Minecoins kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Minecoins kopen voor Minecraft: snel digitaal tegoed

Minecoins kopen voor Minecraft zonder het gedoe van een creditcard of het koppelen van je bankrekening? Deze cadeaukaart is dé oplossing! Minecoins kopen doe met iDEAL, PayPal of een van de andere veilige betaalmethoden. De digitale code wordt meteen per e-mail geleverd. Voeg de Minecraft coins toe aan je account en je hebt voldoende saldo om uit te geven in de Minecraft Marketplace, een Realms Subscription en nog veel meer! Verken nog meer Minecraft content door jouw Minecoins te kopen!

Wat is een Minecoins giftcard?

Met Minecoins betaal jij voor jouw favoriete items in Minecraft, een van de populairste games ooit. In dit sandbox- en adventurespel bouw je een virtuele wereld zoals jij wilt. Verzamel grondstoffen, maak gereedschap en creëer bouwwerken die je fantasie te buiten gaan. Met een Minecoins card, die je inwisselt voor de digitale munten, kun je in de Marketplace extra content aanschaffen. Denk aan skins voor je personage, minigames, Realms-abonnement, adventure maps en ‘texture packs’ om de game en modellen visueel en audiotechnisch aan te passen.

FAQ’s over Minecoins

Een Minecoins code vervalt niet. Ook de content die je aanschaft is onbeperkt geldig en te gebruiken.

Een Minecoins card is niet regiogebonden en kan dus overal worden ingewisseld.

 1. Log in op je account op Minecraft.net.

 2. Klik op “Verzilveren”.

 3. Scroll naar beneden tot je “Minecoins inwisselen” ziet.

 4. Voer de 25-cijferige code in en klik op “Indienen”.

Dé plek om items te kopen die door de ontwikkelaar en andere spelers zijn gemaakt: Minecraft Marketplace. Hier vind je alles om de game mee uit te breiden: nieuwe kleding voor je personage, minigames, werelden, avonturenkaarten en nog veel meer. De Marketplace is beschikbaar voor alle spelers met internettoegang en die de mogelijkheid hebben om in-app aankopen te doen met Minecoins.

Alle versies (onofficieel genaamd Bedrock Edition) hebben toegang tot de Marketplace, behalve Minecraft Java Edition. Op Android- en iOS-apparaten, Windows 10 (+ Mobile), PlayStation 5 & 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Amazon Kindle Fire en verschillende VR-apparaten zijn Minecoins en de online winkel beschikbaar.

Ja, het is mogelijk om op verschillende apparaten toegang te krijgen tot je Minecoins en je items. Zolang je maar hetzelfde Xbox- of Microsoft-account gebruikt om de game te spelen. Dan is elk item dat je koopt permanent beschikbaar op al je apparaten!

De Minecraft cadeaukaart voor Minecoins is eenmalig in te wisselen en de volledige waarde wordt dan ook op je account gezet. Minecoins hoef je niet in een keer uit te geven.

 1. Log in op je Microsoft Minecraft-account.

 2. Ga naar ‘Payment & Billing’.

 3. Hier zie je je huidige Minecoins saldo.

Dat kan heel gemakkelijk met deze cadeaukaart! Minecraft is erg geschikt voor jongere spelers, die zelf nog geen Coins kunnen kopen. Maak in een paar minuten een cadeaubon om te printen door een van onze designs te kiezen. Download en print of stuur het per e-mail om elke jonge en oude fan van dit spel te verrassen met een geweldig cadeau! Fans van creatieve bouwspellen zullen hier heel blij mee zijn!

Ga naar Minecraft Help Center als je hulp nodig hebt met je Minecoins.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikCrypto CurrencyPayPal

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact