PRIVATLIVSPOLITIK

Hos Dundle (DK) ser vi med stor vigtighed på beskyttelsen af din personlige data. I denne privatlivserklæring har vi til hensigt at give klare og gennemsigtige oplysninger om, hvordan vi behandler dine personlige data.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre dit privatliv og behandler dine personlige data med stor omtanke. Under alle omstændigheder vil Dundle (DK) overholde gældende love og forskrifter, herunder den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Dette indebærer, at vi i det mindste vil:

  • Behandle dine personlige data i overensstemmelse med det formål, som du har indsendt dem til. Disse formål og typer af personlig data er beskrevet i denne privatlivserklæring;
  • Begrænse behandlingen af dine personlige data til de data, der er strengt nødvendige til de formål, de behandles til;
  • Spørge om din explicitte tilladelse, hvis vi har brug for denne til at behandle dine personlige data.
  • Tage passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine personlige data.
  • Afstå fra at videregive personlige data til tredjepart, medmindre dette er nødvendigt for udførelsen af de formål, de er indsendt til;
  • Være opmærksom på dine rettigheder vedrørende dine personlige data, informere dig om dem og respektere dem.

Dundle (DK) er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data. Hvis du har spørgsmål til vores privatlivserklæring efter at have læst den, eller du gerne vil kontakte os omkring den, så kan du gøre dette ved hjælp af kontaktoplysningerne nederst i dette dokument.

Formål

Dundle (DK) behandler sine kunder og leverandørers personlige data til følgende formål:

  • At udføre købsaftalen, leveringen og betalingen;
  • Administrative formål;
  • Verificeringsformål til forebyggelse af tyveri, svig, hvidvaskning af penge, og finansiering af terrorisme, og for sikkerheden i Dundle (DK) systemer;
  • At sende nyhedsbreve til købere og andre interesserede personer;
  • At indsamle statistik om hjemmesiden;
  • At gøre hjemmesiden nemmere at bruge;
  • At optimere kundetilfredsheden og købsoplevelsen;
  • Markedsanalyse og analyse af målgruppe;
  • Målrettet annoncering og for at komme med personaliserede tilbud.

Grunde

Personoplysningerne behandles af følgende grunde:

  • Behandlingen er nødvendig for gennemførelsen af aftalen, det vil sige købsaftalen med kunden;
  • Behandlingen er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, for eksempel til en kundeundersøgelse i henhold til den hollandske retsakt om hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme eller WWFT);
  • Behandling er nødvendig for at fremme Dundle (DK)' berettigede interesse i at sende nyhedsbreve til kunder og for at indsamle statistik om hjemmesiden;
  • Datasubjektet har givet deres samtykke. Dette er for eksempel tilfældet, når de tilmelder sig nyhedsbreve;
  • Datasubjektet har givet deres samtykke til placeringen af Google Analytics (sporings-) cookies nævnt i cookie-baren.

Personoplysningernes art

Dundle (DK) kan behandle følgende oplysninger til de nævnte formål:

  • Kontaktens navn;
  • Kontaktens telefonnummer;
  • Kontaktens e-mailadresse;
  • IP-adresse og MAC-adresse;
  • Kopi af pas eller ID;
  • Kopi af kontoudtog;
  • Konto- og/eller kreditkortsoplysninger.

Derudover, men kun efter at have fået din tilladelse, kan vi bruge Google Analytics til at indsamle oplysninger om køn, alder, interesser, besøgte hjemmesider, hjemmesider, der vil blive besøgt, anvendt perifært udstyr, software-indstillinger og henvisnings-URL.

Bevaringsperiode

Dundle (DK) opbevarer dine personlige data til ovennævnte behandling i de følgende perioder:

  • I 5 år efter lukning af købsaftalen;
  • I 7 år efter udførelse af købsaftalen - alene med finansiel administration som formål;
  • Så længe det juridisk er påkrævet;
  • Så længe den interesserede person forbliver tilmeldt nyhedsbrevet;
  • I 6 måneder efter den seneste købsaftale med hensyn til nyhedsbrevet; eller
  • I 5 måneder, hvis det vedrører oplysninger, der er opnået gennem (sporings-) cookies fra Google Analytics.

