JIM Mobile herladen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikSofort-banking / KlarnaSkrill

Herlaad JIM Mobile online met prepaid tegoed

Ben je op zoek naar een eenvoudige en snelle manier om je JIM Mobile prepaid te herladen? Koop dan je JIM herlaadkaart online met een van onze 62 veilige betaalmethoden, zoals Apple Pay. Je hoeft niet meer uit huis om meer belkrediet te kopen, want je ontvangt je digitale code 24/7 online op je scherm en per e-mail. Ervaar zelf het gemak van een digitale herlaadkaart! En spaar tegelijk Dundle Coins voor gratis producten.

Wat is JIM Mobile?

JIM Mobile is een Belgisch telecommunicatiebedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van mobiele telefonie. Ze hebben de goedkoopste herlaadkaart-tarieven voor bellen, sms’en en surfen met je smartphone. Het motto van JIM is dat je alleen enkel betaalt wat je verbruikt. Ze gaan voor gemak en bieden klanten geen ingewikkelde tarieven aan of tijdelijke bonussen.

FAQ’s over JIM Mobile

Na het herladen van je prepaid tegoed met een JIM Mobile herlaadkaart is je belkrediet 12 maanden geldig. Dit saldo is te gebruiken om te bellen, sms’en en surfen op het internet.

Deze kaart om je JIM Mobile gsm op te laden is alleen met een Belgische simkaart te gebruiken.

Sms’en

  1. Sms de code zonder spaties gratis naar nummer 1984.

  2. Je JIM beltegoed wordt subiet bijgeschreven.

Er zijn meerdere opties om je JIM Mobile te herladen met een herlaadkaart. Je kunt dit bijvoorbeeld online, via de klantenzone van JIM Mobile doen. Of je opent de JIM Mobile-app op je gsm en voert daar de herlaadcode in.

  1. Sms gratis CONSULT naar 1984.

  2. Je ontvangt een bericht met je huidige beltegoed.

Ook via de JIM Mobile-app of de klantenzone van JIM Mobile vraag je gemakkelijk je belwaarde op.

Met de JIM Mobile-app kun je heel snel je verbruik en balans inzien, je simkaart herladen, een voicemail instellen en nog veel meer.

Bezoek ook de FAQ-pagina van JIM Mobile voor vragen over je herlaadkaart. Kun je de oplossing voor je probleem niet vinden? Je kunt rechtstreeks contact opnemen met JIM Mobile via Facebook Messenger, e-mail info@jimmobile.be of bel 1984 vanaf een JIM Mobile nummer of +32 456 19 19 84 (maandag tot vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlikSofort-banking / KlarnaSkrill

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PayiDEALBlik
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact