4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
4 MRT. 2024

Wat kun je kopen met Google Play tegoed?

Google Play tegoed is jouw sleutel voor het kopen van items in de Google Play Store, waar duizenden digitale producten binnen handbereik liggen. Maar je kan er veel meer mee. Van streamingservices tot audioboeken: met Google Play tegoed kan het! Wij leggen je uit waarvoor je het allemaal inwisselt!

Waarvoor gebruik je een Google Play Gift Card?

Met Google Play tegoed speel jij duizenden uren aan entertainment vrij in de Google Play Store. De Google Play Store app is direct beschikbaar en automatisch geïnstalleerd op Android apparaten zodat je direct aan de slag kan. Hoewel je een Google Play cadeaubon alleen kan inwisselen op Android-apparaten, hebben iOS-gebruikers dankzij de Google TV app en de Google Play Books extensie ook toegang tot eindeloos veel Google Play producten.

Wat kun je kopen met Google Play tegoed?

De Google Play Store heeft duizenden apps, games, films, tv-programma's, boeken en audioboeken die je kunt kopen met Google Play tegoed. Wissel het tegoed in op je account en ontdek al het eindeloze entertainment dat de Play Store te bieden heeft. Maar dat is nog niet alles! Lees verder om te zien waar u nog meer Google Play tegoed kunt gebruiken.

Waar kan ik een Google Play Gift Card aan uitgeven?

Betaal voor je favoriete abonnement

Gebruik het tegoed om te betalen voor abonnementen en digitale diensten zoals YouTube Premium, Disney+ en Fitbit Premium. Probeer een nieuw abonnement uit en betaal met je Google Play Credit zonder automatische verlengingen. Geen zorgen dat je vergeet op te zeggen! Of je nu wilt genieten van reclamevrije video's of toegang wilt krijgen tot exclusieve content, een Google Play Card is een handige manier om de kosten van je abonnementen te dekken.

Tip: Zorg ervoor dat de abonnementsdienst Google Play accepteert als betaalmethode om probleemloos toegang te krijgen tot je entertainment!

Mobiele apps en games

In de Google Play Store vind je miljoenen mobiele apps en games. Met een Google Play Card kun je eenvoudig je favoriete apps of games kopen zonder dat je een creditcard of bankpas nodig hebt. Of je nu houdt van games zoals Minecraft, Stardew Valley of Terraria of als je op zoek bent naar handige apps om gewoontes bij te houden: de Play Store heeft voor ieder wat wils.

Iemand leest een ebook terwijl diegene kampeert op een berghelling.

Digitale boeken en magazines

Voor boeken- en tijdschriftenliefhebbers biedt Google Play Books een enorme bibliotheek met digitale content. Of je nu houdt van bestsellers, academische studieboeken of de nieuwste tijdschriften, je kunt je Google Play Card gebruiken om toegang te krijgen tot een uitgebreide collectie in vele genres. Met luisterboeken en eBooks kun je genieten van alle literatuur die je wilt, zonder dat je opslagruimte nodig hebt.

Films en series

Google Play Movies & TV heeft een indrukwekkende catalogus met films en tv-programma's, waaronder de nieuwste kaskrakers, tijdloze klassiekers en populaire tv-series. Huur of koop digitale kopieën van je favoriete films of download ze om ze offline te bekijken. Wanneer je een film of tv-programma koopt in de Google Play Store, kun je deze ook bekijken op de Google TV App en YouTube. Voor Apple-liefhebbers: download de Google TV-app en ook jij kunt films en tv-programma's kopen met Google tegoed.

In-Game tegoed en premium apps

Zit je vast in een level van je favoriete game of wil je die vervelende in-app advertenties verwijderen? Je kunt Google Play tegoed besteden aan de premium features van je favoriete apps zodat je reclamevrij verder speelt, in-app-aankopen doet of extra levels vrijspeelt. Ook extra content zoals power-ups, skins en andere items voor populaire mobiele games schaf je makkelijk aan. Gebruik je credits voor spellen als MONOPOLY GO! En gebruik zelfs Google Play op Roblox om je gameplay vandaag nog te verbeteren!

Koop jouw Google Play cadeaukaart op dundle

Of je nu een gamefanaat of een muziekliefhebber bent, er is voor iedereen wel iets te beleven met Google Play tegoed. En als je jouw Google Play giftcard koopt bij dundle, dan koop je bij een vertrouwde en gecertificeerde reseller. Ook goed: in betaal je geen servicekosten. Er worden regelmatig meer landen toegevoegd, dus blijf op de hoogte via dundle Magazine om de beste deals te vinden!

Alayna Gill
Geschreven door Alayna Gill