Videregivelse til tredjepart

De data, du har givet os, kan muligvis gives til tredjepart, hvis dette er nødvendigt til de ovenfor beskrevne formål.

For eksempel ansætter vi tredjepart til at:

  • Lukke og udføre købsaftaler;
  • Levere digitale produkter;
  • Betalingsbehandling;
  • Den (finansielle) administration;
  • Redigering/levering af nyhedsbrevet;

Vi videregiver kun personlige oplysninger til tredjepart, som vi har underskrevet en behandlingsaftale med. Naturligvis indeholder behandlingsaftalen de nødvendige ordninger for at sikre sikkerheden af dine data. Bortset fra dette videregiver vi ikke dine personlige data til tredjeparter, medmindre det er juridisk påkrævet og tilladt. Et eksempel på dette er, at politiet beder os om (personlige) data inden for rammerne af en efterforskning. I sådanne tilfælde er vi forpligtet til at samarbejde og overgive disse data, Vi kan også dele personlige data med tredjepart, hvis du giver os din skriftlige tilladelse til dette. Vi indsamler data ved hjælp af Google Analytics' (sporings-) cookies og deler dem med tredjepart. Du kan finde mere information på www.policies.google.com/privacy.

Inden for EU/EØS

Vi giver personlige oplysninger til parter inden for det europæiske økonomiske samarbejde (EØS) eller i lande, sektorer, og/eller områder i lande, som Europa-kommissionen har truffet en tilstrækkelig beslutning i forhold til. I en sådan afgørelse bestemmer Europa-kommissionen om det pågældende land tilbyder et passende databeskyttelsesniveau. Der er også truffet en tilstrækkelig beslutning angående USA, men kun i det omfang den modtagende part har forpligtet sig til at overholde principperne i denne beslutning, også kaldet Privacy Shield.

Alle lande med en tilstrækkelig beslutning er anført på Europa-kommissionens hjemmeside.

Vi indsamler data ved hjælp af Google Analytics' (sporings-) cookies og overfører dem til USA.

Mindreårige

Vi behandler kun personoplysninger om mindreårige (personer under 16 år), hvis en forælder, værge eller juridisk repræsentant har givet skriftlig tilladelse til dette.

Sikkerhed

  • Alle personer, som har adgang til dine personlige oplysninger på vegne af Dundle (DK) er edsvist til hemmeligholdelse;
  • Vores systemer er beskyttet af et brugernavn og en kompleks adgangskodepolitik;
  • Vi foretager sikkerhedskopier for at kunne gendanne data i tilfælde af fysiske eller tekniske hændelser;
  • Vi tester og evaluerer regelmæssigt vores systemer og forholdsregler;
  • Vores ansatte er informeret om vigtigheden af beskyttelsen af personlig data.

Rettigheder angående dine data

Du har ret til at inspicere de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig, og til at få dem rettet eller slettet. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige data (eller en del heraf) af os eller en af vores ansatte. Du har også ret til at “blive glemt” og til at få den data, du har sendt os, overført til dig eller direkte til en tredjepart efter dit valg. Du har også ret til at nægte at blive underlagt automatisk individuel beslutningstagning, herunder profilering. Du har ret til begrænsning og til indsigelse.

FHar du brug for yderligere forklaring, kan du kontakte os eller se Data Protection Authority www.autoriteitpersoonsgegevens.nl for mere information. Vi kan bede dig om at identificere dig, inden vi accepterer din anmodning.

Hvis vi behandler dine personlige data baseret på din tilladelse, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde denne tilladelse.

Klager

Hvis du har klager over behandlingen af dine data, så kontakt os venligst direkte. Hvis vi ikke er i stand til at nå en gensidig aftale, er det naturligvis beklageligt. Du har altid ret til at indgive en klage til Data Protection Authority. Dette er tilsynsmyndigheden inden for privatlivsbeskyttelse.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger angående vores privatlivserklæring, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder kontaktoplysingerne nedenfor.

