3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
8 NOV. 2023

Ga voor de beste gaming deals deze Black Friday

Klaar voor de beste game-aanbiedingen deze Black Friday? Nou, tijd om er naar uit te kijken, want deze Black Friday 2023 draait helemaal om de gamers! Zet 24 november in je agenda, want dan staan Black Friday en Cyber Monday weer voor de deur! Jij rekent op grote kortingen op games en consoles van merken als Steam, Nintendo en PlayStation. Er is genoeg om uit te kiezen en je gamehonger te stillen. Dus, beste gamers: met Black Friday om de hoek is het tijd om te besparen. Lees meer over de beste deals en hoe je extra kunt besparen op merken zoals Steam, Xbox, Blizzard en meer!

De grote Steam Autumn Sale komt eraan!

Even stoom afblazen? Pak dan je kans, want er staat weer een grote Steam Sale op je te wachten! Voor flinke besparingen mag je rekenen op de Steam Autumn Sale tussen 21 en 28 november. Gezien de sterke reputatie van Steam op het gebied van seizoensaanbiedingen, doe jij er goed aan om een Steam Gift Card bij de hand te hebben om optimaal te profiteren van deze fantastische aanbiedingen. Goed nieuws wat dat betreft, want je bespaart nog meer op je Steam deals met de Steam Black Friday korting hier op dundle! Jij koopt je Steam Cards voor minder en bespaart zo extra op game(s) die je wilt hebben.

Het Steam-logo dat voor meerdere games zweeft die je op het platform kunt spelen

Xbox Black Friday Deals

Ben je meer een consolegamer? Geen zorgen. Microsoft en Xbox staan erom bekend dat er mooie aanbiedingen en kortingen jouw kant op komen. Check de Xbox Black Friday Deals pagina. Hier starten de deals al op 13 november voor apps, games, films, tv-programma's, Xbox consoles en zelfs accessoires! En je hebt geluk, je kunt nog meer besparen met een afgeprijsde Xbox Gift Card van dundle om nog meer te besparen.

Scoor jouw gift cards met korting en bespaar extra!

Niet alleen Steam en Xbox hebben grote sales. Ook op andere grote gameplatforms kun je rekenen op geweldige aanbiedingen en kortingen! Denk aan namen zoals Nintendo, Playstation en nog veel meer. En vergeet niet van tevoren je favoriete gift cards in te slaan, zodat je je ultieme games snel & gemakkelijk scoort! Het beste aan de gift cards? Koop de volgende kaarten in de uitverkoop bij dundle om nog meer te besparen wanneer de uitverkoop is aangebroken:

Bij de bestelling van je gift cards reken jij op minimale tot geen servicekosten en ze zijn verkrijgbaar in verschillende bedragen. Er is een cadeaukaart voor elk type gamer. Daarnaast zijn het ook goede cadeaus en is het ontzettend handig als jij jezelf aan een budget houdt. Zo geef jij net meer uit dan je wilt. De laatste bonus is dat je spaart voor dundle coins om in de toekomst nog meer te besparen op cadeaukaarten!

Twee handen die een Xbox-controller vasthouden voor een groot computerscherm en een spel spelen.

Bereid je alvast voor op Black Friday met dundle!
Een goede voorbereiding is al het halve werk! Zorg er dus voor dat je een voorraadje van je favoriete cadeaubonnen inslaat om het uitgeven gemakkelijker, sneller en veiliger te maken. Terwijl je je voorbereidt op de grootste uitverkoop van het jaar, is het de moeite waard om te weten dat veel gameplatforms vroege toegang bieden tot hun Black Friday-aanbiedingen, soms wel een week van tevoren. Dus om het beste uit je Black Friday-deals te halen, is het slim om vooruit te blijven lopen op alle deals. Kijk regelmatig op je favoriete gameplatform om ervoor te zorgen dat je die megakortingen niet mist. Veel plezier met besparen!

Mandy Meeuwsen
Geschreven door Mandy Meeuwsen