3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
20 MRT. 2024

Hoe koop je een AstroPay voucher met PayPal?

AstroPay is een digitale portemonnee voor veilige transacties, waarmee je gemakkelijk aankopen doet. AstroPay vouchers zijn een gemakkelijke manier om extra geld toe te voegen aan je AstroPay-rekening of direct te betalen op jouw favoriete websites. Heb je geen creditcard bij de hand of is jouw online privacy ontzettend belangrijk voor je? Dan is PayPal je beste vriend! Wij laten je zien hoe je PayPal inzet om een AstroPay voucher te kopen.

Wat is AstroPay?

AstroPay is een digitale portemonnee voor veilige online aankopen. Je voegt je virtuele AstroPay kaart gewoon toe aan Apple Pay op je iPhone, iPad of Apple Watch in Noorwegen, Italië, Duitsland en Nederland. Liever een kaart in de hand? Dat kan ook, want bij AstroPay vraag je een fysieke VISA-debetkaart aan die bij jouw voorkeuren past. Je betaalt met deze kaart overal waar VISA wordt geaccepteerd. Om je digitale wallet op te waarderen of als je eenmalig wilt betalen, is er de AstroPay voucher. PayPal gebruiken als betaalmiddel om dit soepel te regelen is snel en handig!

Een illustratie van een vrouw voor een grote paarse betaalkaart die online aankopen doet met een oranje boodschappentas in haar hand

AstroPay kopen met PayPal in 5 makkelijke stappen

Als een van de handigste betaalmethoden op de markt, komt het kopen van uw AstroPay voucher met PayPal goed van pas.

1. Optioneel: maak een PayPal account aan
Geen PayPal? Geen probleem! Maak je account aan in een paar klikken! Het is gemakkelijk en gratis. Ga naar de officiële website van PayPal en volg de instructies.

Belangrijk: De vouchercode wordt verzonden naar het e-mailadres dat je gebruikt voor PayPal.

1. Koop je voucher van een vertrouwde reseller
Blijf veilig online en koop jouw AstroPay voucher van een officiële online reseller. Zoek op: "Koop AstroPay met PayPal" in de balk van je zoekmachine en controleer de websites waar je wilt kopen. Trustpilot reviews zijn een goede manier om te zien wie een officiële reseller is! Om je te helpen: dundle is een van die websites waar je veilig en betrouwbaar je AstroPay voucher koopt met PayPal.

2. Kies het bedrag van je AstroPay voucher:
AstroPay heeft veel waarden in verschillende valuta zoals de euro, dollar, pond en nog veel meer! Er zijn momenteel 8 bedragen om uit te kiezen op dundle, die variëren 10 tot 100 in de valuta van je keuze.

3. Rond de betaling af met PayPal:
Wanneer je klaar bent om te betalen voor je AstroPay voucher, kies dan "PayPal" als betaalmethode tijdens het afrekenproces. Volg de stappen en rond de aankoop af. Wanneer jouw betaling is goedgekeurd, zie je de vouchercode op het scherm en wordt deze naar je e-mail gestuurd.

Het afrekenproces op dundle bij gebruik van PayPal als betaalmethode.

  1. Geef je AstroPay voucher uit!

Voeg ‘m toe aan je e-wallet of koop er direct iets mee op je favoriete website die AstroPay accepteert als betaalmethode!

Wat zijn de voordelen van AstroPay kopen met PayPal?

Laten we eens een kijkje nemen naar de voor- en mogelijke nadelen van het gebruik van deze populaire betaalmethode.

Voordelen:

  1. Privé: jouw online betalingen zijn veilig wanneer je PayPal gebruikt om een AstroPay voucher te kopen.

  2. Handig: betalen met PayPal is snel en gemakkelijk.

  3. Veilig: PayPal helpt je verder als je tegen problemen aanloopt.

Nadelen:

1. Extra kosten: er kunnen extra kosten zijn wanneer je PayPal gebruikt om AstroPay te kopen.

2. Risico op fraude: Bij elke online aankoop die je doet, moet je oppassen voor online oplichting. PayPal en AstroPay beschermen je in zulke gevallen. Ook is het een goed idee om prepaid vouchers altijd voor jezelf en nooit voor iemand die je niet kent.

Maak online veiligheid jouw prioriteit met AstroPay!

Het kopen van uw AstroPay voucher met PayPal is een naadloze en veilige ervaring voor online aankopen. Met PayPal is het proces eenvoudig en betrouwbaar. PayPal's inzet voor privacy en veiligheid, samen met AstroPay's flexibiliteit en toegankelijkheid, helpen jou om online aankopen te doen met vertrouwen. Haal het meeste uit jouw AstroPay aankopen in de wetende dat PayPal en dundle jou bij elke stap helpen!

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen