3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
8 FEB. 2024

Is een Tinder abonnement de moeite waard?

Klaar voor een nieuwe relatie? Dan is de kans groot dat jij Tinder tussen je veelgebruikte apps hebt staan. Niet gek, want in ons digitale tijdperk is Tinder één van de vele dating-apps die jouw helpen in je zoektocht naar de liefde. Dit brandende verlangen naar de liefde brengt dan nog een brandende vraag met zich mee: is het de moeite waard om te betalen voor de abonnementen van Tinder? Wij leggen uit wat de voordelen zijn van Tinder-abonnementen en of ze de moeite waard zijn! En hoe je een Tinder Gift Card kunt gebruiken om jouw Valentijnsdag of die van je vrienden nog beter te maken!

Wat is Tinder Gold, Plus en Platinum?

Gelukkig is Tinder in de basis gratis voor iedereen. Voor iedereen is er dus een kans voor het vinden van die perfecte match met grote kans op succes. Tinder heeft meer dan 75 miljoen actieve gebruikers en 10,7 miljoen abonnees, volgens de laatste statistieken van de dateapp. Laten we eerlijk zijn, de app is tegenwoordig een go-to geworden voor velen en is niet allang niet meer alleen voor studenten die op zoek zijn naar liefde. Voor degenen die hun perfecte match sneller willen vinden, zijn er extra functies die horen bij abonnementen van Tinder zoals Gold, Plus en Platinum. Maar wat krijg je met een Tinder-abonnement? Laten we het eens op een rijtje zetten.

Tinder Plus

 • Onbeperkte likes and Rewinds
 • Geen advertenties
 • Internationaal swipen

Tinder Gold

 • Alles van Tinder Plus
 • Zien wie jou heeft geliked
 • Dagelijkse top keuzes
 • 5 Super Likes per week
 • 1 gratis boost per maand

Tinder Platinum

 • Alles van Tinder Plus en Gold
 • Priority Likes
 • Berichtjes sturen voordat je met iemand matched
 • Zien wie jou de laatste 7 dagen likes heeft gestuurd

Hoe geef jij jouw Tinder profiel een upgrade?

Een man met een telefoon met Tinder-app

Abonnement gevonden dat bij je past? Kies dan jouw optie in de app óf schaf een prepaid code aan. Daarmee zit je niet vast aan een abonnement. Je koopt ze vaak voor een maandje of langer en het abonnement stopt vanzelf. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over automatische verlengingen, want soms is een maand gewoon genoeg, toch? Bij dundle kun je Tinder Gold kopen of Tinder Plus kopen met verschillende gemakkelijke, veilige betaalmethoden zoals PayPal, Apple Pay en nog veel meer. Dus ga je gang en upgrade je dating game zonder gedoe! Met een prepaid Tinder Gift Card is het net zo makkelijk als naar rechts swipen om je Tinder-profiel naar een hoger niveau te tillen.

Is een Tinder-abonnement het waard in 2024?

Door de stijgende populariteit van het online zoeken naar romantiek is Tinder een van de populairste datingapps. En de miljoenen actieve gebruikers maken het een stukje makkelijker om jouw vis in de zee te vinden. Het is zeker de moeite waard om Tinder Gold of Premium eens te proberen! Zorg er alleen wel voor dat je weet hoe je veilig blijft tijdens het gebruik van de app en dat je scams vermijdt. Of je nu jezelf wilt trakteren of je vrienden wilt verrassen op Valentijnsdag, je kunt er zeker van zijn dat een Tinder Gift Card jouw extra plezier heeft. Het is tijd om een simpele "swipe" om te zetten in een geweldige vriendschap, fling of forever love story!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Alicja Klos
Geschreven door Alicja Klos