Xbox Game Pass Ultimate kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaPayPaliDEALSkrill

Koop Xbox Game Pass voor het ultieme abonnement

Kies uit een enorme collectie games door een Xbox Game Pass Ultimate te kopen van 1 maand of 3 maanden. Met dit tegoed heb je snel en veilig toegang tot een bibliotheek van meer dan 100 games die maandelijks aangevuld wordt. Betaal simpelweg met iDEAL, Sofort-banking (Klarna) of 63 andere betaalmethoden. Je ontvangt de digitale code voor het ultieme Xbox Game Pass-abonnement meteen op je scherm en per e-mail. Bereid je voor op een selectie topgames! En spaar direct Dundle Coins voor gratis cadeaubonnen.

Wat is Xbox Game Pass Ultimate?

Xbox Game Pass Ultimate is de Netflix onder de games. Microsoft biedt met dit lidmaatschap een collectie aan van meer dan 100 games, die je vrijuit kunt spelen zolang je maandelijks betaalt. Maar dit is niet alles, want je geniet ook van alle voordelen van Xbox Live Gold. Denk aan online multiplayer, maandelijks gratis titels en exclusieve kortingen. Verder heb je toegang tot de service EA Play en speel je gemakkelijk op verschillende apparaten. Het aanbod wordt maandelijks bijgewerkt wat ervoor zorgt dat je je niet snel zult vervelen!

FAQ’s over Xbox Game Pass Ultimate

Een Xbox Game Pass kaart voor Ultimate vervalt niet en is te gebruiken wanneer het jou uitkomt.

Net als een Xbox Live Gold code, moet je ook hier zorgen dat de valuta, het land en de regio overeenkomen met de gegevens van je account. De code werkt anders niet.

Met Game Pass Ultimate krijg je toegang tot meer dan 100 populaire gametitels. Welke dat zijn, zie je in de officiële Game Pass-bibliotheeklijst. Er komen er steeds meer bij! Het is een ideale investering voor gezinnen die één console delen. Kies uit de nieuwste releases, speel alle klassieke titels, kies uit jouw favoriete gezinsvriendelijke titels of ontdek een nieuwe favoriet! 

Via de Xbox Series X/S en Xbox One:

 1. Open de Store-app op je Xbox-console.

 2. Beweeg de cursor naar de linkerzijde van het scherm of gebruik de “Bekijken”-knop om het zijmenu te openen.

 3. Ga naar “Inwisselen”.

 4. Voer de code van 25 tekens in en volg de instructies. Klaar! Je abonnement gaat onmiddellijk in.

Via een iOS- of Android-apparaat:

 1. Log in op de Microsoft redeem-pagina.

 2. Voer de code van 25 tekens in en ga verder. Je lidmaatschap gaat gelijk van start.

Meer manieren om je Xbox Game Pass giftcard in te wisselen vind je op de Microsoft supportpagina.

 1. Druk op je controller op de Xbox-knop om de guide te openen.

 2. Kies daarna “Profiel en systeem” > “Instellingen” > “Account” > “Abonnementen”.

 3. Nu kun je jouw Xbox Game Pass-abonnement beheren en inzien wanneer je lidmaatschap afloopt.

De Xbox Game Pass is de goedkopere variant van de abonnementen. Je krijgt toegang tot een bibliotheek van meer dan 100 games die je onbeperkt offline kunt spelen, zolang je betaalt. Zonder Xbox Live Gold kun je niet online gamen. Xbox Game Pass Ultimate echter is veel uitgebreider en de ultieme versie. Dit abonnement bevat dezelfde bibliotheek aan games, Xbox Live Gold om online te kunnen gamen, xCloud om games te streamen en je hebt toegang tot EA Play.

Game Pass Ultimate is een uitgebreider versie van Live Gold. Met Xbox Game Pass Ultimate heb je alle voordelen van Xbox Live Gold, inclusief toegang tot een bibliotheek van meer dan 100 topgames, EA Play en de mogelijkheid om op verschillende apparaten te spelen via de cloud. Er worden continu nieuwe games aan de digitale bibliotheek toegevoegd. Deze service wordt ook wel 'Netflix for Games' genoemd.

Xbox Game Pass Ultimate is het perfecte cadeau voor de ultieme gamer. Die maak je er gegarandeerd blij mee! En het is heel simpel om deze cadeau te doen: kies het aantal maanden, een leuk cadeaukaart ontwerp, schrijf er een persoonlijk berichtje bij en je cadeau is klaar om te printen of te mailen.

Bezoek de Xbox supportpagina als je hulp nodig hebt.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaPayPaliDEALSkrill

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaPayPal
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact