Clash Royale Gems en Battlepas kopen

Altijd direct geleverd per e-mail
Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySkrillBlikNeosurfiDEAL

Koop Clash Royale Gems of een Battlepas met een van onze 64 betaalmethoden

Ben je op zoek naar Gems of een Pass om je gameplay in Clash Royale te upgraden? Wij hebben alles wat je nodig hebt als officiële Supercell reseller! Kies uit nog meer Gems, een Goudpas of een Diamantpas en kies je favoriete betaalmethode uit 64 opties zoals sms, Apple Pay of PayPal. Jouw code ontvang je direct per e-mail en deze kun je inwisselen op je Supercell ID account. En een extra bonus? Het ultieme voordeel van het kopen van je in-game tegoed op Dundle (BE) is dat je voor elke aankoop beloond wordt met dundle Coins. Verzamel ze om een gratis cadeaukaart naar keuze te krijgen. Geen verlies of gelijkspel meer: het is tijd voor de overwinning!

BELANGRIJK: Voor het downloaden, spelen of inwisselen van jouw vouchers op jouw Supercell account en Clash Royale, moet je minimaal 13 jaar oud zijn. Kijk dit goed na voordat je een voucher koopt. Als je een aankoop voor een minderjarige doet, zorg er dan vóór de aankoop voor dat de degene voldoet aan de leeftijdsgrens. Zo weet je zeker dat de code ingewisseld kan worden. 

Wat is een Clash Royale Prepaidcode?

Vind je het lastig om je uitgaven in de game onder controle te houden? Geen probleem, prepaidtegoed is jouw oplossing! Je hoeft je creditcard niet rechtstreeks aan je Supercell ID-account te koppelen. Koop in plaats daarvan je Clash Royale prepaidcodes online en kies wat jij uit wilt geven. Je codes zijn wereldwijd inwisselbaar zonder vervaldatum. Koop extra Gems om sneller te spelen, krijg goud, koop kaarten, doe mee aan toernooien en pas je emotes en in-game ervaring aan. Als je kiest voor een Diamant- of Goudpas krijg je exclusieve beloningen, dagelijkse of wekelijkse bonussen, snellere progressies, speciale evenementen en voorrang bij de toegang tot nieuwe functies. 

Kan ik Clash Royale Gems aan iemand anders geven?

Natuurlijk! Als je een grote fan van Clash Royale wilt verrassen, ben je op de juiste plek. Je hoeft de speler-ID van je vriend(in) niet te kennen, kies gewoon het aantal Gems of de Clash Royale Pas dat bij je budget past. Vergeet niet om je cadeaubon aan te passen met een gratis afdrukbaar ontwerp en een persoonlijke boodschap. Betaal vervolgens met je favoriete betaalmethode en ontvang je cadeaubon direct per e-mail 24/7. Stuur de e-mail door of druk de kaart af, aan jou de keuze. Perfect als last minute cadeau!

Clash Royale Code FAQ

Je kunt Clash Royale spelen op je Android- en iOS-apparaten (mobiel, tablet).

Je Gems, Diamantpas en Goudpas codes voor Clash Royale verlopen niet. Dus gebruik ze wanneer je maar wilt!

Nee, je Clash Royale-codes kunnen wereldwijd worden ingewisseld. Zodra ze zijn ingewisseld in je game, worden ze automatisch gekoppeld aan je Character ID en zijn ze klaar voor gebruik.

Ja, je hebt een Supercell ID nodig om een prepaidcode voor Clash Royale te kunnen gebruiken. Bovendien kun je niet meer dan maximaal 8 passen per spel hebben.

Gebruik je Clash Royale Gems om verschillende in-game items te kopen, zoals kisten, goud en om kaartupgrades te versnellen of uitdagingen vrij te spelen. Geniet van het verbeteren van je Clash Royale-ervaring met Gems!

Dit is een van de 2 abbonementen die je kunt kopen in Clash Royale. Hij wordt ontgrendeld bij King Level 7. Als jij een Goudpas koopt krijg je:

 • Magische voorwerpen

 • Kaarten

 • Gouden kratten

 • Wildcards

 • Emotes

 • Torenskins

 • Seizoensmunten

 • Kisten in wachtrij zetten

 • Herhalingen voor winnende uitdagingen

 • Gouden gebruikersnaam

Bovenop alle beloningen die de Goudpas biedt, is de Diamantpas inclusief:

 • Tot 100000 goud

 • Edelstenen

 • Reusachtige kisten

 • Magische kisten

 • Koninklijke kisten

 • Een directe bonus van 100 kronen

 • Geanimeerde gevechtsbanner

 • Scherven voor nieuwe Kaart Evolutie

Let op: de checkout is in het Engels!

 1. Ga naar de Supercell redeem page.

 2. Selecteer Clash Royale.

 3. Voer je User ID in en klik op “VERIFY.”

 4. Vul je e-mailadres in.

 5. Selecteer het tegoed dat je op dundle hebt gekocht.

 6. Vul het tegoed in in het veld “Enter Coupon Code.”

 7. Bevestig door op de knop “CHECKOUT” te klikken.

Klaar! Je tegoed in de game is beschikbaar op je account.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt voor je spel, ga dan naar de officiële Clash Royale-ondersteuningspagina.

Dundle in België be

Als één van de eersten op de Belgische markt, begonnen we in 2012 met de online verkoop van digitale geschenkbonnen, belkrediet en speeltegoed voor online games. Sindsdien hebben we ons aanbod aan producten voor de Belgische markt geregeld uitgebreid. Dat doen we nog elke dag! Dundle wil voor jou als Belgische klant dan ook een vertrouwde plek zijn, waar je elk uur van de dag en elke dag van de week veilig online kan winkelen. Onze producten zijn direct beschikbaar en worden snel en veilig via e-mail bezorgd. Bovendien bieden we een brede waaier aan betaalmogelijkheden en een klantendienst die altijd voor je klaarstaat. Zo maken wij het verschil voor onze Belgische klanten.

Direct geleverd

Je ontvangt de code direct per e-mail, zodat je het tegoed meteen kunt gebruiken.

Cadeaupapier

Keuze uit meer dan 10 verschillende ontwerpen.

Veilig betalen

Reken veilig en snel af met de keuze uit meer dan 60 betaalmethodes.

BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySkrillBlikNeosurfiDEAL

Spaar voor gratis kaarten

Dundle World
BancontactPhone Payment (Call)VISA / Mastercard / AMEXApple PaySkrillBlik
 • Hulp & Support
 • Jouw bestelgeschiedenis
 • Retourbeleid
 • Klachtenbeleid
 • Contact