4 minuten leestijd
GAMING
25 JUN. 2024

Hoe speel je Final Fantasy XIV: Dawntrail zonder creditcard?

Vol verwachting wacht de gaming community de release af van Final Fantasy XIV Dawntrail op 2 juli. Deze veelbelovende toevoeging aan een legendarische gameserie belooft fans nieuwe avontueren en adembenednede landschappen wereldwijd. Naast opwinding is er ook een dilemma: hoe betaal je voor het abonnement zonder een creditcard te gebruiken of te koppelen? Als je dit probleem hebt, ben je niet de enige en gelukkig los je dit op met paysafecard!

Je hebt geen creditcard nodig voor FFXIV Dawntrail

Om Dawntrail te spelen heb je een abonnement nodig om online te spelen. En zoals je waarschijnlijk ook weet heb jij je eigen FINAL FANTASY XIV Online - Starter Edition of FINAL FANTASY XIV Online - Complete Edition nodig om te kunnen spelen. Voor vele beteket dit dat je je creditcard voor de dag moet toveren om te linken aan je Spelers ID. Maar niet iedereen heeft een creditcard of wil die koppelen aan een game vanwege veiligheidsredenen. Dat snappen wij. Het lastige is daarnaast ook nog eens dat de game niet langer prepaid Mastercard of Visa cards accepteert. Een alternatief is dus hoog nodig en dan is paysafecard jouw reddende engel!

Opmerking: sinds 23 april 2024 heeft Square Enix de betalingsverwerker voor FINAL FANTASY XIV: Mog Station, Online Store en Account Management-sites bijgewerkt. Sommige betaalmethoden, zoals JCB, Carte Bleue en SEPA (ELV), zijn daardoor niet langer beschikbaar. Je kunt nog wel Visa, Mastercard, American Express, Discover, PayPal, Amazon Pay en paysafecard gebruiken om FFXIV te spelen.

De oplossing voor FFXIV Fans is paysafecard

Een digitale paysafecard is een prepaid online betaalmethode waarmee jij zonder creditcard aankopen doet, waaronder je Final Fantasy gametime. Het is een veelzijdige, veilige en eenvoudige oplossing die perfect is voor gamers die een abonnement willen op Final Fantasy XIV: Dawntrail Edition.

Waarom zou je paysafecard kiezen voor je game abonnementen?

1. Geen creditcard nodig: met paysafecard heb je helemaal geen creditcard nodig. Een enorme opluchting voor mensen die er geen hebben of er liever geen gebruiken voor online abonnementen.

2. Geen zorgen over verlenging: vergeet jij altijd om je abonnement op te zeggen waardoor deze nog maanden doorloopt? Nou, daar heb je met paysafecard geen last van, want er zijn geen automatische verlengingen! Dit betekent dat je één keer betaalt en geniet van jouw abonnement zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over doorlopende abonnementen

3. Veiligheid: paysafecards grootste voordeel is de veiligheid. Omdat je online geen gevoelige creditcardgegevens hoeft door te geven is het risico op fraude of ongeautoriseerde transacties een stuk kleiner. Elke paysafecard heeft een unieke PIN-code van 16 cijfers die je gebruikt om betalingen uit te voeren zodat je financiële gegevens privé blijven.

4. Gemak: jij koopt een paysafecard in het tegoed dat je nodig hebt. Onder de 50 EUR hoef je geen MyPaysafe-account aan te maken om de code te gebruiken. In plaats daarvan gebruik je de PIN-code rechtstreeks op je Square Enix-account, handig toch?Vol verwachting wacht de gaming community de release af van Final Fantasy XIV Dawntrail op 2 juli. Deze veelbelovende toevoeging aan een legendarische gameserie belooft fans nieuwe avontueren en adembenednede landschappen wereldwijd. Naast opwinding is er ook een dilemma: hoe betaal je voor het abonnement zonder een creditcard te gebruiken of te koppelen? Als je dit probleem hebt, ben je niet de enige en gelukkig los je dit op met paysafecard!

De officiële afbeelding van de Dawntrail Edition FF14 toont een held met 2 zwaarden tegenover een berg en watervallen

Hoe kom je makkelijk aan paysafecard voor FFXIV

Maak van dundle jouw vertrouwde platform om paysafecard vouchers te kopen! Het is snel en makkelijk:

1. Surf naar dundle en ga naar paysafecard

2. Kies je land en tegoed en koop jouw tegoed tussen de € 10 en € 100

3. Rond je aankoop afen volg de instructies om je bestelling te betalen met één van de 60 veilige betaalmethoden.

4. Jouw PIN wordt direct gestuurd. Als de bestelling goed gaat, ontvang jij direct een 16-cijferige pincode in je mail en op je scherm. Dit is je sleutel tot toegang tot de Dawntrail-editie van Final Fantasy XIV.

Hoe gebruik je paysafecard voor Final Fantasy XIV: Dawntrail Edition

Als jouw paysafecard code eenmaal in de pocket is, is jouw abonnement zo geregeld:

  1. Ga naar de officiële Final Fantasy XIV website en log in op je Square Enix account.
  2. Koop FFXIV: Dawntrail Edition
  3. Kies paysafecard als betaalmethode
  4. Vul de 16-cijferige PIN in
  5. Bevestig je betaling en klaar is kees!

Gamen zonder gedoe dankzij paysafecard

Met de komst van Final Fantasy XIV: Dawntrail genieten spelers van een mooie toevoeging Final Fantasy. Het laatste wat je dan wil is tegen problemen aanlopen met betalen. Met paysafecard geniet je van een naadloos, veilig en probleemloos proces zonder creditcard. Bereid je voor op je volgende grote avontuur in Eorzea zonder financiële stress. Het enige waar je je zorgen over hoeft te maken, is je voorbereiden op de epische questen die op je wachten in Dawntrail. Veel plezier met gamen!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier