JetonCash kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaiDEALSMS Payment (Onebip)Blik

JetonCash kopen: binnen enkele seconden geregeld!

Online snel betalen of gamen zonder creditcard? Een JetonCash Voucher kopen met een van onze 64 veilige betaalmethoden waaronder PayPal, Bancontact, IDEAL en sms is zo geregeld! Je ontvangt de JetonCash voucher binnen enkele seconden op je scherm en per e-mail. Gebruik hem meteen op een van de duizenden deelnemende websites of waardeer je Jeton Wallet gemakkelijk op. Ontdek nu alle voordelen van Jeton Cash kopen bij dundle als officiële reseller: 100% gegarandeerd veilig.

Wat is JetonCash?

JetonCash is een vertrouwde digitale betaalmethode van Jeton, die een eigen online e-portemonnee heeft. JetonCash werkt dan ook op een vergelijkbare manier: hij kan worden ingewisseld op duizenden online winkels wereldwijd, waaronder gaming en andere entertainment websites. Deze prepaid betaalkaart is veilig te gebruiken om online te betalen en te spelen én je hoeft geen persoonlijke gegevens te delen. Het bedrijf biedt 24/7 ondersteuning en een kosteloze Wallet app voor iOS en Android aan. Daarnaast kan jij al JetonCash kopen vanaf € 5!

FAQ’s over JetonCash

Vanaf de dag van de aankoop is de JetonCash voucher 1 jaar lang geldig om te verzilveren.

Deze prepaid betaalkaart is wereldwijd te gebruiken. Echter, in sommige landen zijn betalingen met Jeton Cash alleen voor binnenlandse aankopen beschikbaar. Lees de JetonCash Terms & Conditions voor meer informatie.

Registreren is gratis en over het algemeen is het gebruik van je Jeton Wallet gratis. Er kunnen wel extra kosten in rekening worden gebracht voor externe diensten, zoals het wisselen van valuta of internationale betalingen. Eventuele kosten kunnen ook variëren, afhankelijk van de online shop. Zorg ervoor dat je altijd voldoende saldo hebt. Lees de Terms & Conditions voor meer informatie of kijk op de Jeton fees & limits-pagina.

  1. Log in op je Jeton-account of registreer je voor Jeton.

  2. Selecteer Jeton Card op de “Deposit”-pagina, op de website of in de app.

  3. Voer het voucherbedrag in en klik “Continue”.

  4. Vul het vouchernummer, de beveiligingscode en de vervaldatum in.

  5. Klik op “Complete” om je Wallet op te waarderen.

Ga naar de JetonCash-website en scroll totdat je “Check JetonCash Value” ziet. Klik op het tabje, voer je voucher code in en klik “Check” om het saldo van je kaart te zien.

Nee, dat is niet nodig. Je kunt de voucher meerdere keren gebruiken, zolang je saldo toereikend is.

Nee, voor betalingen met een Jeton Cash Voucher heb je geen account nodig. Je hebt alleen een account nodig als je je Jeton Wallet wilt opwaarderen.

Ga naar de Jeton Help-pagina voor vragen over het product.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaiDEALSMS Payment (Onebip)Blik

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySofort-banking / KlarnaiDEAL
  • Hulp & Support
  • Jouw bestelgeschiedenis
  • Retourbeleid
  • Klachtenbeleid
  • Contact