4 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
25 MRT. 2024

Wat is AstroPay?

Al eens gehoord van AstroPay? Of ben je nieuwsgierig naar wat het precies is? Goed nieuws, want we gaan je alles uitleggen over deze veelzijdige betaalmethode: de functies, voordelen, hoe je het gebruikt en waarom er over de hele wereld mee betaalt wordt. Of je nu vaak online winkelt, geniet van iGaming of gewoon op zoek bent naar veilige transacties, AstroPay is het proberen waard.

Hoe werkt AstroPay?

Simpel gezegd is AstroPay een digitale portemonnee. Je spaart, verstuurt en ontvangt geld op AstroPay. Dit wordt gedaan met peer-to-peer transfers* en je doet er ook online aankopen mee. Dit kan je doen in je eigen land en lokale valuta is, maar ook internationale transacties zijn geen probleem.

*peer-to-peer transfers: dit betekent dat je geld rechtstreeks naar elkaar kunt sturen via AstroPay.

AstroPay als betaalmethode

Sommige websites bieden AstroPay aan als betaalmethode. Dit zorgt voor directe en comfortabele transacties vanuit uw digitale portemonnee zonder enige hindernissen.

AstroPay VISA kaart or Apple Pay

Als AstroPay niet wordt geaccepteerd op een websitekan je het ook gebruiken met de digitale of fysieke VISA-kaart van AstroPay. Handig, want zo betaal je overal waar VISA-betalingen worden geaccepteerd.

Als je in Noorwegen, Italië, Duitsland of Nederland woont, kun je ook gebruikmaken van Apple Pay. Voeg gewoon de AstroPay-kaart toe aan je Apple Wallet en betaal moeiteloos met iPhone, iPad of Apple Watch.

Wat kan ik doen met een AstroPay Voucher?

AstroPay Vouchers koop je in een vast bedrag dat je gebruikt om jouw AstroPay wallet op te waarderen. Op websites die AstroPay als betaalmethode accepteren, kan je direct het bedrag van de AstroPay Vouchers gebruiken om aankopen te doen. Dat bedrag wordt dan van de voucher afgehaald, maar kun je niet opnieuw opwaarderen. Voor de meeste flexibiliteit en vrijheid wordt een AstroPay account aanbevolen. Als je een AstroPay voucher wilt kopen, zoek dan naar een officiële reseller van het merk, zoals dundle!

4 Redenen waarom AstroPay opvalt

- Alternatief voor creditcards: AstroPay geeft je de vrijheid van traditionele beperkingen.
- Veilige transacties: bescherm je gegevens tegen oplichting met de bescherming van AstroPay.
- Fraudepreventie: de robuuste anti-fraude maatregelen van AstroPay zorgen voor rust.
- iGaming veiligheid: ideaal voor iGaming gezien de veilige transacties en het gemak.

Is AstroPay veilig?

AstroPay bestaat al sinds 2009 en het bedrijf achter het merk heeft een team van meer dan 300 mensen in meer dan 20 landen. Meer dan 9 miljoen mensen over de hele wereld gebruiken AstroPay. Niet alleen dat, ze hebben ook verschillende partnerschappen wereldwijd met verschillende winkeliers en sportclubs.

AstroPay is een van de officiële sponsors van Wolverhampton Wanderer en Tottenham Hotspur uit de Engelse Premier League. Dus ja: AstroPay is 100% veilig. Maar zoals altijd raden we je aan om recensies over het bedrijf te lezen en de website te bekijken om te zien of AstroPay de juiste optie voor jou is.

Foto van drie spelers van het voetbalteam Wolverhampton Wanderer die een kartonnen frame vasthouden met AstroPay erop geschreven. Op hun officiële teamshirt staat AstroPay prominent op de voorkant.

Waar kan ik AstroPay gebruiken?

  1. AstroPay voor iGaming

Vooral binnen de wereld van iGaming wordt AstroPay en AstroPay Vouchers veel als betaalmethode gebruikt. Je kunt niet alleen betalingen doen op websites, maar je kunt ook geld ontvangen dat je hebt gewonnen en dit later opnemen uit je AstroPay Wallet. Het kan wel zo zijn dat dit proces meerdere werkdagen in beslag kan nemen.

  1. Online shoppen met AstroPay

Als je de VISA-kaart of Apple Pay met AstroPay gebruikt, kun je bijna overal betalen waar VISA-betalingen en Apple Pay worden geaccepteerd. Dat betekent lekker shoppen bij heel veel webwinkels!

  1. Koop content, boek hotels en meer!

Reizen en hotels boeken is een andere mogelijkheid om geld uit te geven met je AstroPay Wallet. Haal gewoon je digitale of fysieke AstroPay VISA-kaart tevoorschijn en je bent zo vrij als een vogel. Dit kan verder worden uitgebreid naar autohuur, activiteiten en ervaringen. In die zin kan AstroPay ook worden gebruikt om abonnementen op streamingdiensten af te sluiten en om voor online cursussen en andere platforms met digitale inhoud te betalen.

  1. Geld overmaken met AstroPay

Dankzij peer-to-peer technologie is het overmaken van geld tussen elkaar of het internationaal versturen van geld naar geliefden niet alleen makkelijker, maar ook heel veilig

Shoot for the stars met AstroPay

AstroPay gaat niet alleen over transacties, maar over naadloze digitale ervaringen. Met het gebruiksvriendelijke interface en robuuste veiligheidsmaatregelen vindt iedereen gemak bij AstroPay. Of het nu gaat om online winkelen, geld overmaken of geld opnemen. Sluit je aan bij de gemeenschap van AstroPay-gebruikers en ontdek een nieuwe manier om met vertrouwen en gemak door de digitale wereld te navigeren.

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Tiago Mestre
Geschreven door Tiago Mestre