League of Legends RP kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALSkrillNetellerPayPal

League of Legends RP kopen met een giftcard

Jouw League of Legends RP (Riot Points) kopen doe je eenvoudig online met een League of Legends kaart. Waardeer je LoL-account op met een van onze 64 veilige betaalmethoden, zoals IDEAL, PayPal en Apple Pay. Ontvang de code meteen op je scherm en in je mail. Geen creditcard nodig. Perfect om je game met prepaid tegoed te upgraden met vette content. En door giftcards te kopen, spaar je ook nog eens dundle Coins voor gratis beloningen. Gewoon vanuit huis!

Wat is een League of Legends giftcard?

League of Legends, ook wel LoL, is een MOBA (multiplayer online battle arena) game die in 2009 is uitgebracht door Riot Games en is nog altijd ongekend populair. Het spel is gebaseerd op een aanpassing van Warcraft 3. Spelers nemen het in het spel op tegen elkaar of tegen de computer. Elk team bestaat uit 5 of 3 spelers die op een map elkaars bouwwerk ‘Nexus’ moet zien te vernietigen. Je kunt kiezen uit een selectie van ruim 140 Champions, zoals Spellcasters, Marksmen, Supports, Assassins etc. Met een League of Legends kaart koop je Riot Points, die je weer kunt uitgeven voor in-game content, bijvoorbeeld voor je Champions.

FAQ's over League of Legends RP

De League of Legends giftcard voor Riot Points is onbeperkt geldig en op ieder moment te verzilveren.

Ja, de kaarten zijn regiogebonden. Speel je bijvoorbeeld met je LoL-account in Europa, zorg ervoor dat je League RP koopt voor een Europese server.

Zodra je je League of Legends-account hebt aangevuld met Riot Points, kun je deze in LoL aan van alles uitgeven. Koop nieuwe Champions om mee te vechten en geef ze nieuwe skins en emotes. Of haal er crafting materials, event passes, Little Legends eggs, experience boosts en nog veel meer van. Tot slot kun je met RP zelfs je account overzetten naar een andere server.

 1. Open een van je Riot Games clients en log in. Of maak een nieuw account aan op de League of Legends-website voor Windows of MacOS.

 2. Ga naar de “Store”.

 3. Klik op “Purchase RP”.

 4. Selecteer “Prepaid Cards” als betaalmethode.

 5. Vul de code in die je van ons hebt ontvangen.

 6. Klik op “Submit” en je Riot Points staan meteen op je account om te gebruiken!

Ja, je moet de League of Legends card in een keer inwisselen. De League RP die je ervoor krijgt, kun je spenderen zo vaak je wilt.

Zeker, deze giftcard is niet gebonden aan League of Legends. Je kunt de kaart ook inwisselen voor Riot’s games VALORANT, Teamfight Tactics en Legends of Runeterra. Let op dat je de kaart inwisselt op het game-account waar je het tegoed op wilt hebben. Iedere game biedt unieke content en heeft eigen prijzen en een aparte wisselkoers.

Voor diehard spelers van League of Legends - maar ook VALORANT, Teamfight Tactics en Legends of Runeterra - is dit een heel fijn cadeau! Kies een gratis ontwerp, schrijf een LoL-lig bericht en print de cadeaubon. Het maakt niet uit welke van de vier games ze spelen, want Riot Points zijn heilig voor ze. Nieuwe Champions, skins, vaardigheden en meer, ze betreden de online battle arena hierna weer met frisse moed!

Ga naar de Riot Games support pagina, kies de juiste game en geef aan waar je hulp bij nodig hebt.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALSkrillNetellerPayPal
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.0 / 5 2 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALSkrill
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact