Kjøp Minecraft Java Edition

Koden leveres øjeblikkelligt per e-mail
Øjeblikkelig levering

Du modtager koden direkte per e-mail, så du kan bruge din kredit med det samme.

Gavepapir

Vælg mellem mere end 10 forskellige design.

Sikker betaling

Check ud sikkert og hurtigt med over 60 betalingsmetoder.

PayPalVISA / Mastercard / AMEXApple PayCarte BancaireCashlibPhone Payment (Call)BlikMultibanco

Kjøp Minecraft-gavekort for Java Edition til PC

Den enkleste måten på å få PC-versjonen av Minecraft er med et Minecraft-gavekort. Med dette digitale kortet kan du betale helt bekymringsfritt. På bare noen få øyeblikk vil du motta gavekortkoden, klar til å løses inn for Java-versjonen av spillet. Perfekt for den som vil prøve seg på det superpopulære og kreative byggespillet. Spillet er ikke bare veldig underholdende, men også veldig nyttig for pedagogiske formål. Med mer enn 112 millioner aktive spillere hver måned, er dette et spill man ikke vil gå glipp av! Motta koden fra oss på et blunk og løs det inn for å umiddelbart begynne med gruvedrift, å bygge eller løpe fra monstre!

Motta din Minecraft-kode umiddelbart via e-post

Når du handler på Dundle (DK), er en av fordelene at du kan betale med den betalingsmetoden du selv foretrekker. For å kjøpe ditt digitale kort kan du velge en av våre 65 trygge betalingsmetoder når du skal betale. Så snart betalingen er fullført, vil Minecraft-gavekortkoden vises på skjermen din. Koden vil samtidig bli sendt til deg på e-post, sammen med din faktura og instrukser for innløsning. Dersom du opplever trøbbel ved innløsning eller har spørsmål, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam. De vil gjerne hjelpe deg via chat, e-post eller Facebook Messenger.

Minecraft: Skape, bygge, overleve

Minecraft er et superkreativt, familievennlig og åpent verdensspill som ikke bare er populært blant unge, men folk på alle aldre. Spillet ble utviklet av Mojang og er det mest solgte spillet i verden. Det har som mål å bygge og rive ned konstruksjoner i en virtuell verden av kuber. Du kan bygge verdener med uendelige muligheter, men ikke nok med det, du kan også slåss mot monstre, drive gruvedrift for å hakke deg frem til ulike materialer og utforske endeløse landskaper. I motsetning til mange andre spill der man eventuelt innøser loot boxes, vet du i dette spillet akkurat hva du kjøper når handler virtuelle varer. Et forhåndsbetalt Minecraft-gavekort er utmerket for unge spillere som ikke har råd til å kjøpe spillet selv. Gi Minecraft i gave på kun noen få klikk: kjøp et Minecraft-gavekort på Dundle (DK) og legg til et gratis gavekortdesign i kassen for å gjøre det til en personlig gave. Velg designet du liker best, skriv en personlig beskjed og last ned eller skriv ut denne perfekte gaven.

For de unge spillerne som allerede har og elsker Java-versjonen, kan en håndfull Minecoins være en perfekt gave i tillegg. Dette er Minecrafts spillvaluta som gjør det mulig å kjøpe virtuelle varer som skins, teksturpakker, verdener og annet innhold fra Minecraft-markedsplassen, som forbedrer spillopplevelsen. Men dersom det ikke er nok, hvorfor ikke kjøpe et Amazon-gavekort, slik at den heldige mottakeren kan kjøpe seg ekte Minecraft-varer også?

Hvilken enheter støtter Minecraft Java Edition?

Spillet kan lastes ned på Windows, Linux og macOS. Spillet støtter flerspiller på tvers av plattformer og systemer og kommer med et tiår av oppdateringer. Det støtter også brukerskapte skins og mods. På Minecrafts hjemmeside kan du sjekke hele listen over funksjonene per plattform.

Dundle i Danmark dk

Dundle har solgt gavekort online siden 2012. Vi tilbyder vores danske kunder en sikker kilde til forskellige digitale produkter. Uanset om det er inden for gaming, shopping eller underholdning - du finder et bredt udvalg af pålidelige koder, som du kan bruge i Danmark. Alt sammen leveret inden for få sekunder - døgnet rundt, alle ugens dage og via e-mail. Vi skræddersyr vores udvalg af produkter til vores danske kunders behov, så vi udvider hele tiden vores katalog.

Øjeblikkelig levering

Du modtager koden direkte per e-mail, så du kan bruge din kredit med det samme.

Gavepapir

Vælg mellem mere end 10 forskellige design.

Sikker betaling

Check ud sikkert og hurtigt med over 60 betalingsmetoder.

PayPalVISA / Mastercard / AMEXApple PayCarte BancaireCashlibPhone Payment (Call)BlikMultibanco
Produktanmeldelser
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 28 anmeldelser
Der er ingen anmeldelser tilgængelige på dit sprog
Vis alle anmeldelser

Spar op til gratis gavekort

Dundle World
PayPalVISA / Mastercard / AMEXApple PayCarte BancaireCashlibPhone Payment (Call)
  • Help Center
  • Your Order History
  • Returpolitik
  • Complaint Policy
  • Kontakt os