Korsit B.V.

Zwembadweg 12

5611 KS Eindhoven
The Netherlands

0031-(0)40 – 4020884

support@korsit.com

Hvad er en cookie? En 'cookie' på en hjemmeside er en lille, men alligevel nyttig informationsstreng. Den gemmer unikke og relevante oplysninger på din computer, hvilket hjælper brugbarheden af hjemmesiden. Din browser giver os det unikke ID, hver gang du bruger vores webtjenester. På den måde kan vi holde styr på, hvilke tjenester du bruger, huske de personlige præferencer og oplysninger, du efterlader hos os, lette købsproceduren, fremskynde verificering og se, hvilke sider du besøger. Cookies hjælper os med at overvåge, om vores webtjenester fungerer korrekt, hjælper vores forståelse af, hvordan du bruger vores tjenester og dermed gøre os i stand til at forbedre din brugeroplevelse.

Vi bruger cookies på vores (mobile) hjemmeside og andre relaterede eller tilsluttede mediekanaler. Vi er vilde med at bruge cookies, web beacons, sporings-pixels og andre sporingsmetoder, da det hjælper os med at tilpasse vores tjenester for at forbedre brugeroplevelsen.

Når du får adgang til og bruger vores service, kan vi placere et antal cookies-filer i din webbrowser. Vi bruger cookies til følgende formål:
  • Til at aktivere visse funktioner på vores hjemmeside og tjenester.
  • Vi bruger både sessionscookies og vedvarende cookies.
  • Vi bruger essentielle cookies til at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af vores tjenester.
  • Vi bruger ikke-essentielle cookies til at forbedre vores tjenester, server-personaliseret indhold og til remarketingformål.

    Bemærk, at du har ret til at afvise, deaktivere eller slette vores cookies, men hvis du afviser eller sletter vores cookies, er du muligvis ikke i stand til at bruge alle de funktioner, vi tilbyder. Nogle af vores sider vil muligvis ikke vises korrekt, og du vil muligvis ikke være i stand til at foretage køb på vores hjemmeside.
  • Cookies kan være 'vedvarende' eller 'sessionscookies'. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller din mobile enhed, når du er offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker for din webbrowser.

    De kan enten være vores egne eller fra tredjepart, der hjælper os med at nå vores mål ved at samle og spore visse oplysninger om dig for os.

    Disse tredjepartshjemmesider kan ofte ændre deres betingelser og vilkår for beskyttelse af personlige oplysninger, så vi anbefaler, at du konsulterer dem regelmæssigt. De følgende parter placerer cookies og/eller andre teknologier på vores hjemmeside:

    1. Essentielle og funktionelle cookies
    Lige som du har brug for din morgenkaffe, så har vores hjemmeside også brug for bestemte typer af cookies for at kunne fungere. Uden dem kan vi ikke tilbyde visse funktioner og funktionaliteter. De er strengt nødvendige for at navigere på vores hjemmeside, foretage køb og oprette forbindelse til vores sikre server. Derudover er der også funktionelle cookies, der hjælper os med at huske de valg, du har foretaget (så som sprog, område eller skriftstørrelse) og for at forbedre vores ydelse ved at huske, hvilke af vores tjenester og sider, du har brugt. Oplysningerne, der er indsamlet gennem disse to typer af cookies, er anonyme. Ingen af dem kan spores tilbage til dig.

    1.1 Sikkerhedscookies
    Sikkerhedscookies er en særlig kategori af nødvendige cookies. De hjælper dig med at identificere og forebygge sikkerhedsrisici. Vi bruger disse cookies til at verificere brugere og beskytte brugerdata mod uautoriserede parter.
    Nogle af disse cookies kan være deaktiveret manuelt i din browser, men det kan påvirke funktionaliteten af vores hjemmeside.

    Navn på funktionel cookieHvad er dens formål?Hvor længe gemmes den i din browser?
    ROUTIDDenne husker versionen af den nuværende hjemmeside for brugeren.Indtil den er fjernet af browseren eller brugeren
    __ssidFor eksempel forbinder denne cookie indkøbskurven til brugeren, så de kan afrunde deres køb.4 år
    session.idFor eksempel forbinder denne cookie indkøbskurven til brugeren, så de kan afrunde deres køb.1 år


    2. Analytiske cookies
    Disse cookies indsamler oplysninger om, hvordan besøgende bruger en hjemmeside. De gør det mulig at identificere de sider, du besøger, og mulige fejlmeddelelser, der vises. Disse cookies indsamler ikke personlig identificerende information. De indsamler i stedet anonym information til vores statistik, som vi analyserer for at se, hvilke funktioner på vores hjemmeside, der fungerer bedst, og hvilke vi bør forbedre. Nogle af disse cookies er fra tredjeparter, så som Google Analytics.

    Navn på analytisk cookieHvad er dens formål?Hvor længe gemmes den i din browser?
    auth._tokenauth._refresh _tokenDenne cookie forbinder brugerens rejse til Google AnalyticsIndtil den er fjernet af browseren eller brugeren


    3. Annonceringscookies
    Annonceringscookies placeres på din computer af annoncører og annonceservere for at vise annoncer, der mest sandsynligt er af interesse for dig. Disse cookies indsamler oplysninger om dine besøg på vores og andre websteder, udskifte de annoncer, der sendes til en bestemt computer, og spore, hvor ofte en annonce er blevet set og af hvem. Disse cookies indsamler ikke personlige oplysninger om dig. De kan deaktiveres i din browser (se information om det nedenfor).

    Tredjeparts-cookieHvad er dens formål?Hvor længe gemmes den i din browser?
    n/an/a n/a

    Udover cookies kan vi muligvis bruge web beacons, pixel tags og andre sporingsteknologier på vores hjemmeside for at hjælpe med at tilpasse og forbedre din oplevelse. Et “web beacon” eller “pixel tag” er et lille objekt eller billede indlejret på en hjemmeside eller i en e-mail. De bruges ikke kun til at spore antallet af brugere, som har besøgt bestemte sider eller set e-mails, men også for at skaffe andre statistiske data. De indsamler et begrænset sæt data, såsom et cookienummer, tid og dato på side- eller e-mailvisningen og en beskrivelse af siden eller e-mail, de er placeret i. Web beacons og pixel tags kan ikke afvises. Men du kan begrænse deres brug ved at kontrollere de cookies, der interagerer med dem.

    De fleste browsere er indstillet til at acceptere cookies som standard. Du kan dog fjerne eller afvise cookies i din browsers indstillinger. Vær opmærksom på, at en sådan handling kan påvirke tilgængeligheden og funktionaliteten af hjemmesiden.

    For mere information om, hvordan du kan kontrollere cookies, kan du tjekke din browser eller enheds indstillinger for, hvordan du kan kontrollere eller afvise cookies, eller besøge følgende links:

    Derudover kan du fravælge nogle tredjeparts-cookies gennem Network Advertising Initiative Opt-Out Tool.

    Vi forbeholder os rettigheden til at foretage ændringer i denne cookie-politik til enhver tid og af enhver grund. Vi opdaterer denne side for at holde dig informeret om alle ændringer. Eventuelle ændringer og modifikationer vil gælde umiddelbart efter offentliggørelse af den opdaterede cookiepolitik på hjemmesiden. Vi opfordrer dig til med jævne mellemrum at gennemgå denne cookiepolitik for at holde dig informeret om opdateringer.

    Hvis du har spørgsmål, klager, anmodninger eller kommentarer, kan du kontakte os på:

    KORSIT BV
    Zwembadweg 12
    5611 KS Eindhoven
    The Netherlands
    support@korsit.com
    VAT: NL 857730824B01
    CRN: 69094438