League of Legends Gift Card kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Andere valuta kiezen
Deze gift cards zijn uitsluitend inwisselbaar in de valuta van aankoop. Let daarom op dat je de juiste valuta selecteert.
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL

League of Legends Gift Card online kopen

Koop je League of Legends Riot Points (RP) eenvoudig online met een League of Legends Card. Waardeer je LoL account op met genoeg RP en je hebt geen creditcard meer nodig om in-game content te kopen.

League of Legends skins en andere items voor je champions haal je makkelijk, snel en veilig met de digitale Riot Points Card. Ontvang de League of Legends code na je betaling direct per e-mail en ook direct op je beeldscherm. Wissel je code meteen in op je online game account en shop met het RP LoL tegoed alles wat je nodig hebt om jouw champion en je team te laten winnen.

Een League of Legends Prepaid Card kopen was nog nooit zo makkelijk. Betreedt zo de online battle arena met frisse moed en help je team om te winnen!

Na je betaling verschijnt de LoL Card code direct op het scherm, samen met een link om je code automatisch in te wisselen. Je ontvangt je productcode met de redeem instructies ook direct per e-mail. Heb je de redeem instructies opgevolgd, maar lukt het op een of andere manier toch niet je code in te wisselen? Neem dan snel contact op met onze klantenservice. Ze helpen je graag per chat en e-mail verder.

Algemene informatie over de waarde van Riot Point kaarten, veelgemaakte fouten bij het inwisselen en de Algemene Voorwaarden vind je ook op de Riot Games Support pagina.

Geef Riot Points cadeau

Online tegoed kopen voor League of Legends is ook een super makkelijke manier om snel nog een relevant last minute cadeau te scoren voor iemand die graag LoL speelt. Je kiest zelf de waarde van de cadeaukaart, rekent af met een van onze veilige betaalmiddelen en hebt in een handomdraai de RP kaart code in huis.

Kies een passend cadeaupapier om de code op af te drukken of stuur de code op cadeaupapier door als digitale voucher. Zet er een persoonlijk berichtje bij en voila, je hebt zojuist een gepassioneerde gamer heel blij gemaakt.

Wat is League of Legends?

League of Legends is een computerspel dat in 2009 is uitgebracht door Riot Games. Het is gebaseerd op een aanpassing van Warcraft III. Dit spel valt in de categorie MOBA (multiplayer online battle arena). Spelers vinden elkaar online in het LoL forum om met elkaar tips en trucs uit te wisselen. Spelers nemen het in het spel op tegen elkaar of tegen bots (computergestuurde spelers).

De battle vindt plaats in teams. Elke speler wordt in een team geplaatst dat uit drie of vijf spelers bestaat. Elk team van League of Legends heeft veel verschillende champions nodig: Spelcasters, Marksmen, Supports, Assassins en veel meer. Personaliseren doe je jouw spelbeleving met behulp van voorwerpen en vaardigheden die je met Riot Points kunt kopen.

En Riot Points moet je altijd met écht geld betalen, het makkelijkst in de vorm van prepaid cards, die je op Dundle (BE) in een handomdraai met korting haalt.

Wat is een League of Legends RP kaart?

Riot Points zijn de in-game currency voor League of Legends. Daarmee personaliseer je de beleving van het spel door je champion nieuwe skins te geven of extra features en vaardigheden te kopen. Daar horen bijvoorbeeld nieuwe visuele effecten, animaties of voice overs bij. De Riot Points die je daarvoor nodig hebt, kun je daarvoor gemakkelijk online een League of Legends RP kaart kopen. Daarmee voeg je prepaid tegoed toe aan je LoL account. Je account wordt dan met Riot-punten opgewaardeerd.

Dit tegoed vervalt nooit. De LoL kaart is dus is een prepaid cadeaukaart waarmee je jouw League of Legends RP saldo kunt opwaarderen. Deze giftcard kun je onder andere gebruiken in de LoL-online store. Wissel de code in op je eigen League of Legends account of geef ze weg als cadeaukaart zodat iemand anders daarmee League of Legends items kan kopen.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactPayPalVISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqSMS Payment (Fortumo)iDEAL
Productbeoordelingen
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
Trustpilot star
4.0 / 5 2 reviews
Er zijn geen reviews beschikbaar in je taal
Bekijk alle reviews

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPayPalVISA / Mastercard / AMEXSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiq
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter