Prepaid Visa Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayBlikPayPaliDEALSofort-banking / Klarna

Koop je Prepaid Visa Card online

Heb je snel een prepaid kaart nodig voor online betalingen? Deze Prepaid Visa Mastercard heb je binnen enkele ogenblikken op je scherm en in je e-mail. Super makkelijk, snel en veilig betalen met iDEAL, PayPal of 64 andere betaalmethoden! Wissel de code binnen 6 maanden in via MyPrepaidCenter en ontvang je virtuele Visa Card, je kaartnummer, veiligheidscode en de vervaldatum. Shop direct veilig en zonder zorgen!

Belangrijk: Houd er rekening mee dat je kaart niet kan worden gebruikt op Europese websites die een 3D Secure beveiligingsprotocol hebben om online aankopen te voltooien, omdat de kaartgegevens niet compatibel zijn met dit proces.

Wat is een Prepaid Visa kaart?

Visa is een bedrijf dat wereldwijd diensten en systemen levert om betalingen uit te voeren. Met een Visa Mastercard, ook wel giftcard of cadeaukaart genoemd, maak je betalingen nog veel gemakkelijker. Het is een geweldige oplossing voor elke online koper, zoals jongeren, reizigers en voor mensen in het buitenland. De kaart is online te gebruiken bij een breed scala aan webshops. Omdat dit een prepaidkaart is en geen creditcard, heeft het daarom ook geen invloed op je kredietwaardigheid. Ook is deze niet aan je bankrekening gekoppeld. Na een registratie op MyPrepaidCenter kun je je resterende krediet- en transactiegeschiedenis gemakkelijk bekijken.

FAQ's over Prepaid Visa Card

Verzilver de digitale code binnen 6 maanden na de aankoopdatum. Eenmaal verzilverd ontvang je jouw Visa Card die 6 maanden geldig is. Je ziet in een oogopslag het nummer van je kaart, de CVC-code en de vervaldatum via je MyPrepaidCenter-account.

Nee, als je een Visa giftcard koopt, kun je deze niet opnieuw opwaarderen. Zolang er saldo op staat, kun je er zo vaak mee afrekenen als je wilt.

Ga naar de website van MyPrepaidCenter en log in met de kaartgegevens om je resterende saldo te bekijken. Je kunt de kaart zo vaak gebruiken tot je saldo op is.

Ja! Deze kaart is buiten de VS online te gebruiken, met omwisselkosten van 2%. Eventuele uitzonderingen zijn eenvoudig terug te vinden op de lijst met verboden landen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze kaart. Wel vragen webshops buiten de VS een kleine transitievergoeding of wisselkoerskosten van 2%. Ook kan een webshop een pre-autorisatieverzoek in rekening brengen. Zorg dus dat het saldo op je kaart de aankoopkosten plus eventuele transactie-, wissel- of autorisatiekosten dekt.

De Visa giftcard kan voor gebruikers niet worden gebruikt voor terugkerende factuurbetalingen, lidmaatschappen, abonnementen, hotel- of autoverhuur reserveringen of het opnemen van contant geld bij geldautomaten. Afhankelijk van de winkel kunnen gesplitste betalingen worden geweigerd. Houd er rekening mee dat je kaart niet kan worden gebruikt op Europese websites die een 3D Secure beveiligingsprotocol hebben om online aankopen te voltooien, omdat de kaartgegevens niet compatibel zijn met dit proces.

Er zijn meerdere mogelijkheden waarom je betaling met een Visa giftcard geweigerd kan worden:

 1. Het saldo op de kaart is te laag om het totaalbedrag plus eventuele transactie- of wisselkoerskosten te dekken.

 2. De winkel accepteert geen Mastercard of Discover®-kaarten (US).

 3. Het factuuradres dat je op de website van de webshop hebt ingevoerd, is niet hetzelfde als het adres dat je hebt ingevuld bij het aanmaken van de virtuele kaart in je account.

 4. Je kunt het niet gebruiken voor terugkerende rekeningen en er geen abonnementen of lidmaatschappen mee afsluiten.

 5. Deze kaart is niet geldig in één van de verboden landen.

 6. Je hebt “debit” geselecteerd in plaats van “credit”.

Ga naar de MyPrepaidCenter Contact Us-pagina voor hulp over het product.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayBlikPayPaliDEALSofort-banking / Klarna
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.8 / 5 44 reviews
klant 20 december
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Altijd snelle levering dit is een top website
klant 20 december
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
onmiddelijk binnen en heel erg simpel te gebruiken
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayBlikPayPal
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact