3 minuten leestijd
ONLINE SHOPPING
18 OKT. 2023

Veilig jouw Transcash ticket gebruiken

Online aankopen doen is vandaag de dag de standaard. Toch blijft de veiligheid van online betalen een grote zorg voor veel gebruikers. Je wilt tenslotte wel dat alles veilig gaat! Als jij prepaid tegoed koopt, in dit geval Transcash, wil je er zeker van zijn dat alles soepel verloopt. Daarom leggen wij je uit hoe jij jouw Transcash voucher veilig gebruikt voor je online aankopen. Of jij nu regelmatig online winkelt of nieuw bent in de wereld van digitale transacties, met deze tips kunt u met een gerust hart genieten van uw online aankopen.

8 Tips voor veilig gebruik van een Transcash ticket

Transcash is geweldig om online of in de winkels te betalen, maar er zijn een paar dingen waar je voorzichtig mee moet zijn met deze betaalkaart. Hieronder staan 8 tips om je Transcash codes veilig te gebruiken:

 1. Met een Transcash ticket kun jij jouw Transcash kaart opwaarderen. Deze codes zijn alleen voor het opwaarderen van een rode of zwarte Transcash card. Koop nooit een ticket in ruil voor goederen of diensten.

 2. Koop je Transcash ticket altijd bij een veilig verkooppunt. Controleer de betrouwbaarheid van de (online) verkoper via Trustpilot. Wil je weten waar je veilig Transcash koopt? Dan vind je alle informatie die je nodig hebt in de volledige gids: "Waar koop ik een Transcash ticket?

 3. Geef je code niet weg. Elk Transcash ticket heeft een unieke code waarmee je online aankopen doet. Houd deze code voor jezelf. Deel hem met niemand, zelfs niet als iemand beweert voor de klantenservice te werken of voor de site waar je koopt.

 4. Controleer je ticket niet online met iemand of een site die deze service aanbiedt. Transcash veilig controleert.

 5. Vermijd aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn: oplichters gebruiken vaak scherpe prijzen om consumenten te verleiden hun persoonlijke gegevens prijs te geven of betalingen te doen via niet-traceerbare methoden.

 6. Controleer de betrouwbaarheid van de site die Transcash accepteert voordat je online betaalt. Zoek naar online beoordelingen, controleer het privacy- en beveiligingsbeleid van de site en controleer of de site veilige betalingsmethoden gebruikt.

 7. Gebruik veilige netwerken voor jouw transacties. Als je klaar bent om online te betalen met je Transcash ticket, zorg er dan voor dat je verbonden bent met een beveiligd netwerk. Vermijd onbeveiligde openbare Wi-Fi-verbindingen.

 8. Houd uw transacties bij en bewaar de bonnetjes. Houd alle transacties bij die je doet met je Transcash ticket. Controleer afschriften regelmatig odat je verdachte activiteiten snel opspoort. Bewaar je aankoopbewijzen als bewijs in geval van een geschil.

important-rules-about-transcash-use-drawing-from-freepik.jpg

Hoe activeer ik een Transcash Code?

Heb je een Transcash Code gekocht en vraag je je nu af hoe je deze kunt gebruiken? Dat is heel eenvoudig! Allereerst heb je een Transcash Card nodig waarop je het bedrag van je opwaardering stort. Dat is de basis! Je kunt geen Transcash code gebruiken als je de bijbehorende kaart niet hebt. Om deze kaart te krijgen, moet je ouder zijn dan 18 jaar en in Frankrijk wonen (of in een Franse overzees gebied). Vervolgens zijn er 4 manieren om een Transcash code te activeren:

 1. De officiële Transcash website (Franstalig)

 2. Via de mobiele applicatie voor Android of IOS

 3. Contact opnemen met Transcash per telefoon of sms.

Zodra de code is geactiveerd, wordt het bedrag van je ticket direct bijgeschreven op je prepaidkaart!

Dundle maakt Transcash kopen veilig en handig

Je bent nu goed geïnformeerd zodat je je Transcash ticket kunt gebruiken zonder onnodige risico's te nemen. Geniet met een gerust hart van je aankopen! En met alle gemak, want je kunt Transcash zelfs betalen met PayPal. Jouw veiligheid is onze hoogste prioriteit, daarom beantwoorden graag al je vragen over Transcash.

Vertaling: Mandy Meeuwsen

Marie Fourcadier
Geschreven door Marie Fourcadier