3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
18 MRT. 2024

Hoe kan je Google Play tegoed kopen met PayPal?

Klaar voor een andere manier om je Google Play tegoed te kopen? Dan is PayPal je beste vriend. Of je nu bekend óf nieuw bent in de wondere wereld van Google Play: het gemak is ongeëvenaard. Voeg prepaidtegoed toe aan je account en shop eenvoudig digitale content in de Google Play Store. Snel afrekenen is dan extra gemak. Daarom koop je Google Play tegoed met PayPal.

Lees verder en ontdek hoe je Google Play giftcards met PayPal betaalt!

Waarom PayPal gebruiken om Google Play tegoed te kopen?

Met een Google Play cadeaukaart koop je allerlei digitale content in de Google Play Store. Het digitale prepaidtegoed van de cadeaukaart voeg je toe aan je Google Play-account en kan worden gebruikt voor entertainment op zowel Android- als Apple-apparaten. Kies uit apps, games, films, boeken en meer, allemaal op één plek. Om het eenvoudiger te maken, kun je je Google Play giftcard kopen met PayPal om je account op te waarderen. Je hebt geen creditcard nodig en het is in een paar stappen geregeld!

Twee handen die een telefoon vasthouden om veilig online te betalen

Google Play Store tegoed kopen met PayPal

Als je online winkelt, wil je dat het snel gaat. Je wilt geen tijd verspillen met een lange check-out. In plaats daarvan wil je binnen een paar klikken je transactie afronden en je code veilig in je digitale zak steken! Dat is waar PayPal de ware held is in online betalen. Of je nu al een PayPal-gebruiker bent of de betaalprovider nog niet kent, het aanmaken van een account is eenvoudig. Je kunt gratis een account aanmaken op de website van PayPal. Het werkt als volgt:

- Zoek online een betrouwbare reseller: koop je prepaidcodes altijd bij een vertrouwde online reseller. Hoe weet je dat? Check hiervoor de Google Play merchants.

- Kies het bedrag dat je nodig hebt: dit varieert van € 5 tot € 100 in meerdere valuta.

- Kies PayPal als betaalmethode: kies PayPal uit de betalingsopties. Bij sommige winkels kun je ook snel afrekenen met PayPal. Ook wel quick check-out.

- Tegoed inwisselen: afhankelijk van je apparaat kun je je tegoed inwisselen via de Google Play-app of play.google.com. Je kunt ook lezen hoe je je Google Play Gift Card gebruikt!

Als je geen servicekosten wilt betalen, koop dan je Google Play tegoed bij dundle! Dit geldt voor Duitsland, Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk en Italië, en binnenkort meer landen!

The check-out bij dundle met PayPal

Wat zijn de voordelen van Google Play-tegoed kopen met PayPal?

Voordelen:

Nadelen:

  • Er kunnen servicekosten in rekening worden gebracht als je PayPal als betaalmethode gebruikt.
  • Google Play en PayPal kunnen worden gebruikt door oplichters. Je kunt dit gemakkelijk voorkomen door vouchers voor jezelf te kopen in plaats van voor iemand anders.

Voorkomen is beter dan genezen: kies voor prepaidtegoed van dundle

We hopen dat je hebt geleerd hoe je slim online kunt betalen met PayPal om je Google Play tegoed te kopen. Als je meer wilt weten over veilig online betalen of ander nieuws met betrekking tot prepaid tegoed oplossingen, dan is dundle Magazine er voor jou. Lees ook wat je met Google Play-tegoed koopt en waar en hoe je een Google Play cadeaukaart kunt kopen.

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen