Vectone opwaarderen

Altijd direct geleverd per e-mail
Ander land kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in het land van aankoop. Let daarom op dat je het juiste land selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXpayconiqiDEALCrypto CurrencyApple Pay

Vectone beltegoed opwaarderen

Vectone beltegoed kopen? Prepaid tegoed voor je Vectone mobiel koop je binnen enkele seconden eenvoudig online. Zo kun je in een handomdraai je beltegoed 24/7 direct online opwaarderen. Supersnel weer bellen en sms'en zonder een stap buiten te zetten! Dat is heel handig, want dan hoef je bijvoorbeeld ook geen rekening te houden met openingstijden van winkels. Bovendien heb je de keuze uit 78+ betaalmethoden om je prepaid beltegoed op te waarderen.

Ontvang je Vectone herlaadkaart direct per e-mail

Kies de waarde van je belkrediet en reken af met een van onze veilige online betaalmethodes. Direct na je transactie ontvang je de herlaadcode direct per e-mail. Met deze code waardeer je in handomdraai je tegoed weer op.

Lukt het onverhoopt toch niet je beltegoed met onze code op te waarderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

Vectone belwaarde herladen met een code

Om je herlaadcode te verzilveren, bel je, zowel in Nederland als ook in België gewoon naar 1244 en volg de gesproken instructies. Of toets *101*herlaadcode# in de belfunctie van je telefoon (vervang 'herlaadcode' door de code die je van ons per email ontving)en druk op de beltoets.

Je nieuwe saldo is direct beschikbaar en vanaf datum van het opwaarderen 12 maanden lang geldig.

Vectone tegoed opvragen

Wil je weten hoeveel tegoed je nog over hebt? Om je huidige Vectone saldo op te vragen toets je *102# op je gsm. Druk vervolgens op de beltoets. Je krijg dan de hoogte van je resterende saldo te zien. Als je een Vectone account hebt kun je ook informatie opvragen door in te loggen op de website van Vectone Mobile. Is je saldo te laag? Koop dan nu je opwaardeercode direct online.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 70 betaalmethodes.

BancontactSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXpayconiqiDEALCrypto CurrencyApple Pay

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXpayconiqiDEAL
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter