Minecoins Gift Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

Koop een Minecraft Minecoins Gift Card online 

Wil je Minecoins kopen? Met deze cadeaukaart ontvang je snel en gemakkelijk Minecraft coins. Dé perfecte oplossing  als je geen bankrekening of credit card aan een game account wilt koppelen.  De code wordt direct per e-mail geleverd. Voeg binnen enkele minuten Minecoins toe aan je account. Zo is er direct voldoende saldo om talloze items in de Mincreaft Marketplace, een Realms Subscription en nog veel meer te kopen!

Ontvang je Minecoins code direct per e-mail

Hoeveel Minecoins wil jij aan je account toevoegen? Selecteer de waarde van je cadeaubon en kies voor een van onze 82 veilige betalingsmethoden om je transactie te voltooien. Direct na je aankoop,zie je de code op het scherm verschijnen. je ontvangt hem ook rechtstreeks per e-mail, samen met de instructies om de code te verzilveren. Zo heb je binnen enkele seconden meer game tegoed!

Heb je de instructies gevolgd, maar heb je nog steeds hulp nodig om je code in te wisselen? Neem gewoon contact op met onze klantenservice via chat, Facebook Messenger of e-mail. Ze helpen je graag!

Kun je Minecoins cadeau doen?

Jazeker! Want deze cadeaukaart is vooral geschikt voor jongere spelers, die zelf nog geen Minecoins kunnen kopen. De digitale code kan op elk Minecraft account worden ingewisseld. Fans van creatieve bouw-spellen zijn vast ook blij met een Roblox Gift Card. Roblox is - net als Minecraft - erg populair bij jongere gamers over de hele wereld. Maak in een paar minuten een cadeaubon om uit te printen door een van onze cadeaubon sjablonen te kiezen. Download het als PDF en print het uit of stuur het per e-mail om elke jonge en oude fan van het spel te verrassen met een geweldige cadeau!

Waar gebruik je Minecoins voor?

Gebruik Minecoins online om in-game content te kopen, zoals skins, texturen, minigames, realms of zelfs adventure maps voor je digitale wereld.

Betalen met in-game valuta heeft verschillende voordelen. Wanneer je met in game valuta betaald in plaats van met echt geld, zijn de prijzen voor items hetzelfde over de hele wereld. Daarnaast is het ook een enorm voordeel voor jongere spelers die hun code kunnen gebruiken in plaats van een creditcard of bankpas om in-game content te kopen.

Wat is de Minecraft Marketplace?

Minecraft Marketplace is de plek om items te kopen die door andere spelers zijn gemaakt. Er zijn texturen, skins, minigames, werelden en nog veel meer leuke content om aan te schaffen. Er is een enorme verscheidenheid aan inhoud beschikbaar, met onbeperkte creativiteit en plezier. De Marketplace is beschikbaar voor alle spelers met internettoegang en die de mogelijkheid hebben om in-app aankopen te doen. Dus eigenlijk alle Android- en iOS-apparaten, Windows 10, Xbox en de Nintendo Switch.

Tip: Het is mogelijk om op verschillende apparaten toegang te krijgen tot je saldo en je items. Zolang je maar hetzelfde Xbox- of Microsoft-account gebruikt om de game te spelen. Dan is elk item dat je koopt permanent beschikbaar op al je apparaten!

Opties kunnen variëren afhankelijk van de verschillende versies van het spel. De Marketplace is bijvoorbeeld niet beschikbaar in de Minecraft Java Edition, maar Minecoins kunnen nog steeds worden gebruikt om een Realms-abonnement te krijgen. Kijk voor meer informatie naar de Marketplace FAQ-pagina.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPayPalVISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiq
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter