4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
26 JUN. 2023

Hoe betaal je met PayPal bij Amazon?

Is dat de vraag die jij jezelf ook stelt? Dat is helemaal niet gek. Op Amazon betalen met PayPal is namelijk geen optie, maar dat wil niet zeggen dat je niet met je PayPal-account kunt betalen. Hoe dat zit? Als traditionele betaalmethode kun je niet met PayPal betalen op Amazon. Maar er is een andere manier die snel, handig en veilig is om alsnog bij de grootste retailer van de wereld te kunnen betalen via deze weg. Benieuwd naar deze mogelijkheid? Wij leggen je uit wat je moet doen!

Raadsel opgelost: koop een Amazon cadeaukaart met PayPal

Het antwoord op het raadsel is eigenlijk erg simpel: koop een digitale Amazon cadeaubon! Die heb je zo gevonden, want cadeaukaarten koop je eenvoudig online. Belangrijk is wel dat je kiest voor een betrouwbare e-commerce partner zoals Dundle. Het voordeel? In tegenstelling tot fysieke cadeaukaarten, zitten er meer voordelen aan het kopen van een digitale cadeaubon. Ze zijn direct beschikbaar waar ter wereld jij je ook bevindt én worden direct geleverd via de mail. Stel je wilt midden in de nacht een cadeaubon kopen, dan kan dat! Jij shopt 24/7 of wanneer het jou uitkomt. De code wissel je direct in voor jouw bestelling. Je kunt in de volgende video zien hoe je met PayPal op Amazon betaalt (Engelstalig), maar wij hebben voor jou de moeite genomen om het uit te leggen in een aantal simpele stappen.

Stap 1: koop met PayPal een Amazon cadeaukaart

 1. Ga naar Dundle.nl via je browser of download de Dundle App voor IOS of Android
 2. Kies ‘Amazon cadeaukaart’ in het cadeaukaarten menu. Belangrijk: zorg ervoor dat je het land kiest waarin jij je bevindt (zie voorbeeld.) Amazon cadeaukaarten zijn regio gebonden en alleen bruikbaar in het land waarvoor jij de code koopt. Zorg dus dat je dit altijd controleert!
 3. Kies het gewenste bedrag en klik op ‘koop nu’
 4. Op de betaalpagina vul jij je gegevens in en het e-mailadres waarop jij de cadeaukaartcode wilt ontvangen.
 5. Goed, bij ons heb je keuze uit meer dan 80+ betaalmethoden, maar uiteraard kies jij PayPal tijdens het afrekenen. Log in met je PayPal account en rond de betaling af.
 6. Betaling voltooid? Check dan je mailbox voor je code et voilà: jij hebt een Amazon cadeaukaart!

Screenshot: kies de juiste regio op dundle.com
Bovenstaande screenshot: wees er zeker van dat je het juiste land voor de cadeaukaart kiest.

Stap 2: zo wissel jij je cadeaukaart in op Amazon

Je bent goed op weg, want je hebt nu een Amazon cadeaukaart in bezit! Jij kan nu direct aan de slag met het inwisselen van jouw code. Het werkt simpel: je betaalt met de giftcard tijdens het afrekenen. Afhankelijk van het land ziet de betaalpagina er iets anders uit, maar de stappen die je volgt zijn hetzelfde:

 1. Klaar om te betalen? Kopieer dan alvast de cadeaukaart uit de e-mail die je van ons hebt ontvangen en ga via je winkelwagen naar de kassa
 2. Bij stap 2, betaalmethode, kun je ‘een cadeauboncode toevoegen’. Plak hier de cadeaucode in de balk “code invoeren” die je in de mail hebt gekregen en klik op toepassen. De cadeaukaart wordt toegepast op de betaling
 3. Controleer je gegevens en klik op “je bestelling plaatsen”.
 4. Heb je meer tegoed gekocht dan de waarde van je bestelling? Geen zorgen, want het overige tegoed wordt automatisch aan je account toegevoegd.

Goed om te weten: je kunt meerdere cadeaukaarten per bestelling toevoegen

Screenshot: kies de juiste regio op dundle.com
Bovenstaande screenshot: afhankelijk van het land ziet het scherm er iets anders uit.

Als alternatief is het ook mogelijk om de cadeaukaart rechtstreeks toe te voegen aan je Amazon account.

 • Ga naar account en lijsten bovenaan het scherm en klik op account
 • Ga naar ‘Cadeaubonnen’ in het overzicht
 • Voeg de code toe via de knop cadeaubon toevoegen
 • Het saldo is 10 jaar geldig en kun je via deze manier toepassen op je bestelling

In sommige regio’s is het niet mogelijk om Amazon Prime aan te schaffen met een cadeaubon. Check van tevoren dus of dit voor jouw regio het geval is!

De makkelijkste manier om PayPal op Amazon te gebruiken!

Een cadeaukaart is dé perfecte oplossing als het gaat om het mysterie van betalen met PayPal via Amazon in slechts een paar simpele stappen. Je hebt geen zorgen voor een BKR-registratie of ander ongemak want het is snel geregeld. Als je met PayPal een Amazon cadeaukaart koopt, via je privé- of zakelijk account, is het ook nog eens een perfect cadeau voor vrienden, familie en zelfs collega’s. Daarnaast kun je met PayPal tientallen andere cadeaukaarten vinden via Dundle zoals een Steam cadeaukaart, Apple gift card, bol.com en nog veel meer! Daarnaast kun je naast PayPal van nog meer betaalmethoden gebruikmaken zoals IDEAL, Apple Pay, Klarna en meer dan 70 andere betaalmethoden. Kies jouw favoriet en shop zonder zorgen online!

Vertaald door Mandy Meeuwsen