Apex Legends Coins kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)iDEALpayconiqApple PayPayPal

Koop Apex Legends Coins online met 78 betaalmiddelen

Koop Apex Legends Coins als in-game valuta voor de nieuwste Battle Royale game van de makers van Titanfall 2. Deze Apex Legends code maakt het gemakkelijk om Apex Coins aan te schaffen, die je in de Apex Legends store voor skins en extra items kunt inwisselen. Je ontvangt de Apex Coins code direct per e-mail. Kies een skin voor je favoriete legend of wapen en domineer het speelveld. Zo win je in stijl! Koop je Apex Legends Coins hier 24/7 online!

Ontvang je Apex giftcard code direct per e-mail

Kies het aantal Apex-munten dat je wilt kopen en reken af met een van onze veilige online betaalmethodes. Na je aankoop verschijnt je EA-Origin code direct op je scherm. Je ontvangt de Apex Coins code ook direct per e-mail. Wissel je code rechtstreeks in op je EA Origin-account en claim je Apex Legends Coins.

Heb je hulp nodig bij het inwisselen van je Apex Coins code? Neem dan gewoon via chat of e-mail contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag verder met het inwisselen van je code.

Een van de nieuwste Battle Royale Games

Apex Legends is een van de nieuwste Battle Royale games uit handen van de makers van Titanfall 2. De game zelf is voor de PC gratis. Met de Apex Coins style je jouw favoriete personage en wapens om je tegenstanders sowieso al qua uiterlijk de baas te zijn!

Geef Apex Legends Coins cadeau

Apex Legends munten als cadeau geven? Goed idee! Dit nieuwe Battle Royale game wordt al getipt als opvolger van Fortnite. Hoewel het nog een tijdje kan duren voordat Apex Legends zo populair wordt als Fortnite, zijn Apex Coins een geweldig cadeau voor fans van Battle Royale games. Onze Apex Legends Coins kunnen op de PC-versie van het spel worden ingewisseld via een EA-Origin-account. Overigens hebben we ook tegoed voor de Xbox en PlayStation! Kies een van onze gratis designs om je cadeaukaart er leuk uit te laten zien. Voeg nog een tekst toe en download je gepersonaliseerde cadeaubon om uit te printen of per e-mail te versturen. In handomdraai een leuk cadeau in huis!

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)iDEALpayconiqApple PayPayPal

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)VISA / Mastercard / AMEXPhone Payment (Call)iDEALpayconiq
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter