3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
11 MRT. 2024

Wat is Crypto Voucher?

Met de opkomst van Cryptocurrency, is er veel veranderd in de financiële wereld. Tegenwoordig is het al een stuk toegankelijker, maar je hebt er toch de nodige kennis voor nodig om te begrijpen hoe de wereld in elkaar zit. Als jij de wereld van cryptocurrency op een veilige en gebruiksvriendelijke manier wil leren kennen, is het proberen van Crypto Voucher een oplossing. Een voucher kopen doe je zonder gedoe met een creditcard- of andere bankgegevens. Wij leggen je uit wat Crypto Voucher is, wat je ermee kan en waar je het koopt!

Wat is Crypto Voucher en welke cryptocurrency koop je ermee?

Crypto Voucher is de oplossing voor het veilig kopen van crypto online. Het is een waardebon die het kopen van cryptocurrency veilig, snel en makkelijk maakt. Je koopt de voucher bij een reseller, gaat naar de website van Crypto Voucher en wisselt ‘m daar in. Je hebt geen creditcard of andere bankgegevens nodig en juist dat maakt het extra voordelig. Ook omdat het inwisselen lekker soepel verloopt.

Met Crypto Voucher kan je de volgende cryptocurrency kopen:

  1. Bitcoin (BTC)
  2. Ethereum (ETH)
  3. Litecoin (LTC)
  4. USD Coin (USDC)
  5. Dogecoin (DOGE)
  6. Polygon’s MATIC (MATIC)
  7. BNB Coin (BNB)
  8. Solana (SOL)

Illustratie van een mobiele telefoon. Op het scherm is een afbeelding van Bitcoin te zien, met daarnaast nog meer Bitcoins.

Wat kan je met Crypto Voucher?

Met Crypto Vouchers kun je veilig cryptocurrency kopen via de Crypto Voucher website. Die geef je vervolgens weer uit zoals jij graag wilt. Of spaar juist even door. Dit is wat je ermee doet:

Investeren: Veel mensen gebruiken cryptocurrency als een vorm van investering. Met de cryptocurrency die je hebt gekocht met je Crypto Voucher, kun je deze gebruiken om te handelen op cryptocurrency-uitwisselingen of om te investeren in nieuwe projecten en tokens.

Betalen: Je kunt crypto gebruiken voor het betalen op websites waar het geaccepteerd wordt. Ook kun je ermee shoppen. Dit kan variëren van het kopen van goederen en diensten tot het ondersteunen van goede doelen of crowdfundingcampagnes.

Sparen: Je kunt de cryptocurrency die je hebt gekocht met je Crypto Voucher bewaren in een cryptocurrency-wallet. Dit kan een online wallet zijn die wordt aangeboden door een uitwisseling of een externe wallet die je zelf beheert, zoals een hardware wallet of een software wallet.

Waar koop je Crypto Voucher?

Dat kan op 2 manieren

  • Online: Koop Crypto Voucher bij een geautoriseerde reseller, zoals dundle. Je krijgt de code direct in je e-mail en kiest uit tegoed van 10, 25, 50, 100 of 150 euro.
  • Fysiek: Er is een optie om Crypto Voucher in winkels te kopen. Belangrijk om te vermelden is (voor zover ons dundle Magazine team heeft gevonden) dat dit momenteel alleen in Canada en Australië mogelijk is.

Ontdek de wereld van crypto veilig dankzij Crypto Voucher

Crypto Voucher is jouw sleutel om de mogelijkheden van cryptocurrency kopen veilig te ontdekken. Of je nu nieuw bent en voorzichtig alles wilt verkennen of al een doorgewinterde crypto-eigenaar bent, Crypto Voucher maakt het kopen van simpel, veilig en snel. Zorgen voor privacy zijn niet nodig met dit handige prepaid tegoed en een bankrekening koppelen aan je account is hoef je ook niet meer.

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen