JetonCash kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactVISA / Mastercard / AMEXPayPalSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqKlarnaApple Pay

JetonCash online kopen - binnen enkele seconden geregeld!

Wil je veilig online gamen zonder creditcard? Dan is JetonCash iets voor jou! Deze nieuwe betaalmethode biedt zowel prepaid vouchers als ook een e-wallet. Op Dundle (BE) ontvang je de voucher code binnen enkele seconden direct per e-mail. Gebruik hem meteen op een van de vele deelnemende websites of waardeer je Jeton Wallet gemakkelijk op. Ontdek nu vrijblijvend alle voordelen van deze betaalmethode met de JetonCash Voucher!

Ontvang de JetonCash code direct via e-mail

Kies hoeveel tegoed je op je voucher wilt en reken af met een van onze 81 veilige betaalmethodes. Meteen daarna  verschijnt je JetonCash code al op je beeldscherm en in je inbox. Uiteraard vergezeld van de inwisselinstructies en je factuur. Je hebt nu 1 jaar lang de tijd om je JetonCash voucher te verzilveren. Vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Wat is JetonCash?

Jeton is een digitale betaalmethode die ook een eigen elektronische portemonnee aanbiedt. De naam is afgeleid van de fiches die worden gebruikt om roulette te spelen in de casino. De JetonCash voucher werkt dan ook op een vergelijkbare manier:  hij kan worden ingewisseld op honderden gaming websites wereldwijd. Tevens is dit product vergelijkbaar met een paysafecard, een ecoVoucher of een Neosurf voucher. Bij al deze vouchers gebruik je de code om online betalingen te verrichten, of je account op te waarderen. Goed om te weten: Jeton telt 550.000 gebruikers wereldwijd, geeft 24/7 ondersteuning en biedt een kosteloze Wallet app voor iOS en Android aan.

Hoe lang is een JetonCash Voucher geldig?

Vanaf de dag van de aankoop is de JetonCash voucher 1 jaar lang geldig. Zorg ervoor dat je hem binnen 12 maanden verzilvert!

Moet ik mijn JetonCash Voucher in één keer inwisselen?

Nee, dat is niet nodig. Je kunt de voucher meerdere keren gebruiken, tot al het tegoed op is.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 80 betaalmethodes.

BancontactVISA / Mastercard / AMEXPayPalSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiqKlarnaApple Pay

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactVISA / Mastercard / AMEXPayPalSMS Payment (Onebip)Phone Payment (Call)payconiq
  • Contact
  • Live chat
  • Facebook Messenger
  • Twitter