Prepaid Visa Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / MastercardSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

Koop je Prepaid Visa Card online

Heb je snel een prepaid creditcard nodig voor online betalingen of als last minute cadeau? Deze Prepaid Visa Card heb je binnen enkele ogenblikken direct in je inbox. Super makkelijk en snel! Je kunt je Prepaid Visa Card direct gebruiken voor online betalingen, overal daar, waar men Visa kaarten accepteert.  

Ontvang de prepaid Visa kaart direct via e-mail

Selecteer eerst het bedrag van je Visa gift card. Kies vervolgens een van onze veilige online betaalmiddelen om je transactie af te ronden. Daarna ontvang je direct een digitale code per e-mail. Deze kun je direct inwisselen om je virtuele Visa Card op te halen en je kaartnummer, veiligheidscode en de vervaldatum in te zien. 

Als je vragen hebt over het inwisselen van je code, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag via chat of e-mail verder.

Hoe werkt een Prepaid Visa Card?

Het grote voordeel van een prepaid Visa kaart is dat ze het beste uit twee werelden met elkaar combineert. Zo kun je er overal online mee betalen, waar Visa creditcards geaccepteerd worden. Terwijl je de kaart zonder lange aanvraagprocedure direct ontvangt en meteen als cadeaukaart kunt gebruiken. 

Handig aan zo’n prepaid creditcard is ook dat ze niet aan je bankrekening verbonden is en je dus ook nooit meer kunt uitgeven, dan er op je kaart staat. Kwijtraken kun je de virtuele Visa kaart ook niet, want alle gegevens staan veilig in je online portemonnee opgeslagen. 

Hoe lang is mijn Visa Gift Card geldig?

Zorg ervoor dat je de digitale token code, die je van ons ontvangt, binnen 4 maanden na je aankoop inwisselt. Bij het inwisselen wordt je virtuele Visa kaart aan een online portemonnee toegevoegd. Daarin kun je altijd de kaart gegevens bekijken, het saldo checken en transacties terugzien. Eenmaal ingewisseld is de virtuele Visa kaart 6 maanden lang geldig in de VS en 12 maanden lang in Europa. Deze prepaid creditcard werkt het beste online in winkels die Visa creditcards accepteren. 

Vergelijkbare producten in ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Prepaid Mastercard of een paysafecard.

Maak iemand blij met een Visa cadeaukaart

Voor iedereen die graag reist, in het buitenland woont of gewoon van online shopping houdt, is deze prepaid Visa kaart het ideale cadeau! Wat de gelegenheid ook is - verjaardag, Sinterklaas kerst of gewoon als bedankje - een Visa cadeaukaart is veiliger dan contant geld geven. En je kunt de cadeaukaart ook nog eens leuk verpakken met een van onze digitale cadeaupapieren. Voeg tenslotte nog een persoonlijk bericht toe. Nu kun je de cadeaukaart uitprinten of digitaal doorsturen. Met dit cadeautje is succes gegarandeerd!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / MastercardSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World