is je saldo automatisch zichtbaar en bruikbaar in de Uber- en Uber Eats-app.

Een Uber voucher is een perfect cadeau voor iedereen, waaronder studenten, reizigers of workaholics! Of je nu vlug een Uber-rit nodig hebt of na je drukke werkdag eten via Eats wil laten bezorgen, met prepaid tegoed reken je razendsnel af. Kies simpelweg een bedrag, selecteer een van onze vele cadeaukaart designs en schrijf er een lief berichtje bij. Download de PDF en stuur ‘m via mail door, of maak het persoonlijker door de kaart te printen en fysiek te geven.

Ga naar de Uber Help-pagina voor vragen of opmerkingen over de voucher.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 1 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact