3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
31 AUG. 2023

Kan ik met Neosurf betalen op Amazon?

Op zoek naar een oplossing om te betalen met Neosurf op Amazon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je fan bent van online betalen met Neosurf, dan laten wij jou zien hoe jij je favoriete betaalmethode gebruikt op Amazon. Het is namelijk zo dat je tijdens het afrekenen bij Amazon geen betaaloptie vindt van Neosurf, maar dat betekent niet dat je geen Neosurf voucher kunt gebruiken om producten te kopen op 's werelds grootste e-commerce platform. Dus als je jezelf afvraagt "Kan ik Neosurf gebruiken op Amazon?", dan is het antwoord ja. Wij leggen je uit hoe je dat doet!

Koop online een Amazon Gift Card met Neosurf

Dé manier om dit te doen is door een Amazon Gift Card te kopen met Neosurf. Vervolgens hoef jij deze giftcard alleen nog maar te gebruiken om te betalen op het e-commerce platform. Jouw Amazon prepaidtegoed is 10 jaar geldig en kan voor net zoveel transacties worden gebruikt als je saldo. Handig, toch? Als je je afvraagt waar je een Amazon Gift Card met Neosurf kunt kopen, dan kun je deze eenvoudig online kopen bij een van de gecertificeerde verkopers zoals dundle, zodat jij jouw Neosurf voucher direct ontvangt en inwisselt!

Screenshot van een aankoop van een Amazon Gift Card op de website van dundle.

Hoe koop ik een Amazon Gift Card met Neosurf op dundle?

Een Amazon-cadeaubon kopen met Neosurf op dundle is een fluitje van een cent! Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres. Je hoeft niet eens een account aan te maken! Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Ga naar de Amazon aankooppagina op de dundle website. Je kunt ook de Dundle iOS of Android app gebruiken.
 2. Kies het juiste land waarin je de Amazon Gift Card wilt gebruiken. Om dit te doen scroll je door de landen in het dropdown menu rechtsboven (zie screenshot hierboven). Belangrijk: Amazon gift cards zijn regiogebonden, dus je kunt ze alleen gebruiken in het land waarvoor ze zijn gekocht.
 3. Kies het bedrag dat je aan je cadeaubon wilt besteden en klik op "Nu kopen".
 4. Controleer vervolgens je winkelmandje en klik op "Afrekenen".
 5. Voer het e-mailadres in waarnaar je de Amazon Code wilt laten sturen en klik op "Afrekenen".
 6. Typ op de afrekenpagina "Neosurf" in de zoekbalk. Wanneer Neosurf op je scherm verschijnt, selecteert u deze betaalmethode.
 7. Je wordt dan doorgestuurd naar de beveiligde Neosurf-pagina om je transactie af te ronden (zie onderstaande foto). Voer je vouchercode in de daarvoor bestemde velden in en klik op "Betalen".
 8. Zodra de transactie is voltooid, controleer jij jouw inbox. Daar vind jij jouw code!

Hoe gebruik je een Amazon Card gekocht met Neosurf?

Om te betalen met je Amazon Gift Card, voer je gewoon de code in bij het afrekenen:

 1. Als je klaar bent om af te rekenen op Amazon, open dan de e-mail van dundle en kopieer de code van de Amazon Card.
 2. Op het Amazon checkout scherm, onder het tabblad 'Selecteer een betaalmethode', vind je een vakje met de tekst 'Voeg een cadeaukaart, promotiecode of voucher toe'. Voer hier je cadeaukaartcode in of plak deze.
 3. Klik vervolgens op "Toepassen". Het bedrag van je aankoop wordt direct afgetrokken van het beschikbare bedrag op je cadeaukaart.

Opmerking: Afhankelijk van het land kunnen de voorwaarden op de Amazon-site licht afwijken.

Betaal met Neosurf op Amazon vanuit de hele wereld!

Nu ben jij op de hoogte van betalen met Amazon Gift Cards om bij Neosurf te betalen bij Amazon. Je doet dit trouwens op dezelfde manier als jij met PayPal wilt betalen op Amazon. En wist je dat je bij dundle Amazon Cards koopt met meer dan 60 veilige betaalmethoden? Je kunt dus altijd je favoriete betaalmethode gebruiken voor jouw online aankopen op Amazon. Lekker vanuit het gemak van je thuis!

Vertaling door: Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier