NCSoft NCoin card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL

Koop je NCoin card voor Aion, Blade and Soul en meer

Ben je ook weg van de games van NCSoft? Koop dan nu je NCSoft NCoin card online. Gebruik de NCoins in diens games Aion, Blade and Soul en Lineage 2 voor nog meer speelplezier met extra skins, mounts, extra opslagruimte, bepantsering, experience boosts en nog veel meer! Haal je NCoin card nu snel veilig en eenvoudig 24/7 online. Betaal met 64 betaalmethoden, bijvoorbeeld iDEAL en PayPal. Ontvang de code meteen per e-mail en op je scherm en laat de fun met toffe in-game content beginnen! Vaker tegoed nodig? Je spaart automatisch Dundle Coins voor gratis meer tegoed.

Wat is een NCSoft NCoin card?

Met deze kaart schaf je eenvoudig NCoins aan met een waarde van jouw keuze, waaronder 800 of 4000 coins. De in-game valuta is uit te geven in drie games van ontwikkelaar en uitgever NCSoft: Aion, Blade and Soul en Lineage 2. De valuta moet je in Aion nog wel inwisselen voor Black Cloud Coin. In deze drie fantasy MMORPG’s koop je hiermee de tofste skins, mounts, experience boosts, extra opslagruimte, tools, healing kits, armor, Prestige Packs en meer. Of haal er een Prepaid Premium Membership voor Blade & Soul van.

FAQ’s over NCSoft

De code voor NCoins heeft geen vervaldatum.

Nee, de game card voor NCoins is wereldwijd te gebruiken.

De drie games, Aion, Blade and Soul en Lineage 2, zijn alleen op Microsoft Windows verschenen, dus de NCoins zijn op pc te gebruiken.

Met deze kaart koop je NCoins, de in-game valuta van de drie beschikbare games (te gebruiken om in Aion om te wisselen voor Black Cloud Coin). Met de coins schaf je toffe skins, mounts, tools, armor en meer aan.

  1. Log in op je NCSoft-account.

  2. Klik op “Apply a Code” in het menu.

  3. Voer de code in en klik “Activate”.

  4. Je ziet nu de code beschikbaar in het NCoin-tabblad.

  5. Klik “Apply” en de Coins worden direct toegevoegd.

Ja, de kaart is één keer in te wisselen. De NCoins die je ontvangt kun wel je vaker uitgeven, zolang je saldo toereikend is.

Prepaid cadeau geven voor de MMO’s van NCSoft (Blade & Soul, Aion en Lineage 2) is heel simpel. Kies een waarde waarvan jij denkt, ‘daar kan diegene wel vette content van kopen!’, en kies een design voor de kaart. Betaal met een van de vele betaalmethoden, download de PDF en printen ‘m om er een fysiek cadeau van te maken. Of stuur ‘m gemakkelijk via mail door, bijvoorbeeld als deze gamer wat verder weg woont.

Bezoek de NCSoft Support-pagina als je vragen of hulp nodig hebt over het product.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurfSofort-banking / KlarnaiDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
5.0 / 5 3 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayPayPalNeosurf
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact