Apex Legends Coins kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaPayPaliDEALSkrill

Koop Apex Coins en vecht in je favoriete skin!

Hey Legend! Wil je meer Apex Legends Coins kopen? Koop ze hier gemakkelijk voor pc als in-game valuta voor deze Battle Royale-game van de makers van Titanfall 2. Met een Apex Legends giftcard vul je je digitale wallet aan. Geef je Apex Coins uit in de store voor toffe skins en extra items! Reken af met iDEAL, PayPal of een van onze andere veilige betaalmethoden en je ontvangt de code meteen per e-mail. Customize en win in stijl!

Belangrijk: De Apex Coins giftcard is alleen inwisselbaar via een EA-account voor de pc-versie van het spel. Voor andere consoles kun je tegoed kopen. Check ook de FAQ voor meer informatie!

Wat zijn Apex Coins?

Apex Legends Coins zijn de in-game valuta voor deze free-to-play first-person shooter. Met de coins verander je je speelbare character naar jouw smaak met skins voor je personage en wapens. Ook kun je er de Battle Pass en cosmetische Apex Packs mee kopen, alsook nieuwe personages mee unlocken. Apex Legends is de Battle Royale-hero shooter van ontwikkelaar Respawn Entertainment, de makers van de Titanfall-serie en Star Wars Jedi: Fallen Order, en uitgever Electronic Arts.

FAQ’s over Apex Legends

Deze cadeaukaart is onbeperkt geldig zolang de game speelbaar is. Gezien de populariteit gaat dit nog wel een flinke tijd door!

Deze kaart voor Apex Coins op pc is niet regiogebonden en is dus wereldwijd inwisselbaar.

De cadeaubon is specifiek in te wisselen voor de pc-versie van Apex Legends, via de EA-app. Voor Apex Coins op andere platformen, koop je bij ons eenvoudig tegoed voor PlayStation, Xbox, Steam en Nintendo Switch. Hiermee koop je de in-game valuta voor het gekozen platform in diens online store.

Met Apex Legends Coins koop je eenvoudig epische skins voor je personages en wapens. Ook cosmetische Apex Packs en nieuwe characters zijn beschikbaar om ermee aan te schaffen. Genoeg toffe content om de game in stijl te spelen en te winnen!

 1. Ga naar Origin.com en meld je aan met je EA-account.

 2. Klik op “Mijn gamebibliotheek”.

 3. Klik op “+ Een game toevoegen” bovenin het scherm.

 4. Kies “Productcode verzilveren”.

 5. Vul de code in en klik op “Volgende”.

 6. De Apex Coins worden meteen op je account zichtbaar.

Ja, je moet de kaart in een keer inwisselen, maar de Apex Legends Coins kun je zo vaak uitgeven zolang je saldo toereikend is.

Ga in het menu van de game met je muis naar de rechterbovenhoek. Daar zie je diverse valuta ziet staan, waaronder hoeveel Apex Coins je nog hebt.

Ken je een echte Legend die die-hard Apex speelt? Geef dan eens wat Coins cadeau! Kies de hoeveelheid, selecteer een passend design uit en schrijf er een legendarische tekst op. Na het afrekenen download je eenvoudig je cadeaukaart, die je kunt printen en fysiek geven, of heel modern via de mail doorstuurt. Klaar om deze Legend blij te maken?

Ga naar de EA Helppagina als je ergens hulp bij nodig hebt over het product of de game.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaPayPaliDEALSkrill

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaPayPal
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact