3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
22 DEC. 2023

CASHlib kopen met sms in 5 stappen

Als jij op makkelijke manier een CASHlib voucher online wil kopen zonder creditcard, dan is betalen per sms de oplossing! CASHlib kopen met sms is handig en binnen no-time heb je je voucher in de mail. Daarom leggen we je in een aantal stappen uit hoe je je CASHlib voucher koopt met sms in Nederland en België!

Hoe werkt betalen met sms voor jouw bestelling?

Simpel gezegd stuur je een of meerdere berichten vanaf je mobile telefoon. Tijdens het afrekenproces krijg je een nummer. Om jouw betaling af te rekenen moet je een sms (soms beveiligd van een wachtwoord) naar dit specifieke nummer sturen. Je betaalt dan de kosten voor het verzenden of ontvangen van een of meer "Premium" berichten. Je ontvangt vervolgens een bevestiging van betaling. Later zullen de kosten worden afgeschreven van je tegoed of telefoonrekening.

De prijs is inclusief:

  • De kosten voor het verzenden van een standaard sms-bericht (tenzij dit is inbegrepen in je pakket).

  • Het bedrag van de aankoop en de servicekosten van de verkoper.

  • Toeslag voor de gebruikte betaalservice (bijv. Onebip, DaoPay, Doku)

CASHlib kopen met sms in 6 stappen

1. Controleer of betalen per sms mogelijk is
Belangrijk is dat de sms microbetalingsdienst moet worden aangeboden door je provider om deze te kunnen gebruiken.

2. Koop CASHlib bij een verkoper die sms-betalingen accepteert
Zoek naar "CASHlib kopen met sms" in de zoekbalk van je favoriete zoekmachine. Zorg ervoor dat de site die je hebt gekozen betrouwbaar en veilig is voordat je je aankoop doet. Tip; dundle is officiële reseller van CASHlib en koop jij je voucher veilig online.

3. Kies het bedrag wat je nodig hebt
Kies uit het aanbod het tegoed wat je nodig heb. Een CASHlib voucher kopen kan al vanaf € 5.

4. Kies bij betaalmethode voor SMS Payment’
Kies tijdens het afrekenproces voor de optie sms. Hier kun je kiezen uit verschillende betaalproviders zoals Boku en Onebip. Volg dan de instructies op het scherm. Je moet een of meer sms-berichten sturen naar een specifiek nummer met het bedrag dat je wilt kopen. Als je meerdere sms-berichten moet sturen, stop dan niet halverwege het proces: de transactie wordt dan geannuleerd en je kunt geen geld terugkrijgen van de betalingsprovider.

5. Jouw code vind je in de mail!
Zodra je betaling is afgerond, ontvang je een bevestiging in de mail met de CASHlib-code. Houd er rekening mee dat er vertraging kan zijn door de betalingsoperator. Zodra jij je code in handen hebt, hoef je alleen nog te kiezen waar je hem gaat besteden. Veel winkelplezier!

Illustratie van een man die een telefoon in zijn hand houdt en ermee betaalt. Hij staat voor een enorm tablet, briefjes, een kaart en een gigantische portemonnee.

De voordelen van het kopen van CASHlib met sms

  1. Je hebt geen creditcard nodig om te betalen.
  2. Het is een veilige manier betaalmethode, omdat je geen bankgegevens hoeft te delen wanneer je de betaling doet.
  3. CASHlib per sms kopen is snel en gemakkelijk.
  4. Betaling is volledig anoniem.

Waar moet je rekening mee houden als je CASHlib koopt met je telefoon?

1. De aankoop van CASHlib per sms kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van jouw mobiele operator en betalingsprovider. Controleer de kosten voordat je het betalingsproces start. Als je eenmaal begint, krijg je het betaalde bedrag niet terug als je halverwege stopt.

2. Sms-betalingen duren langer om te verwerken dan andere traditionelere betaalmethode zoals IDEAL.

3. Het kan zijn dat jouw provider het niet toestaat om per SMS te betalen. Controleer dit daarom goed van tevoren!

CASHlib kopen met sms: veilig en vertrouwd

Veilig en betrouwbaar betalen zijn de grote voordelen van prepaid betaalkaarten. Met CASHlib profiteer je daar dus ook van. Ook is betaling met sms een perfecte manier om jouw bestelling af te rekenen zonder gegevens in te vullen. Daarnaast staan wij bij dundle Magazine altijd voor je klaar om uit te leggen hoe prepaid betaalkaarten werken en hoe je ze veilig koopt!

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier